M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  23. január 2025,  meniny má Miloš,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:28,  dnes západ slnka: 16:27
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 305
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4721-4760 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off petko, 20.9.2008 o 23:44

admin - celkom dobry napad dat viac fotiek do jedneho okna, aspon netreba po kazdych par fotiek klikat dalej ako to bolo.... Len teraz je problem iny: Kedze je tych fotiek viac a pozeram si uz posledne fotky z toho jedneho okna tak ked dam "spat" aby som klikol na dalsiu fotku, hodi ma to na horny riadok fotiek.... Takze musim zase posuvat cele okno az dole... Neviem ci rozumies co chcem povedat :) Preco hlavne okno s fotkami neostava v dolnej casti ked si pozeram tie spodne fotky? Neda sa to? Vdaka za pochopenie :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Doduin, 17.9.2008 o 16:22

brend - verím, že za poruchu nemôžu, to sa stane ... ale to, že to opravovali 3 dni je sila :( ◄ reagovať

off Edu, 17.9.2008 o 16:19

brend kde su somari ? Pome na nich :)) Bude sálama oslia:) ◄ reagovať

off brend, 17.9.2008 o 15:16

D4 - no čo už, nevadí ale mohli by sa ti tí somári čo to robili aspoň ospravedlniť. ◄ reagovať

off Doduin, 16.9.2008 o 16:24

brend - bohužiaľ nedá ... pridaj prosím znova :( ◄ reagovať

off brend, 16.9.2008 o 14:35

Vymazalo my fotku a natrixnatrix vymazalo 4 nedá sa to už vráťiť admin?
Viem, že to nie je tvoja chyba :) ◄ reagovať

on Cilan, 11.9.2008 o 22:34

jo a nie je to len drobna uprava?:-D, ty si zo mna stale iba srnadu robis:-D ◄ reagovať

off lapka, 11.9.2008 o 21:46

tomu hovoríš drobná technicko optimalizácia? ani kúštik nerozumiem ako to myslíš :-P ◄ reagovať

on Cilan, 11.9.2008 o 21:44

hej, take daco som si predstavoval, len taka mala technicko opricka optimalizacia a uputanie, ak bude farba toho trika ako je tam (bral by som aj tmavsiu) tak na uputanie na zadny napis "www. .. . sk" bielym a moze to byt ovela mensie ako hlavny napis LovuZdar, ktory by mal byt zltym, rovnako ako aj vpredu to logo, napis z toho cely vytiahnut a dat ho samostatne pod logo ◄ reagovať

off Doduin, 11.9.2008 o 8:23

Pozrite si diskusiu v ankete o tricko ... tam je zverejneny navrh a vyzera ze je podla vasich predstav. Pozrite to prosim ci to je ok, ci moze byt. Vdaka. ◄ reagovať

off kocho82, 11.9.2008 o 4:36

presne take iste logo ako je na tejto stranke hlava jelena a pod nou lovu zdar.sk a bez farieba tričko tmavo zelene aby vyniklo logo ◄ reagovať

off Edu, 11.9.2008 o 0:00

Ako povedal Cilan to logo + názov stranky . Za to by som bol uplne jednoduchý a fajn nápad. ◄ reagovať

on Cilan, 10.9.2008 o 21:58

ak sa ma prezentovat tato stranka tak tam urcite musi byt spominany napis a tiez logo stranky, teda ak sa neplanuje menit, ak sa ma zmenit tak treba najskor odhlasovat nove a potom sa moze dat to, ale byt by tam urcite malo ◄ reagovať

off bodo1948, 10.9.2008 o 20:43

Podla mna by tam mala byť nejaká špičková fotka,z napisom odkaz tejto stránky ktorú by sme si vybrali my. ◄ reagovať

off Edu, 10.9.2008 o 18:43

Určite by tam malo byť odkaz ako povedala lapka .Obrazok by mal byť tiež nemusel by byť ani farebný . Osobne by som prijal tvár jeleňa alebo niečo podobne . Môžno by motívov mohlo byť viac a objednavatel by si mal možnosť vybrať . ◄ reagovať

off riso11, 10.9.2008 o 17:23

no admin podlamna by to mohlo byt logo stranky ten jeleň a pod nim napis lovuzdar ◄ reagovať

off Doduin, 10.9.2008 o 9:42

lapka - prvotný návrh je v diskusii k ankete o Tričko lovuzdar. ◄ reagovať

off lapka, 10.9.2008 o 8:20

ja by som bola za názov stránky + nejaký obrázok :-) ◄ reagovať

správca admin, 10.9.2008 o 7:54

stiffler nechávam na teba - čo by si tam dal ty, čo by si tam rád videl, je to tvoj návrh a tvoja predstava ◄ reagovať

off stiffler, 9.9.2008 o 20:39

len mi poradte aky typ grafiky by na tricku mal byt? reklama na stranku, obrazok, napis, alebo co? ◄ reagovať

off petko, 8.9.2008 o 19:14

OK D4 dik :) ◄ reagovať

off Doduin, 8.9.2008 o 11:40

petko - tak si skús pozrieť nastavenia prehliadača a skontrolovať či máš nejako obmedzenú platnosť trvania cookies.
Napr. na FireFoxe: Možnosti Firefoxu->Cookies
- Povoliť serverom nastavovať cookies
- Uchovávať cookies do vypršania platnosti ◄ reagovať

off petko, 8.9.2008 o 10:37

Edu, D4 - asi to bude v tom nete... Pocas dna mozem vypnut prehliadac a ked sa vratim na stranku tak som prihlaseny, ale na druhy den uz som odhlaseny, tak neviem.... Zase az taka tragedia to neni, len som chcel vediet ci to nie nahodou vsetkym.... ◄ reagovať

off Doduin, 8.9.2008 o 10:33

riso11 - myslím, že gabrielSO ti odpísal správne. ◄ reagovať

off Doduin, 8.9.2008 o 10:32

stiffler - návrhy trička pošli na email admin@lovuzdar.sk ◄ reagovať

off Doduin, 8.9.2008 o 10:31

petko - a odhlási ťa to, ak klikneš na Odhlás keď ideš preč zo stránky. Ak klikneš na Odhlás, tak automatické prihlásenie sa ruší. Ak ho chceš ponechať aktívne, tak len zavri prehliadač a neodhlasuj sa. ◄ reagovať

off Edu, 8.9.2008 o 9:40

petko mne to funguje na 100% napríklad . Ale chyba môže byť v tvojom nete . ◄ reagovať

off petko, 7.9.2008 o 20:55

admin - neviem ci len mne, alebo aj ostatnym blbne to trvale prihlasenie??? Zaskrtnem to okienko a aj tak ma to po vypnuti odhlasi... ◄ reagovať

off stiffler, 7.9.2008 o 20:38

k tym tricka,ak bude treba nejaky navrh grafiky podtlace,tak v poho nieco spravim..uz mam ten nejeden obrazok urobenI :D ◄ reagovať

off gabrielSO, 7.9.2008 o 16:56

Nepýtaj odpovede, ale si naštuduj literatúru,ak máš ozajstný záujem o poľovníctvo,tak čítaj dostúpnu literatúru,svedomite sa pripravuj,aby si sa raz nečervenal pred kolegami,že nebudeš vedieť rozoznať srnca od jeleňa,sranda nie, ale ver aj takí sú medzi nami poľovníkmi. ◄ reagovať

off riso11, 5.9.2008 o 17:55

admin neviem ci si postrehol ale pisal som tuna uz ze by sa hodili k otazkam na testy z poľovníctva aj odpovede bol by som rad keby pribudli lebo by som sa už teraz mohol učiť niektoré veci ktoré ešte neviem. vďaka :)
P.S. ake budu navrhy tricka som zvedavy ako decko pred vianocami:D ◄ reagovať

správca admin, 28.8.2008 o 14:52

brend - je to dobre urobené ;-) môžeš hlasovať aj 300 krát, započítava sa ti do ankety len ten posledný tvoj hlas. Je to tak preto, že ak sa pomýliš alebo po čase zmeníš názor, tak aby si to mohol zmeniť. ◄ reagovať

off brend, 28.8.2008 o 9:06

Admin je to nejak zle urobené, z jedneho počítača som hlasoval za anketu 3 krát. ◄ reagovať

off Edu, 28.8.2008 o 8:24

všetko je ok ◄ reagovať

off lapka, 28.8.2008 o 7:24

tiež si myslím, že nie je potrebné to meniť... ◄ reagovať

off kacenka1975, 27.8.2008 o 22:24

Nech to zostane tak,ako je a bolo.. ◄ reagovať

off milank, 27.8.2008 o 19:11

Admin s tvojou poslednou vetou súhlasím. ◄ reagovať

off Doduin, 27.8.2008 o 16:24

Boli by ste za to, aby mohli hodnotiť a komentovať fotky iba tí, ktorí majú aspoň 3 fotografie?

Alebo ... nech každý pri pridaní fotografie si určí, či fotku môžu hodnotiť alebo komentovať všetci alebo len tí čo tu majú 3 fotky?

Alebo to necháme ako to je, že hodnotiť a komentovať môže každý a nebudeme nič komplikovať ;-) Vďaka za vaše reakcie. ◄ reagovať

off alfa, 27.8.2008 o 13:36

admin, keď dám hlasovať v ankete, zakaždým ma to vyhodí na začiatok, aby som sa prihlásil. Vlastne ma automaticky odhlási. ◄ reagovať

off brend, 27.8.2008 o 12:41

a keď sa niekto vyjadrí k ankete, tak by bolo dobré aby sa to ukazovalo v "moja diskusia". ◄ reagovať

zobrazené 4721-4760 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM