M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  23. január 2025,  meniny má Miloš,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:28,  dnes západ slnka: 16:27
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 320
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4641-4680 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off milank, 4.11.2008 o 19:48

Admin- Dodo o tom bode 2, som Ti písal už dávnejšie poštou,keď som chcel nejakým spôsobom rozhýbať diskusiu tu vo fóre.Myslím,že by to nebolo na škodu veci.Ty si vtedy súhlasil.Takže si zabudol :-))). ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Edu, 4.11.2008 o 19:31

super admin palec hore ◄ reagovať

správca admin, 4.11.2008 o 12:33

milank - záujem o úpravy a vylepšenia je, ale voľného času na to je málo. No od budúceho týždňa mám v pláne intenzívne sa venovať vo voľnom čase tomuto portálu. Tvoje body 1 a 3 áno pamätám si na to a mám to v playliste. Ale bod 2 buď vidím prvý krát, alebo som na to zabudol.
petko - že je veľa fotiek v jednom okne? Ale veď to som zvýšil na vašu žiadosť (nie konkrétne tvoju, ale na žiadosť niekoho z užívateľov ... na starších stránkach tejto diskusie sa to dá určite nájsť). K prehľadnému prezeraniu fotiek chcem spraviť preklikávanie priamo pri prezeraní detailu fotky, aby sme po pozretí fotky nemuseli chodiť späť na prehľad fotiek, ale iba klikneme ďalšia a zobrazí sa ďalšia v aktuálnej kategórii. Toto určite budúci týždeň urobím.
K ostatnému: mám poznačené všetky vaše návrhy a vylepšenia, čiže postupne ich budem robiť, no mal som málo voľného času v poslednej dobe, takže som nejako nestíhal.
K selekcii fotiek. Je každému jasné, že ja sám nestihnem pozrieť každý deň všetkých niekedy i 100 nových fotiek. Preto som urobil možnosť pre vás, poslať tip adminovi, kde mi môžete ku konkrétnej fotke poslať tip, či už na presunutie kategórie alebo vymazanie fotky s uvedením dôvodu. Veľmi by ste mi tým pomohli a urýchlili správnu selekciu. V tejto činnosti by som chcel vyzdvihnúť užívateľov: lapka a milank ktorí mi najviac s týmto pomáhajú. Skoro každý deň si nájdem od nich poslané tipy na správnu selekciu a presun fotiek. Každý z vás má možnosť si prečítať pravidlá pridávania fotiek a každý teda vie sám rozhodnúť ktorá fotografia do akej kategórie patrí a či vôbec na túto stránku patrí. Čiže ak by ste si našli niekedy čas a chuť pomôcť mi, pošlite mi tipy na správnu selekciu a myslím, že o nevhodných fotkách sa tu ani nebudeme musieť baviť, pretože sa to včas vyrieši s vašou pomocou.
ďakujem ◄ reagovať

off milank, 3.11.2008 o 21:14

Skvele si to napísal Edo.Toto sa Tebe hodí viac,ako politika ;-). ◄ reagovať

off Edu, 3.11.2008 o 20:25

Potom sa ľudia prezentujú katastrofickými fotografiami a vôbec netušia že su otrasne .Nie technicky a kompozične .To viem ospravedlniť . Ale hnus ,bezcitnosť a neuctu netolerujem): ◄ reagovať

off Edu, 3.11.2008 o 20:21

Ono všetko sa nedá naučiť ani rátať na koruny.Tiež mám záhradku a na nej ovocné stromky keď si zrátam koľko ma stojí ročne ich udržba tak ovocie by som kupil 5 x lacnejšie. Mnohý sa ma pýtajú .A prečo to robíš veď sa to neoplatí . Ale oni totiž vôbec netušia ,že mne sa to neskutočne oplatí . Lebo mňa ten strom a jeho prítomnosť teší celý rok. Čiže terez som stromčeky namaloval na bielo a prestrihal .Tá práca ma tešila .Na jar nádherne zakvitnú čo pôbsobí ako balzám na dušu a ich vôňa podobne.Potom su plody a všetko ide dokola . Plody ma nezaujímaju veľmi ako to že strom človeka teší celý rok . Nie však každého ! Niekto v tom nevidí vôbec nič . Podobne je to aj s fotkami zveri . Jeden vidí kus mäsa ,iný kožušinu ďalší vobec nič . Je to vec citu k prírode ako celku . Tiež kus estetického citu . ◄ reagovať

off milank, 3.11.2008 o 19:22

No to teda nedá Edo :-) ◄ reagovať

off Edu, 3.11.2008 o 18:10

Minimálne sa tiež pripajam za trocha citu a úcty k ulovenej zveri. Estetické cítenie sa žial naučiť asi nedá . ◄ reagovať

off borsuk, 3.11.2008 o 15:45

Dlhšie som nebol na stránke, pozrek som si zopár fotiek v sekcii úlovky a aj keď viem, že admin má so stránkou dosť roboty, mohol by snáď urobiť aj nejakú selekciu. Keď vidím ako prezentáciu úlovku jeleničku na ráme auta s odrezanými nohami, tak to je sila! Stránka má svoju úroveň a návštevnosť, tak by som ju nedegradoval takýmito zábermi. Treba na to zreteľne vyzvať aj prispievateľov, ak keď viem, že fotka sa tu môže ocitnúť aj bez vedomia strelca či autora. ◄ reagovať

off Edu, 3.11.2008 o 12:55

Všetko je však naročná práca jena vec sa upraví inde vyskočia chybičky.Profil by mohol byť rozšírený aj pripadne povinne tabulky ktore by fungovali podobne ako zakliknutie že fotka neni stiahnuta s internetu. ◄ reagovať

off petko, 2.11.2008 o 23:06

A este, ked to nebude az prilis, to co som uz spominal s fotkami!!! Je ich vela v jednom okne a treba stale presuvat okno k fotkam na spodnom okraji... Okno by mohlo ostavat v urovni v ktorej sa prezeraju fotky, ak mi rozumiete.... :) ◄ reagovať

off milank, 2.11.2008 o 21:49

Petko všetko je na Adminovi,či dá tu možnosť a na užívateľoch,či to budú seriozne vypĺňať.
Keď sme sa tu už tak rozpísali,chcel by som ADMIN pripomenúť zopár veci,ktoré sme tu už spomínali a zatiaľ sa nezrealizovali,teda ak je záujem a to:
1. Doplniť do profilov- Zobraziť videá,príbehy,články.
2. Doplniť do diskusie ďalšie dve tabuľky,kde by boli najdiskutovanejšie témy za daný mesiac a celkovo za celú činnosť stránky.
3. Sprehľadniť vyhľadávanie článkov.
Teda, ak je o to záujem. ◄ reagovať

off petko, 2.11.2008 o 21:30

Dobre to myslite pani, to je pravda ze niektore fotky su dost nevhodne . Mozno to ozaj pomoze, ked bude treba vyplnit dajake udaje... Ja by som skor navrhol aby v kategorii ulovky a trofeje bol pri pridavani fotky potrebne vyplnit kratucky dotaznik : vek, body, miesto ulovenia pripadne vaha... (ked dotycni nevie presne, aspon odhad). Je dost blbe ked niekto tu da fotku a info k nej napise az po 15 prosbach a ziadostiach... Mozno chcem az prilis, neviem, ale bolo by to myslim poucne pre vsetkych, polovnikov aj nepolovnikov. ◄ reagovať

off gabrielSO, 1.11.2008 o 18:52

Keď sa to neujme, nič sa tým nepokazí. ◄ reagovať

off milank, 1.11.2008 o 18:48

Zdravím Gabriel.Ja viem,že Vám, rovnako ako aj mne,záleží na mienke verejnosti o nás poľovníkoch a aj na tom, ako to vo fotogalériach vyzerá-zvlášť v galériach Úlovky a Trofeje.Ja som nad tým vyplňovaním Poľ.združení,miesta ulovenia a dátume rozmýšľal v práci a navrhol by som Adminovi nech to vyskúša prihodiť pod tie fotky v týchto dvoch kategóriach.Za pokus by to stálo.Možno by sa začali tie nevydarené fotky menej objavovať a začali by sa užívatelia viac nad tým zamýšľať,keď by tam museli vyplniť svoje PZ.Skutočne táto stránka už nie je len pre pár ľudí zo Slovenska.Keď sa pozrieme do zadu jeden a pól roka boli tu asi dvaja Česi , Lumir a Peťa Pořádek, a dnes ich je tu pomaly viac, ako Slovákov :-))).A takáto nepodarená reprezentácia čo to napovie o úrovni nášho poľovníctva pred širokou verejnosťou aj za riekou Morava.
Takže ešte raz som za ten pokus vyskúšať to,čo navrhol GabrielSO. ◄ reagovať

off gabrielSO, 1.11.2008 o 17:37

Vidím, že záujem k môjmu príspevku je slabý, až na tých skalných,ospravedlňujem sa v piatok som musel odcestovať a až dnes som sa vrátil.Milan chcel som aby táto stránka trošku sa skvalitnila,pretože je to okno do poľovníctva v v našej domovine,a keď sa niekto hanbí za p.z v ktorom poľuje tak je to asi smutné,odhaliť tých ktorý budu falošne sa skrývať pod rôznymi p.z si myslím ,že nebude problém. ◄ reagovať

off Doduin, 31.10.2008 o 14:54

Edu a milank úplne s vašimi slovami súhlasím. ◄ reagovať

off jaro1, 31.10.2008 o 11:06

Hlavne v téme - čo sa mi páči - nepáči. ◄ reagovať

off jaro1, 31.10.2008 o 11:03

Vďaka Edu - Milank. Človek s dvomi, tromi, štyrmi tvárami až x...... je nebezpečný vo všeobecnosti. Podobnú skúsenosť som zažil pod nickom jaro1 na:
odkaz ◄ reagovať

off milank, 30.10.2008 o 23:37

Jaro1 - či sa s tým dá niečo robiť alebo nie, je skôr otázka na Admina a tým ja nie som.A ako to funguje na PID nemám ani šajn.Chodím tam, tak dva krát do roka.
Edo- ani ja a ani každý človek,ktorý to myslí hoc aj na tejto stránke seriózne sa nemusí skrývať za akýkoľvek login.Ja mám v profile,foto,mail,dvakrát zobazené celé meno,proste všetko korektne a seriózne,pretože už na samom začiatku som nemal žiadne bočné úmysly.Ale je tu veľa veľa ľudí,ktorí si nechávajú zadné dvierka otvorené a svieti im v profile poväčšinou nula a od takého nečakaj nič dobré.Ani to,že Ti vypíše pri registrácii korektne svoje PZ,mail,vek,meno,atď.Takže tak,ako aj Teba mňa takíto ľudia neinteresujú,ale ich tu dosť a od takých nečakajme vyplnenie údajov o mieste ulovenia,domovské PZ,dátum,atď.Takže tak,ako sa pýta Admin,ja odpovedám povinným vyplnením miesta a dátumu ulovenia sa problém bohužiaľ nevyrieši.Ľudia nie sú schopný do názvu fotky napísať ani názov pohoria,kopca,kvetu,huby,atď alebo do popisu fotky napísať body,vek,váhu úlovku a podobne a nieto ešte niečo viac.A ešte- ja viem,že si Admin môže pozrieť na stránke všetko,ale keby mal kontrolovať čo i len každú druhú IP adresu,oddobrovať každú fotku asi by sa zbláznil,ak sa už nie :-))). ◄ reagovať

off Edu, 30.10.2008 o 20:58

Existuje google analitic kde môže admin nielen pozrieť I.P. ale mnoho iných vecičiek .Ono zas to utajenie nie je také jednoduche :) ◄ reagovať

off Edu, 30.10.2008 o 20:48

MilanK bezcharakterný ľudia ma nezaujímaju . Ked nevyplnia nebude vyplnene ak udaju falošne udaje ukážu sa ako falošný zasa len oni sami. Ide o to že lahšie by sme sa vyhľadali podľa PZ ,bydliska prípadne mena.Prípadne pokecali cez icq alebo skype.Kto chce byť utajený nech je . Vopred ho ľutujem ak je v utajení účelovo. Ano podvojné nicky samozrejme existuju . Poznam to s fotoportálov kde si chodia riešiť oplacanie slabých bodov pod fotku .Kaziť priemer ubližovať a páchať zlo v utajení . To je trapne divadielko. Ja som zatiaľ nikdy nemal potrebu utajovať sa . Aj ked je to bolestive poviem čo si mysím aj to čo považujem za správne a čo nie . Samozrejme ,že môj názor nemusí byť správny . Nie som neomylný. Ked niekoho urazím nemám problem ospravedlniť sa . Prezentovanie sa cez hladáčik fotoaparátu je tiež o cite a zmysle pre krásu . Jeden to vidí tak iný inak . Osobne ked niečo urobím viem povedať prečo som to urobil. Považujem to za uplne normálne. Prezentovať bezcitnu fotografiu bez štipky úcty k zveri nepovažujem za vhodné . Či utajený alebo verejný. Ostatné si MilanK popísal veľmi dobre . Nezostáva iné iba maximálne súhlasiť s tvojimi slovami. ◄ reagovať

off jaro1, 30.10.2008 o 20:35

Milank
koniec štvrtého riadku a piaty riadok ma zaujal v Tvojom príspevku. Nedá sa s tým niečo robiť, aby tomu tak nebolo?
P.S. V PID sa to asi nedá robiť, čo povieš? ◄ reagovať

off milank, 30.10.2008 o 19:59

Zdravím páni.Gabriel a Edo dobre píšete,len zase raz ide o charakter človeka.Ak by bola povinnosť vyplniť dátum,lokalitu,príslušné PZ ,tak si ju takýto ľudia aj tak vymyslia a napíšu nepravdu typu-PZ-Predsa to naše,dátum-už som zabudol,Lokalita-v doline našej.Systém asi nerozozná, čo je tam napísané.Za ďalšie,čo čakáme od ľudí,ktorí nemajú v profile uvedené nič,ani mail,ani meno,ani bydlisko,ani založené PZ a ani fotku svojej podobizne.Za ďalšie more ľudí tu vystupuje pod viacerími loginmi, až by sme sa čudovali koľkí a ktorí.Ale to je len moje upodozrievanie.Už to tu niekto pred nedávnom spomenul / myslím že Samo/, že tu predsa máme systém hodnotenia Páči - Nepáči.Keď sa raz pozriem na fotku a myslím,že sem nepatrí dám nepáči a keď ich bude dostatok systém ich automaticky vymaže.Potom je tu predsa možnosť komentovať každú fotku.Keď niečo proti tej ktorej fotke mám,tak sa vyjadrím verejne pred všetkými nech sa autor hanbí aspoň pred samým sebou a druhý raz,ak má záujem si dá záležať viac.A ešte tu máme poslednú možnosť pod každou fotkou - Tip na vymazanie.Ja tieto možnosti využívam dosť.Lenže mám pocit,že na tom záleží na tejto stránke, asi tak maximálne desiatim ľuďom. ◄ reagovať

off Edu, 30.10.2008 o 17:37

Gabriel ono cenzúra čiže kontrola adminom funguje na mnohých servroch napríklad nahuby.sk ,alebo foto-net.sk atd. Je dobrá vec len veľmi pracná . Nemyslel som cenzúru politickú . Inak plne sa stotožňujem s tebou . Bezcitnosť akou je prezentovaná niekedy ulovená zver ma tiež vie pekne nasrať! Je to hnus nekultúra ,bezcitnosť ,cinizmus,neestetické cítenie . Keď už niekto nemá úctu k zveri tak nech preboha aspoň račej nepridáva žiadnu fotku pohodených mrtvoliek ako povedal GabrielSo bez plomb atd. ◄ reagovať

off gabrielSO, 30.10.2008 o 16:30

A ešte k fotkám úlovkom bez plomb, odporúčam si prečítať vyhlášku 229 / 2001 z 28.mája 2001,ktorá je v zápisníku - poľovnícka legislatíva, o spôsobe kontroly ulovenej zveri,to podľa mňa, ma každý poľovník ovládať. ◄ reagovať

off gabrielSO, 30.10.2008 o 16:11

Edo ,ja nehovorím o cenzurovaní,ale keď sa tu fotka objaví a bude pod ňou poľovnícke združenie a dátum fotenia, tak určite si každý rozmysli ,či ju sem vloží alebo nie.Mne osobne prekážajú niektoré fotky v úlovkoch a trofejach,pretože keď si pozriem úhyny tak sú tam niektoré fotky lepšie vyfotené, ako v týchto dvoch galériach, nehovorím o kvalite fotiek ,ale o úcte k ulovenej zveri. ◄ reagovať

off vlado59, 30.10.2008 o 12:31

presne tak súhlasím s gabrielSO aj s Edu malo by sa stým dačo robit, je to kultúre... ◄ reagovať

off Edu, 30.10.2008 o 11:15

GabrielSO inak s týmto sa ani ja neviem zžiť. Inak maximalne správne si to opísal . Uplné cvaky bez štipky citu a vkusu. Uplná hrôza je keď takéto katastrofálne fotky ešte dospelý človek prihlási do súťaže . Niekedy mám naozaj pocit že takýto autor nemôže byť duševne zdravý . Každý máme iný pohľad ako má vypadať pekná vec . Akú fotografiu publikovať alebo nie .Videl som celkom pekné fotky fotené mobilom .Aj keď nie v uplne genialnej technickej kvalite ale fotené s citom a naznakom základného komponovania.
Žial ako tento neduh riešiť alebo kde je hranica zlej a dobrej fotky sa asi naozaj ako povedal Admin riešiť nedá. Možno by pomohlo vyplnenie prvotného formulara ktorý by mohol byť rozšírený a mal by obsahovať Meno a priezvisko v pripade že je to poľovník aj PZ v ktorom poľuje prípadne ICQ číslo skype .Trocha je by to prospelo k tomu aby v utajených debatach a fotkách kde môže byť kľudne hocičo . Cenzurovať fotografie sa mi zda doslova nemožné a neuveriteľne pracne .Za dobru vec považujem 2 foto denne . Je to až až .Akože 730 fotiek za rok je naozaj slušná položka . Takže tu by som vlastne nič nemenil .V tej rubrike nemam problem zverejniť svoje meno a priezvisko taktiež moje PZ kde poľujem . Mám pocit ,že by s tým nemal mať problem nik. ◄ reagovať

správca admin, 30.10.2008 o 7:58

gabrielSO myslíš ze povinným vyplnením miesta a dátumu ulovenia sa problém vyrieši? ◄ reagovať

off gabrielSO, 29.10.2008 o 16:44

Čím viac fotografii v časti úlovky a trofeje sa pridávajú, tým sú to otrasnejšie zábery, zver pohodená ako kúsok dreva,bez plomb,bez absolútnej úcty k zveri chápem to tak,že väčšia časť fotiek je fotená nepoľovníkmi a preto navrhujem následovne.PRED PRIDANíM FOTKY AUTOR POVINNE 1. VYPLNÍ POĹOVNÝ REVÍR,KDE BOLA ZVER ULOVENÁ 2.DÁTUM ULOVENIA ZVERI.Bez týchto údajov fotografiu neuverejniť.Potom môžme poukazovať na jednotlivé pz,s ktorých sú tie otrasne fotografie a aby nepoľovnícka verejnosť nehádzala všetkých poľovn.do jedného vreca. ◄ reagovať

off Edu, 23.10.2008 o 14:30

odkaz na fotografie už nejdu teda je tam iba ID fotky ◄ reagovať

off lapka, 18.10.2008 o 22:13

tak ja neviem či je to tým, že je ten zoznam prihlásených späť ale po pár dňoch kedy mi stránka šla celkom fajn, tak dnes som sa sem nevedela nejaký čas vôbec dostať a keď aj hej, tak nachvíľu a dosť :-(((
je naozaj nutné ten zoznam zobrazovať stále? čo keby bol len pri chate na boku? a priamo na chate tí ktorí skutočne aj chatujú (alebo čítajú :-P) ◄ reagovať

on Cilan, 18.10.2008 o 20:13

diky, a nepotlacis to este hore ku vrchu?:-) ◄ reagovať

off kacenka1975, 18.10.2008 o 15:36

dakujeme :o)) ◄ reagovať

správca admin, 18.10.2008 o 15:12

Cilan, kacenka1975 - ok ... dám to naspäť ... ale možno to časom zmením iba na priateľov ;-) t.j. každý si bude môcť pridať hocikoho za "priateľa tu na stránke" a takto práve prihlásených bude vidieť iba tých. Veď uvidíme. Prestal som to zobrazovať iba kvôli urýchleniu stránky. Ok dal som vám to naspäť. ◄ reagovať

off kacenka1975, 17.10.2008 o 15:37

ano.. suhlasim s Cilanom.. nahodou :o) ◄ reagovať

on Cilan, 17.10.2008 o 15:27

ja by som vratil tych prihlasenych tak ako to bolo predtym, aspon na chaat ◄ reagovať

off Carpin, 14.10.2008 o 18:42

Ano, to je rozhodně pravda. Z mé strany to byl pouze návrh, jak by se dalo něco zlepšit. ◄ reagovať

off lapka, 14.10.2008 o 18:37

nuž bolo by to možno fajn, ale... toto predsa len nie je stránka zameraná iba na fotografie. je tu kopec iných vecí a myslím že tak ako to je to postačuje... ◄ reagovať

zobrazené 4641-4680 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM