Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.
cechurik dakujem za podporu mna vysklonuješ lahko s Edom tj s Edu tj s Eduardom Žákovicom :)Som rad že si ma podporil v tejto veci. ◄ reagovať
ahojky, súhlasím EDUom (hmm, ako to vyskloňovať :-))) s trvalým prihlásením členov...tiež ma to občas otravuje, dokola zadávať meno a heslo.... ;-) ◄ reagovať
Stránka je výborne spracovaná ale vylepšovať sa dá vždy . Takže ja by som zmenil Trvalé prihlasenie členov . Čiže kto si zada meno a heslo bude stale prihlaseny do doby až sa neodhlási . Samozrejme kto túto funkciu nechce využiť tak sa môže prihlasovať aj 100x za den ked mu to vyhovuje . Mna osobne to trocha obtažuje a najmä to že po par minutach neaktivnosti ma same odhlasi a zase klepem meno a heslo dokola . Druhú vec by som zmenil aby si mohli prezerať stranku aj neprihlasený členovia napriklad fotku ,video ,članok atd . Samozrejme že by sa nemohli zapajat do diskusie . Poslednú a tretiu vec by som zmenil aby sa do odborných debat nezapajali male deti 9 -10 ročne ktoré trepú hluposti .Ako mne pod fotku šupne malý chlapec nepáči je to stiahnute z internetoveho webu .Tak neviem kde je internetový web :)))))))))))))))))) Ale ked niekto má taku znalosť nech prepošle link .Nie len hubačkuje absolútne blbosti . Našťastie išlo a maleho chlapca tak to tolerujem . ◄ reagovať
pridavanim videii na tu stranku budete prezentovat ju a nie tuto ◄ reagovať
V téme www stranky, som zachytil názor, že videá ktoré sa pridávajú na túto stránku, by "nebolo od veci" nahrávať na odkaz. Vyzerá to naozaj celkom slušne, velkosť videa a možnosti ako youtube, a je to po slovensky. Čo vy nato? ◄ reagovať
Ved hej, tak dajak to bude asi najprehladnejsie :) ◄ reagovať
Chlapci veď píšete presne o tom,čo aj ja.Ja som chcel nechať tri najnovšie články tak, ako to je teraz(nech je na ne upozornené) a spraviť tabuľku tak, ako je to v diskusií.A tak,ako píše Petko- članok by sa rozbalil až po kliknuti. Vznikol by dlhý stĺpec názvov na spôsob obsahu v knihe. ◄ reagovať
Tie clanky by podla mna stacilo dat len pod seba. Iba nazov clanku a datum pridania aby nezaberalo tolko miesta ako je to teraz (napoly rozbaleny clanok). Clanok by sa rozbalil az po kliknuti. Vznikol by dlhy stlpec nazvov na spôsob obsahu v knihe. ◄ reagovať
s tymi clankami by bolo dobre spravit to tak ako s diskusiou + po kliknuti na clanky by bolo zobrazenych napr 5 poslednych pridanych ◄ reagovať
Ja neviem tiež,či by to bolo dobré.Je to len môj návrh.Nech sa k tomu vyjadria aj iní...viac hláv viac rozumu.
Cilan aj toto som už navrhol adminovi aj s príbehmi ale aj, tak s tým nesprehľadníš články.Keď hľadáš článok a nevieš ako sa volá,tak si nebudeš pamätať ani login.Ale aj tak by sa to do tých profilov hodilo. ◄ reagovať
no chcelo by to dako sprehladnit, mozno by bolo dobre sa napr z profilu prekliknut rovno na autorove clanky alebo nieco podobne ◄ reagovať
milank - návrh to možno nie je zlý, ale chcem počuť i názor ostatných na to, tak nech sa vyjadria! A neviem či by bolo dobré zobraziť pod seba (teraz je toľko) 59 článkov (teda názov, login, ... tak ako píšeš).
prosím vyjadrite sa i ostatní!!!!! ďakujem ◄ reagovať
Ahoj Admin...v knihe návštev sa objavilo od Brenda,že nemohol nájsť nejaký článok hneď a ty si sa tu pýtal,ako by sme to chceli rozdeliť a usporiadať.
Tu je môj návrh...teraz je v sekcií "Články" zobrazených myslím posledných desať článkov.Čo tak tam nechať len tri alebo päť článkov a urobiť tam tabuľku,kde by boli vymenované všetky články,loginy a dátumi pridania.A samozrejme by sa dalo na každý článok kliknúť. ◄ reagovať
Zdravím páni.Nedá mi s Vami nesúhlasiť.Aj táto stránka je našou prezentáciou pred širokou nepoľovníckou verejnosťou a jej na nás poľovníkoch,aby sme aj na tomto mieste robili dobré meno slov.poľovníctvu.Ale bohužiaľ ľudia sme kadejakí a hlavne ľajdáci,ktorím na ničom nezáleží.Ten ktorému záleží,napíše všetko o danom úhyne alebo úlovku.Komu nie,tak nenapíše,ale potom nech sa ide hanbiť.Ale ku mazaniu za to,že nenapísal kometár by som upustil.Je to čisto len a len na nás.Lovu zdar. ◄ reagovať
Súhlasím s gabrielISO ohladne fotiek UHYNU malý text k takejto fotke je na mieste.(Ono totižto nie je úhyn ako úhyn)a podla toho veľa ludí nepochopí prečo a začo sa to stalo.Nechcem aby to niekto špatne pochopil,ale túto stránku číta aj nepolovnícka verejnosť a podla toho nás poľovníkovaj hodnotia. ◄ reagovať
Admin su to nevdačne fotky pre tých ktorý ich tam dávaju,pretože vo vätšine zaň dostávajú nepáči hoci fotka je kvalitná ale obsahovo hnusná.Teraz nebránim seba ale ostatných, pretože ja tam nijakú nemám.A s tým mazaním.Nepoľovnu verejnosť nezaujima že zver može skončiť pod kolesami auta,vlaku,otravenim alebo inými spôsobmi,ale fotka na ktorej je úhyn,je hned previnilec poľovnik zabiják,a tak sa širia klebety.Kôli tomu som navrhol,kto nevie opísať príčinu úhynu,tak fotku treba vymazať. ◄ reagovať
Teda súhlasím, že tam treba písať popis, nesúhlasím s tým, že to budem mazať ak tam popis nebude. Ale dúfam, že každý napíše i popis a že bez popisu tu nebude ani jedna fotka. O každej fotke sa predsa dá napísať či už miesto fotenia, alebo nejaká iná informácia. ◄ reagovať
Podľa mňa,každý kto pridá fotografiu UHYN nech v pár vetách napíše o čo vlastne ide,kde to bolo lokalita predpoklad.uhýn.Aj tu sa z niektorých fotografii vrha zle svetlo na poľovníctvo.Ak tak neurobí Admin nech vymaže fotografiu. ◄ reagovať
Velmi ma mrzí na tejto vcelku dobrej stranke jedna vec,malokedy zavitam na chat a ked som tam "klikol" asi minuly tyžden dojalo ma to vulgarne vyjadrovanie podaktorych ludi(kocho82),ktory sa bez nadávok a rôznych inych vulgarizmov asi citia menejcenny alebo...??Takže trochu kultury a ucty by asi nezaškodilo!!! ◄ reagovať
sa tu riesilo ze sa sem nebudu pridavat foto prirody zo zahranicia co som pokladal za uplne normalne a to sa zamietlo a teraz takyto napad :D:D:D ◄ reagovať
Bolo by dobré vytvoriť vo fotogalérii kategóriu, kde by boli vaše terénne autá, ktoré používate? Bola by to pre vás zaujímavá téma? Aký by ste jej dali názov? ◄ reagovať
kedze je dost mozne ze tam budu pribudat len urcite podobne temy tak Polovnictvo, Kynologia, Sokoliarstvo, Ostatne ◄ reagovať
Ak by sa mali články zaradiť do kategórií, aké kategórie článkov by ste navrhovali?
ďakujem ◄ reagovať
admin,petko,iboo
Cawte ok dik za radu nevedel som ze to tak funguje :) ◄ reagovať
Súhlasím s poslednými dvomi príspevkami. Taká možnosť tu je, pozrieť si len fotografie jednotlivých užívateľov. A kópiu PID by som robil nerád. ◄ reagovať
Presne ako povedal iboo. PID je podla mna absolutne neprehladna, zatial co tu ti pekne ukaze nove fotky ktore bolo pridane a albumi sa daju tiez pozriet. Napis do adresara nick, klikni na fotoalbum a mas to... ◄ reagovať
Turi - podla mna to nieje dobry napad. urobil by si z tejto stranky stranku odkaz a presne na tejto stranke sa mi paci to, ze ked pridem medzi fotky a chcem si pozriet len ulovky tak si otvorim tu zlozku. to co chces ty si urobis jednoducho, das si vypisat vsetkych uzivatelov s albumami a mozes klikat. podla mna na stranke PID je to horsie ako na tejto !!! ◄ reagovať
Ahoj admin,
Podla mna by som jedinu vec zmenil a to fotky,videa od uzivatelov dat pod ich meno, aby kazdy mal osobitne fotky a videa je to viac priehladne.Ak sa to da tak iba tuto pripomienku by som mal.Inac som spokojny s touto strankou su tu super ludia a perfektne materialy k polovnictvu a ine.vdaka :) ◄ reagovať
Áno petko, budem sa snažiť ju dotiahnuť, zámer je presne taký ako hovoríš. Keď zoženiem fotky bude to tak ako vravíš. A ten nápad s tým istým miestom len odfoteným v inom čase sa mi pozdáva, to ma nenapadlo. Vďaka za námet. ◄ reagovať
admin - Tak ta novinka s tym meniacim sa pozadim stranky je zaujimava. Mozno by ju bolo dobre este dotiahnut a davat zmenu rano - den - vecer - noc. Aj ranne zore ci siluety stromov vo svite mesiaca by boli zaujimave. A mozno by to bolo zaujimave aj s jednym motivom v roznych fazach dna. Daj niekomu taku obiednavku :) ◄ reagovať
je to tazke dat sem fotky lebo neviem ktore boli vymazane a to sa my na tom najviac nepacilo ze to bolo tak z hurta ale ok je vsetko v poriadku ◄ reagovať
budem sa snazit plnit tie pravidla! ◄ reagovať
Som rád,že si Maťo pochopil a uznal,že tu o nič zlé nejde a ani nešlo.Tento môj príspevok však nebol adresovaný,len Tebe,ale všetkým,ktorí sa podieľajú na tom, ako táto stránka vyzera a to pridávaním fotiek.Mrzí ma,že si si toto všetko asi najviac odniesol práve ty.Ak si myslíš,že bola na Tebe spáchaná krivda daj svoje fotky,ktoré Ti boli zmazané späť.Viem,že si nikdy sem žiadnu nepoľovnícku fotku nedal a ani fotku do zlej kategórie,ale je treba si uvedomiť,keď už chceš sa podeliť o zážitok z niečoho,aby aj tvoje fotky boli niečim zaujímavé a aby sa ľudia na tvoje fotky s radosťou pozerali aj za päť rokov a mali na čo spomínať a vracali sa aj ku tvojim fotkám radi.
Tento,ale aj ten predchádzajúci príspevok nie je adresovaný len Tebe,ale všetkým,ktorích sa toto všetko dotklo a zoberú si z toho niečo aj pre seba. ◄ reagovať
ok milan jasne ze mas pravdu ale vsetky moje fotky maju polovnicku tematiku a to ze je ich vela tak to je preto ze sa chcem podelit z inymi o nasu prirodu nic ine v tom nieje a ani nebude! je to pretriedene a je to ok !poznas ma milan a vies aky som a ze za tym nic ine nieje !vies mam radost ked ludia kukaju na fotky a pacia sa im nemam ich najlepsie ale co uz ok treba sa prisposobit to je jasne beriem to!!!!!ale nikdy som nedal fotku do zlej galerie alebo ani jedna fotka nemala nepolovnicku tema tak preto ma to rozhadzalo .suhlasim zo vsetky ja niesom taky aby som si nevypocul aj kritiku patri to tu ◄ reagovať
Milan veľmi dobre si vystihol situáciu, ktorá tu prebieha formou diskusie a píšeš skutočný problém, ktorý ťaží túto stránku. Pretože bol podľa mňa problém v zaraďovaní do jednotlivých kategórii tak hlavne trofeje ,zhody a úlovky som presedel 2 noci v snahe pomôcť adminovi poslal som mu tipy na presun, ale márna je jeho snaha, keď sa to znovu opakuje a dať do poriadku čoraz viac sa rozširujúcu fotogaleriu je náročne. A okrem toho máme na neho stále novšie a novšie požiadavky a sme nespokojní keď mu to dlhšie trvá, pretože musí odstraňovať to čo je pokazené. Takže si myslím, že nejaká nespokojnosť tu nie je na mieste. ◄ reagovať
Každá nejaká ľudská činnosť, práca, koníček, šport atď sa riadi určitými pravidlami. Na tejto stránke tie pravidlá určil Administrátor tejto stránky a nám všetky neostáva nič iné, len ich rešpektovať a dodržiavať ,ako je to len možné.
Admin všetkých, ktorí pridávajú fotky sem, už x razy prosil a vyzval o dodržiavanie týchto pravidiel, ale jeho výzvy a prosby ostali absolútne nepovšimnuté! Mohol prosiť, mohol písať do úvodu koľko chcel nik to nerešpektoval nikdy! Nesprávne zaradená fotka do zlej kategórie...koľko prosieb tu bolo??? Nepoľovnícke resp. fotky bez poľovníckej etiky!!! Vyber zo série fotiek len to naj a pridaj to...koľkí sa tým riadite? Fotky z netu...deto. V období ruje pribúdali fotky z kamier ručiacich jeleňov. Admin opäť prosil o nepridávanie takých fotiek a vyzval radšej o pridanie pekného videa. Také fotky si mal aj ty Kocho a túto výzvu si odignoroval, ako aj ostatní! Asi si už nepamätáte, ale ja áno!
Za ďalšie... opäť na Teba Kocho...píšeš, že by si si fotky pretriedil aj sám. Pokiaľ ja viem Admin Ťa vyzval na pretriedenie fotiek z výstavy v Prešove. Urobil si niečo s nimi?...Nebol si sám koho Admin vyzval, aby tak urobil .Keď to dokáže pochopiť a rešpektovať Gabriel, ktorý nám môže byť otec, a ty nie, tak potom sorry. Neviem, prečo ľudia pridávajú xy fotiek z jednej akcie. Načo? Veď to je na každej takmer rovnaké. Nebolo by lepšie sem dať, len to čo nikde inde neuvidíme? Pokrútených špicákov je všade plný kamión.
Za ďalšie boli vymazané fotky, ktorých autori neboli ani po niekoľko mesiacoch schopný otočiť vo vlastných pc. Ja keď dám sem fotku, tak hneď klikám, či náhodou nie je v zlej kategórii, či má formát taký ako má mať, či nie je otočená a podobne. Čo s takým človekom a jeho fotkou, ktorému je jedno, kde jeho fotka je ako vyzerá? Taký nech sa ani nesnaží rozčuľovať.
Za ďalšie...Veon, nikto tu nikoho nechce ani vyhnať ani nijak znevážiť. Admin je dobrý človek, ktorý chce aby táto stránka prezentovala krásu našej prírody, ľudí v nej a samozrejme poľovníctvo. Ale tak isto, ako ja nemá rád neporiadok. Ak sa Tebe páči, že máš doma medzi taniermi ponožky hold tvoja vec.
V tomto kroku prečistenia kategórii, ktorý sme s Adminom podstúpili, sme chceli len urobiť poriadok a všetkých prinútiť všimnúť si, že tu existujú aj pravidlá. Toto nie je ešte finálna fáza...ono je ťažké skontrolovať 11 000 fotiek troma ľuďmi za jeden týždeň. Ak sa Vám zdá, že ste boli niekto ukrivdený alebo, že sme nepoužili rovnaký meter na každého posielajte aj Vy tipy. Aj taký ľudia ako sú Edu, Martin Hodoň, a ja neviem kto ďalší ,budú riešený, alebo možno už aj boli. Je veľmi jednoduché sa uraziť alebo na niekom odbaviť za to, že mu bola vymazaná fotka alebo bol skritizovaný, ale už je asi ťažšie priznať si chybu a sebakriticky pozrieť sa na to čo robím a ako to robím. Ja osobne v záujme tohto „jarného upratovania“ som zo svojej galérie odstránil kriticky ďalších 6 fotiek, ktoré nespĺňali niektoré z pravidiel. Ja dúfam, že Vás urazených bude čo najmenej a nebudete teraz mazať celé svoje galérie, ako už niektorí urobili a dokážete s triezvým rozumom pochopiť o čo tu ide.
Dovtedy bolo všetko Ok pokiaľ toto všetko Admin toleroval. Teraz pretiekol jeho pohár trpezlivosti a je len na Vás všetkých, či to pochopíte alebo nie.
Každá nejaká ľudská činnosť, práca, koníček, šport atď sa riadi určitými pravidlami. Na tejto stránke tie pravidlá určil Administrátor tejto stránky a nám všetky neostáva nič iné, len ich rešpektovať a dodržiavať ,ako je to len možné. Už som tu raz napísal jednu vec... Akoby to bolo, keby každý futbalista, hokejista chcel tie svoje pravidlá také, aby vyhovovali len jemu? Ak sa Ti nepáčia pravidlá futbalu choď hrať tenis... ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.