Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.
Ano, to už jsem zjistil, ale mám na mysli něco jiného. Tak, jak se zobrazuje v mém menu doručená a nepřečtená pošta, tak podobně aby se zobrazovaly nepřečtené kkomentáře. Tento způsob je zbytečně složitý. Např. server minimax.cz, kde vystavuji také svoje obrazy, má velice pěkně udělanou kolonku :nepřečtené komentáře u vašich děl" - zkusím ji zkopírovat :
odkaz />
- nevím ale, jestli se vám to otevře, aniž byste byli přihlášení. Okamžite tam vidím, u kterého obrazu mám nový komentář a po otevření se už pak jako nepřečtený nezobrazuje. ◄ reagovať
Carpin - presne tak ako ti radí lapka. V tej prvej (hornej) tabuľke máš prehľad tvojich komentovaných fotiek zoradené od najnovšieho komentára. Kliknutím na ID fotku sa ti zobrazí celá fotografia detailne. ◄ reagovať
ahoj. prehľad o komentovaných fotkách si nájdeš pod ponukou "moje komentáre fotografií" vľavo v menu (tam kde je moja pošta, odoslaná pošta...). keď na to klikneš zobrazia sa ti dve tabuľky. v hornej je prehľad tvojich komentovaných fotiek a v dolnej prehľad fotiek ku ktorým si pridával ty koment :-) ◄ reagovať
Tyto stránky se mi velice líbí a jsem moc rád, že mi je přítel doporučil. Velice bych uvítal, kdyby se v mém menu vždy objevil údaj o nových komentářích k mým fotkám (počet nových komentářů) a po rozkliknutí by se právě tyto nové komentáře objevily. Takto nepoznám, která moje fotografie byla nově komentovaná. Zjistím to teprve až po rozkliknutí obrázku a to při větším počtu vložených obrázků bývá dost problém. Díky! ◄ reagovať
admin - vidis, to je fakt. na to som nepomyslel.. ◄ reagovať
Výnimočne súhlasím so Samom ;-). ◄ reagovať
Solirov> ja teda neviem ... dost je tu niekedy problem s fotkami stiahnutymi z webu a keby sa tu este zacali dohadzovat vyslovene fotomontaze ... ◄ reagovať
zdar admin - ked som tak polemizoval nad fotkou jelena uzivatela miko80 ci sa jedna o fotomontaz alebo nie, tak ma napadlo, ze mozno aj takato kategoria by v ramci foto nebola zla... urcite je medzi nami dost takych co sa radi zabavaju vo fotoshope a inych softoch.. a montaze a kolaze sa daju spravit rozne..od vtipnych po seriozne... pomaly uz aj to je ista forma umenia, ale do kategorie umenie by som to nedaval.. hm? mozno na skusku ci tam niekto niecim prispeje by sa oplatilo... ked to nepojde kategoria sa zrusi.. ◄ reagovať
Iboo nemam ženu .Človek sa zopárkrát rozvedie a dectvo je v prdeli :)) Ale mám snúbenicu . Je ti na lovu zdar tiež registrovaná nick -Mia . ◄ reagovať
Edu -a ty nemáš ženu ? alebo si tak zapálený pre poľovníctvo ako Štúr pre Slovenčinu ? :) ◄ reagovať
Tak že chce povedala! Nj ešte že som sa jej opýtal :)) Kruci keby nebolo lovu zdar ani manželku si nenájdem :) ◄ reagovať
No Iboo maximalny súhlas s tebou . Nie poľovníčka nemusí byť :) Mohla by mať modré oči a blond vlasi .Ale ani to neni podmienkou ! Mohla by byť taká ako je na lovu zdar Mia napríklad . To by mne osobne vyhovovalo ! Sexi o 10r mladšia,mudra pekná,schopná ,inteligentná žena . Idem jej napísať či ma nechce za muža ! ◄ reagovať
Edu - :)) pridám sa aj ja, a musí byť zrovna poľovníčka? a taká ochranárka, čo má rada veľké.....dravce :)))) ◄ reagovať
Jaro neviem čo Ibooa kto čo ale mohla by nejaká poľovníčka aj mňa .:)) ◄ reagovať
Ibo, nejdem hľadať, uveď ma do obrazu - myslím s fotkou, ktože ťa ako čo? ◄ reagovať
Edu - ja viem že aj to patrí k poľovníkom, ale hodila by sa nová diskusia :))) ◄ reagovať
Ono to zas nemusia byť uplne zlé miesta :) Hlavne tie zvulgarizované sú niekedy veľmi príjemné :) ◄ reagovať
Edu - a keď napíšem, všetci ma tu posielajú na podobné miesta, dokonca aj vedúci :)) ◄ reagovať
Iboo máš možnosť takej osobe tam popísať odkial prišla ,kam ma isť,kto su jej rodičia a všeličo iné :)) ◄ reagovať
Iboo horšie bude kde prasce dorasú Sviňu už nenájdeš :)) ◄ reagovať
D4 - pekne! lenže sám dobre vieš, že keď napíše niekto svoj názor, nech je akokolvek primitívny ale vie, že za svpjím si stojím a nedôjde mu, že je to kravina. Potom naozauj už len - je to jeho vizitka. nechcem nikoho uraziť ani sa nikoho dotknúť (ak aj náhodou hej, tak to berte s humorom) - myslíš si, že vynikne sviňa medzi prascami ? ◄ reagovať
iboo - práveže, ak by si to vymazal, tak to napíše znova niekomu inému. Ale ak mu to vysvetlíš, a komentár tam zostane, bude to jeho vizitka a každý normálny pochopí čo je zač. A pre budúcnosť sa už vyvaruje takých blbých komentárov. Toť môj názor ;-) ◄ reagovať
Iboo možno nasralo! Ale nemazal by som !!! Račej by som odpovedal na tie slovká ! Samozrejme že nie tak ako boli tieto komentáre . Obvinovať ťa s pytliactva a nasledného sebaudavania je mne dosť smiešne :))) Tak to ber ako humor :)) Pekný den . ◄ reagovať
Cilan - Tomi, a teba by nenasralo keby ti k tvojim fotkám s mierumilovnou tématikou v priemernej kvalite nejaký chytrák napísal čo ja viem " že ty pytliak jeden,..." teba by to nenasralo ? nechal by si si pošpiniť svoju foto takýmto komentárom ? ◄ reagovať
Iboo keby si pôsobil na fotoservroch tak potom zažiješ čo je to komentovanie fotiek :))) Až tam by si sa riadne nasral :) Osobne mazať nemusím comentar kto napíše blbosť mám možnosť reagovať na to a prípadne mu to vysvetliť .
Osobne by som prijal keby som poslal link na nie len moju foto a neprihlásený nečlen by si tuto foto otvoril !!!
Bola by to reklama pre tuto stranku !!!
Taktiež som pridal fotky s logom tejto stranky na fotoservre !!!
Mám super skúsenosť a admin je extra rýchlik !!! ◄ reagovať
ked uz k tym komentarom tak nesuhlasim ze autor foto ho moze zmazat, ked mazat tak autor komentaru, pripadne ho editovat ◄ reagovať
ešte jedna perlička - navrhujem doplniť tlačidlo "zmazať komentár" k fotografii. vrcholne ma štve že k mojim fotkám píšu kadejakí borci a majstri všetkého, čo absolútne nevedia, ako sa veci majú. KAždý užívateľ by mal právo zmazať ako autor tej ktorej fotky nevhodný komenár, taký komentár dokáže len tak zbytočne nasrať človeka. vďaka ◄ reagovať
Tak ja neviem,či telepatia alebo čo,ale nad týmto uvažujem už zo pár dni aj ja.Iboo ma predbehol.Súhlasím aj ja s týmto.Bolo by fajn keď si človek otvorí fotku a už by len klikal nad fotkou na "predchádzajúca" a "ďalšia" a stále v originál veľkosti a nemusel by klikať stále "späť". ◄ reagovať
jj, myslím že je to dobrý nápad. veľmi by to uľahčilo prezeranie fotiek :-) ◄ reagovať
No to prezeranie fotiek dosť zložite a pomalé to je fakt. Suhlas s iboom ◄ reagovať
navrhujem doplniť "tlačítka" s funkciou "ďalšia fotka" a "predchádzajúca" pri zvolení tej ktorej kategórie. urýchli sa tým prezeranie fotiek ;) ◄ reagovať
Edu - spravím i ten link priamo na fotku - dávam do playlistu ◄ reagovať
Je to normálne že server je pretažený ked vas tu je jak sardiniek :) Zas tak celkom otrasne to nejde .Tak pohoda. ◄ reagovať
Edu - v skole som slohy velmi nemusel ale ked sa chce... :) A ano chlapi, aj mne to trosku spomalilo, ale myslel som ze len moja masinka nevladze :) ◄ reagovať
Jo Stiffler tento problém mám aj ja.Všetky stránky fachajú ako má byť,len LZ mi ide ako sakra spomalený film :-(. Je to problém asi posledných dvoch dni. ◄ reagovať
neviem ci len mne alebo aj ostatnym ide stranka nejako strasne pomaly,vsetky stranky mi ficia v poho,ale lovuzdar mi ide dost pomaly...??je to hodenee na novom servery,lebo pred tou nuutenou opravou mi to islo v pohode.. :) ◄ reagovať
Petko nad týmto som premýšlal i ja :) Len som to nevedel tak výborne sformulovať ako si to sformuloval ty . Osobne by som privital keby sa dal poslať link s fotky aj neprihláseným a nezaregistrovaným členom . Robilo by to len reklamu stranke a davalo by to dôvod na zaregistrovanie sa nových členov . ◄ reagovať
petko - asi chápem čo chceš povedať ... skúsim to nejako vymyslieť ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.