M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  23. január 2025,  meniny má Miloš,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:28,  dnes západ slnka: 16:27
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 299
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4761-4800 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off brend, 25.8.2008 o 12:13

Ja by som bol rád, keby sa niekde dalo zadať, kliknúť, aby sa všetky fotky zobrazovali náhodne poprehadzované zo všetkých kategórii. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off riso11, 25.8.2008 o 11:24

admin k otazkam o polovnickych skuskach by si mohol pridat aj odpovede ( to len kvôli kontrole) :) ◄ reagovať

správca admin, 20.8.2008 o 7:48

cechurik - nerozmyslal, ale nie je to az tak zly napad ... celkom sa mi pozdava ... vdaka ◄ reagovať

off cechurik, 19.8.2008 o 22:59

ahoj admin, nerozmyslal si nad tym, ze by boli fotky rozdelene do kategorii aj ked si uzivatel prezera vlastne foto? to len tak, mne by to tak bolo prehladnejsie. pekny dnik. danka ◄ reagovať

správca admin, 19.8.2008 o 21:18

Takže konečne som dorobil tie ankety. Nájdete to v menu vľavo s názvom Ankety.
Nenapadá ma však žiadna aktuálna anketa, takže ak máte tip na nejakú anketu, pošlite mi ju prosím poštou. Ďakujem. ◄ reagovať

správca admin, 19.8.2008 o 16:21

počet videí sa už zobrazuje v profile ◄ reagovať

off Edu, 19.8.2008 o 15:27

Admin klobúk dolu pred tvojou pružnosťou . Všetko ide ok ! U mňa spokojnosť . ◄ reagovať

off stiffler, 19.8.2008 o 9:35

nj,viem,robil som vela stranok :P ◄ reagovať

správca admin, 19.8.2008 o 8:51

stiffler, milank - áno súhlasím a bude to
brend, Pakôň - áno, anketa nie je ešte nová, lebo to nie je ešte dokončené

ja viem že mi to všetko trvá :( ale nie je to také jednoduché, že kliknem pár krát a je to hotové :( prosím o strpenie ... zaberá to veľmi veľa času ... vďaka za pochopenie ◄ reagovať

off brend, 18.8.2008 o 20:54

No ale zatiaľ ešte nevidím novú anketu :/ ◄ reagovať

off milank, 18.8.2008 o 18:22

....a ešte sa pridám k Stifflerovi + zobraz Moje články a Moje príbehya už spomenuté Videá ;-). ◄ reagovať

off stiffler, 18.8.2008 o 14:50

UZ SOM TO SEM ASI PISAL,ZE BY NEBOLO ZLEE SPRAVIT V PROFILE UZIVATELA PODOBNE AKO JE TO S FOTKAMI ZOBRAZENIE KOLKO KTO VIDEII PRIDAL.... ◄ reagovať

off roberto, 4.8.2008 o 22:16

super admin, som veľmi rád, že tá anketa konečne bude hotová, parááááda ◄ reagovať

off samo, 4.8.2008 o 21:12

Edu> uz som to tu niekde do diskusie pisal ... plne s Tebou suhlasim a som rad ze niekto rozmysla takto ... jasne lokalita nech je uvedena tak, aby v ziadnom pripade ziadneho zivocicha neohrozila ... kto sa o to zaujima si vie zistit kam ma ist fotit a hlavne kedy moze a kedy nie a ako sa ma pritom spravat! ◄ reagovať

off brend, 4.8.2008 o 17:36

dobre admin ◄ reagovať

správca admin, 4.8.2008 o 15:51

Už sa na prerobení ankety pracuje. A okrem toho, že bude prebiehať viac ankiet naraz, bude možné okrem odpovede na áno-nie písať i komentár k ankete a tak budete mať možnosť vyjadriť sa o danej problematike i vlastnými slovami. ◄ reagovať

off roberto, 4.8.2008 o 15:30

už som to tu spomínal, anketu by podľa mňa bolo treba prerobiť úplne nanovo, nie žeby táto bola zlá, ale dalo by sa povymýšľat dosť slušné množstvo otázok, na kt. sa dá odpvedať áno-nie, a počet ľudí, kt. tu sú zaregistrovaný je tiež dosť vysoký, takže by to bola aj celkom fajn vzorka o slov. poľovníctve ◄ reagovať

off stiffler, 4.8.2008 o 10:24

co tak zmenit anketu uz po velmi dlhooooooooooooooom case? hmmm ◄ reagovať

off Edu, 2.8.2008 o 11:40

Všimol som si že pri fotografii pribudla kolonka Lokality kde bola fotka fotená . Pri lesnej zveri nemám najmenší problem zo zverejnením . Ale nech nikto nechce aby som publikoval kde som fotil jasoňa červenookeho lebo o pár dní bude jeho jedna s poslených bášt v trenčianskom regione doslova zlikvidovaná. Taktiež lokalita včelárika zlatého a podobných vzácnych druhov ktoré som tu publikoval .Preto sa pýtam či bude stačiť uviesť okolie ? To či je to volna priroda alebo zajatie je zverejnené tam problem nevidím . ◄ reagovať

off Edu, 1.8.2008 o 16:22

hahahaha si ma rozosmia Solirov že blika,kýva,usmieva sa striela :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sa šulam na tom neuveritelne :)))))))))))))))))))))))))))ň
Cilan hej tý 8 ročný či kolko maju to su smajlici čo rozdavaju nepači pod fotkami :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ◄ reagovať

off Solirov, 1.8.2008 o 10:52

Cilan - nicky presne neviem. Samozrejme ze pouzivanie smilov je ok. Len som chcel poukazat na to, ze poniektori miesto textu nahadzu na stranku milion smilov v ramci zabavy. potom to tam vsetko blika a kyva a usmieva sa a zmurka a striela a .... a takmer nie je mozne najst si vlastny text. ide len o to ze ked nechcem nicim prispiet tak nebudem zbytocne hadzat samotne smily len aby som sa zabavil.. a okrem toho - niektore mi pridu ubohe a urcite nesluzia na vyjadrenie nalady alebo zdoraznenie textu... ◄ reagovať

on Cilan, 29.7.2008 o 19:07

SOLIROV mal na mysli predpokladam brenda a jakubsona ◄ reagovať

off kacenka1975, 29.7.2008 o 18:12

Smajlíkov sme si vyžiadali.. neviem ako Vy,ale ked niekomu píšete,zobrazujú náladu či vlastne podtext toho,čo chcem povedať.. a osobne sa za dieťa nepovažujem,ale smiem sa mýliť.. :o) ◄ reagovať

off Solirov, 29.7.2008 o 9:23

admin - ja osobne by som smilov uplne zrusil.. sem tam ked len mrknem na chat tak cez vsetkych tych smilov ani nevidim text co sa tam deti vysantia. :))) ◄ reagovať

správca admin, 20.7.2008 o 15:14

Cilan - smajlíci boli pridaní priamo pod CHAT. Ak by ste chceli nejakého smajlíka doplniť, tak mi to pošlite postou tu na stranke.
Na tých smajlíkov staci kliknut a oni sa pridaju priamo do textu. ◄ reagovať

off Edu, 13.7.2008 o 15:14

Gamo napustil som :) v adobe cs 3 ◄ reagovať

off gamo, 13.7.2008 o 14:32

edu ako si tam dostal tu vodu? :P ◄ reagovať

off Edu, 13.7.2008 o 8:31

Aha Samo ja zase neviem narabať s tým ID fotografie tak dam odkaz na inu fotku .
Napríklad takúto fotku pstruha mam aj tu na tejto stránke :
odkaz ◄ reagovať

off samo, 12.7.2008 o 21:44

Ze ake ryby to tu bezne davas ... ;-) Inac ten odkaz ide iba Tebe, lebo je to odkaz na upravu vlastnych fotografii, ostatni si z toho mozeme zobrat akurat tak id fotky ... ◄ reagovať

off Edu, 12.7.2008 o 19:41

Gamo bude toto pravidlo asi preto take že na svete su dve veci ktore vonaju ako ryba a jedna z nich je ryba . Aby náhodou nepridal niekto tú druhu vec prezieravo admin zakazal uverenovat fotky rýb. Ale poradim Ti vyfot rybu v krajine a daj do kategorie príroda a máš to .Osobne tu mám pekneho pstruha a nik mi ho nezmazal a veru ani nikto nezmaže :)
Ja davam bežne ryby:
odkaz />
odkaz ◄ reagovať

off gamo, 12.7.2008 o 17:30

Ešte sa chcem spýtať že prečo je vyslovene ZAKÁZANÉ pridávať fotky akýchkoľvek rýb...Budí to dojem akoby ani nepatrili do našej prírody...sú tu kategórie huby, hmyz, rastliny, atď, akurát ryby nielenže chýbajú ale sú dokonca úplne zakázané...Chápem že tu poľovníci nechcú rybárov a pod. lenže je to akoby neúplné puzzle. ◄ reagovať

off veon, 11.7.2008 o 13:34

Ja som za aby sa videá na túto stránku pridávali cez videolov.sk, ako napísal admin v tejto diskusii 10.6., jemu to nevadí. ◄ reagovať

off Doduin, 8.7.2008 o 12:06

To napadlo aj mna, ze prezentacia polovnickych zamkov napr., restauracii a podobne. Dobry napad, ocenujem tifo! ◄ reagovať

off tifo, 8.7.2008 o 11:55

poľovnícke izby, poľovnícke reštauráciea pod. ◄ reagovať

off Edu, 3.7.2008 o 23:12

Gamo tu nejde o to aby si lišku odfotil na 5 m ale aby si ju odfotil pri spravnom svetle +spravne nadstaveným fotákom +v spravnom prostredí +spravnom pozadí +v správnej kompozícii atd . Ano ked ti príde pod brokovnicu na spomenutých faktoroch vôbec nezáleží stačí iba zamieriť a cvak . Pri fotografii je to oveľa ale oveľa zložitejšie ako pri strelbe . Ked odfotíš srnca vybereš 2 alebo desať foto bud ich pridaš pekne po dve denne alebo iba dve denne. Čo je na tom nevhodné ? ◄ reagovať

off Doduin, 3.7.2008 o 10:22

tifo - ako to myslis? ake fotky interierov myslis? ◄ reagovať

off tifo, 3.7.2008 o 9:54

čo keby sa rozšírili kategórie fotografií o poľovnícke interiéry? ◄ reagovať

off Doduin, 30.6.2008 o 10:37

gamo - nie, nechajme to tak - tato tema je o niecom inom ... ak sa chces este o tom rozpravat, podme do inej temy, ktora je na to vhodna ◄ reagovať

zobrazené 4761-4800 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM