M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  23. január 2025,  meniny má Miloš,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:28,  dnes západ slnka: 16:27
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 327
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4601-4640 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off iboo, 28.1.2009 o 0:26

otázka na admina - volakedy mi šlo automatické prihlásenie, teraz po kdejakých chybách v skriptoch sa musím vždy ručne prihlásiť. kde je chyba? zas vo mne? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off frzo, 9.1.2009 o 22:34

zhody ako sutaz - kto si mysli ze by mohla byt sutaz o najkrajsi zhod?? ◄ reagovať

off Edu, 15.12.2008 o 0:55

Iboo je to faktom . Pokrok kto chce da sa ukrižovať na fotoservre tipu vivo.sk fotoaparat.cz atd . Tam sa človek dozvie o fotkach vela . Avšak na tejto stranke viac boduje vec fotena mobilom ktora je zaujimava ako nadupana vec ktora nie je zaujimava. To všetko treba tolerovať a treba fotit a pridavať to čo ludi zaujima . To je moja strategia. K mazaniu hehe nuž ja by som na nikoho neposlal link že zmažte mu foto . Na mna to chodi uplne bežne a vela mojich fotiek bolo zmazaných adminom . Mal pravdu a na buduce si premyslím či je to foto korešpondujuce s temou . Samozrejme ,že bonzakom sa nestanem a to ani vtedy ked to prospieva stranke :) ◄ reagovať

off iboo, 14.12.2008 o 22:33

Edu - tiež si jeden z tých, ktorý sú za to, aby tu boli iba 100%tne fotografie? Ono je to fakt, a ty si nebol výnimka kto si nevyslúžil "stopercentné PÁČI " na niektoré fotografie. zaujímalo ťa prečo ? pretože je tu taká arogantná verejnosť, ktorá uznáva len tie top fotky. Je pravda že ze máme pridávať len tie najlepšie, ale toto hodnotenie páči nepáči sa mi zdá ako pritiahnuté za uši, je to málo podla mňa. Alebo sa uspokojíme stým čo máme? netreba pokrok? ◄ reagovať

off Edu, 13.12.2008 o 18:53

Táto stranka nepotrebuje výraznejšie zmeny . Je totiž urobená s citom pre poriadok a kompoziciu . Je prehladna a všetko sa da jednoducho vyhladať . Zakladom tejto stranky je ADMIN ktorý reaguje rýchlo a presne . Ked mi nekorešponduje fotka s temou proste mi ju zmaže .Pošle mi kratku spravu a je hotovo . Tak to je podla mna spravne . Netreba mlatit praznu slamu . Aspoň si na buduce poviem ,že taku pi... tu už nedam ktora nekorešponduje s temou. Mám fotky na mnohých servroch hlavne fotoservroch ale aj na servroch o poľovnictve . Akože nahrať fotku na nemenovaný server .... je naozaj dosť naročne :))) Tak držim prsty nech to tu šlape tak ako do teraz ◄ reagovať

off Peter5, 11.12.2008 o 17:23

sak oki hovorim ze neviem ako dlho je tu ta anketa ◄ reagovať

on Cilan, 10.12.2008 o 18:45

Peter5 - co sa triciek tyka tak sa nemozes stazovat, najskor to bola len anketa , to samo o sebe trvalo kym ju tolko ludi zahlasovalo a zistilo sa ci je zaujem, potom sa dlho robili a schvalovali navrhy na trika a v neposlednom rade admin je tiez len clovek ako kazdy iny so svojimi povinnostami a ze sa tejto stranke venuje ked ma trochu volneho casu mu mozeme len dakovat, inak ked kuknes diskusiu k ankete tak to vyzera ze uz sa necaka na to kym to admin rozhybe ale na firmu s ktorou jednal a mala by ich vyrobit ◄ reagovať

off Peter5, 10.12.2008 o 17:34

a este nieco vam nestaci 556 hlasov proti 19 hlasom narazam na tricko lovuzdar nevem ako dlho tam je ta anketa ale kedy us bude mozne tie tricka aj realne objednat ◄ reagovať

off Peter5, 10.12.2008 o 17:27

uplne suhlasim sclovekom iboo klobuk dole kamarade
zaroven sa vratim k teme reklami na tejto starke tika sa to reklami na bitefight marosko ked us niekto robi stranku tak nech us ma aj potom sponzorov aby mu to fugovalo a nie davat tu nejake hry co iba blbnu ludi ktory tohraju ja som to skusal hrat no povem vam vätsiu blbost na zabijanie casu som nenasiel fakt akoze minat cas za hranim na pocitaci je chore ◄ reagovať

off iboo, 10.12.2008 o 16:04

Admin navrhujem zrušiť, alebo upraviť tú podmienku, čo mi tu Cilan spomínal, že keď niekolko krát je fotka hodnotená nepáči tak bude okamžite automaticky vymazaná. Narážam na foto v sekcii tuším "iné" - tá "jama smrti vo zvernici" . nepáči sa mi jej obsah, kvalitovo je však ok. Navrhujem doplniť to hodnotenie Páči-nepáči na spôsob : kvalita fotografie (páči-nepáči) a obsah foto (páči-nepáči) alebo niečo podobné. pretože mazať fotky len za ich zlú kvalitu, alebo za smutnú, alebo ťažkú myšlienku je podla mňa chybné. Potom mám pocit z tohoto webu že je to len servírovanie verejnosti len toho ideálneho a od reality sme hroooozne ďaleko. nieje to jediný prípad ktorý mám na mysli, napríklad Jeleň na LKTčku, mnoho zveri ulovenej, kde je množstvo krvi, škodná ,.....a mnohé iné kde ich hodnotenie mnohokrát "nepáči" skresluje realitu. aj to patrí k životu, k polovníctvu. myslím si, že nepolovnícka verejnosť má dosť skreslené informácie o polovníctve, tak yb sme im aspoň my polovníci mohli poskytnúť pravdu, naozajstnú pravdu ◄ reagovať

off marosko, 10.12.2008 o 10:56

to riso11 ... zožeň sponzora a reklamy tu vôbec nemusia byť :-) ◄ reagovať

off riso11, 10.12.2008 o 9:47

ja osobne suhlasim s Peter5 neviem podla mna to tu ani nepatri je to neetické voci polovnictvu keby tam bola reklama na polovnicku hru tak nemam nic proti ale toto tu fakt nepatrí. ◄ reagovať

off Carpin, 8.12.2008 o 19:07

Po několika dnech mohu potvrdit, že vracení zpět funguje bezvadně. Díky!!! ◄ reagovať

off Carpin, 3.12.2008 o 23:25

Vypadá to, že se problém odstranil :-) Kdyby něco, dám vědět. ◄ reagovať

off Peter5, 3.12.2008 o 17:53

podla mna sme na na stranke s lesnickou tematikou preto nenavidim reklami tipu chod na lov uhas svoj smät hraj zadarmo hnetteras reklama na BiteFight akoze nemam nic proti hram aj ja si rad zahram ale a tuto stranku sa mi to vobec nehodi ale vobec ◄ reagovať

správca admin, 1.12.2008 o 10:39

Carpin - tvoja chyba bola mojou chybou. Nenuloval som počítadlo histórie späť. Teraz by ťa to malo vracať správne. Prosím otestuj a daj vedieť. ◄ reagovať

správca admin, 1.12.2008 o 10:25

Chlapci podľa toho čo hovoríte, je dosť možné, že je to moja chyba. Idem to preveriť. ◄ reagovať

off marek_85, 30.11.2008 o 17:16

hm, tak potom je to uz vyssia matika, mne to ide vsetk ok, skuste postu adminovi nech vam poradi, ale mam tusenie ze to bude problem pc ◄ reagovať

off milank, 30.11.2008 o 15:32

No Marek akurát som si aktualizoval verziu Firefox 3.0.4.Je to trošku iné v image,ale problém nezmizol.Jednoducho,keď kliknem v sekcií "Fotografie" na fotku v niektorej z tabuliek "Posledné pridané,Posledné hodnotené,Posledné komentované,Najviac videné dnes,..." a dám krok späť (ale nad fotkou,nie krok späť na prehliadači), nepustí ma to nikam.Problém mám len tu, nikde inde.Už v jednotlivých kategóriach je to Ok,takže ma to až tak moc nemrzí. ◄ reagovať

off marek_85, 30.11.2008 o 11:02

chlapi, mne to tiez robilo kym som mal stare verzie oboch prehliadacov, mozillu aj iexplorer,
skuste si nainštalovat nove verzie, odkedy som tak urobil, tento problem nemam ◄ reagovať

off milank, 30.11.2008 o 10:32

Carpin áno aj mne to Mozilla Firefox robí,ale aj tak je prehliadanie lepšie, ako cez Windows internet explorer,kde mi to nerobilo.Mňa to takto hádže najmä vtedy,keď si kliknem na niektorú fotku v tabuľkách "Posledné pridané fotky,Posledné komentované fotky,Najpozeranejšie fotky dnes,..." a chcem ísť tak,ako si napísal späť. ◄ reagovať

off Carpin, 29.11.2008 o 22:56

Nevím, co je tím myšleno. Že by Mozila Firefox? ◄ reagovať

off marek_85, 29.11.2008 o 17:57

Carpin aky mas webovy prehliadac? ◄ reagovať

off Carpin, 29.11.2008 o 17:48

Zdravím z Moravy!
Nevím, jestli mají podobný problém i ostatní návštěvníci, ale mě to dost trápí. Když totiž chci odejít z prohlížené fotky - vrátit se zpět do galerie, a použiju k tomu tu zahnutou šipku vlevo nahoře u obrázku, často mi to skočí ne o jeden skok, ale třeba o 10 i víc. Kde je chyba? ◄ reagovať

off riso11, 28.11.2008 o 16:29

admin dneska som dostal taký nápad či by si nevedel vytvoriť tému na mobily s logom lovuzdar.sk. Bola by to zase lepšia prezentácia "našej" stránky a isto by si ju pozreli aj druhý ,ale keby sa ta téma dala stiahnuť najprv do počítača a až z počítača na mobil. Myslím si, že by sa to hlavne hodilo na mobilné telefóny značky nokia , sony erriksom a ešte iných ktoré navrhnú ďalší "kolegovia". Čo ty na to?? ◄ reagovať

off Edu, 13.11.2008 o 0:22

Haha Jaro 1 ,ale koľko mi to dá práce sa ovládnuť :) Ďakujem za pochvalu . Ty tiež nejdeš nikdy napadajúc . Ja keď by som sa niekoho dotkol isto sa viem aj ospravdlniť .Stáva sa všeličo len by si mal človek vždy zachovať dôstojnosť v debatách. O to sa vždy snažim i ja. Čo nenávidím a vie ma priviesť do nepríčetnosti je lož . Keď ju niekto prezentuje umyselne to ma ide rozdrapiť . Akože príklad na tejto stranke neviem . Ale je to dosť častý jav v politických debatách. ◄ reagovať

off jaro1, 12.11.2008 o 22:41

Edu, neviem či napenil, ale ako som si všimol, ideš do debaty viacmenej korektne a invektívam sa zďaleka vyhýbaš, čo u teba oceňujem. Si starý pašák. ◄ reagovať

správca admin, 12.11.2008 o 13:25

Ondrik - ja som ta len najskor nepochopil. Vobec si nemyslim, ze si chcel niekoho znevazovat. Kazdy tip sa ceni a pokial je to navrh k lepsiemu, nebranim sa tomu. ◄ reagovať

on Ondrik, 12.11.2008 o 9:09

Zhodneme sa asi na tom ze co sa tyka chatu, tak kolko ludi, tolko chuti......tiez som bol na PID skor ako tu...a dnes je tato stranka pre mna Number one. Rozhodne nechcem nejako znevazovat pracu tvorcov tejto stranky,to nebol moj umysel...jednoducho iba taky maly navrh na zlepsenie, ktore ako vidim by vyhovovalo asi iba mne...he he he ◄ reagovať

off Edu, 12.11.2008 o 9:06

jaro 1 a napenil mnohým ľudom aj krv :) Za čo sa ospravedlňujem :) Ja sa snažím poukázať na to čo by sa dalo urobiť lepšie .Robotu tu vždy robí len admin . Tak klobúk dolu . Ono to neni také jednoduché niečo pomeniť ako ked sa pridáva fotografia do galerky . Jednu vec pomení druha sa mu pokazí , upadne rýchlosť ,skolabuje celá stranka ,atd. Takže treba brať aj tu ohľad na sústavné menenie niečoho . ◄ reagovať

off jaro1, 11.11.2008 o 22:03

Áno, Edu - čosi som postrehol. Aj to, že si tu urobil dosť roboty. ◄ reagovať

off Edu, 11.11.2008 o 18:46

jaro 1 suhlasim . Ja som navrhol tiež zopár vecičiek ktoré stranku vylepšili napríklad trvale prihlásenie. ◄ reagovať

off jaro1, 11.11.2008 o 18:27

Čo by som zmenil? Ešte som nad tým hĺbkovo nerozmýšľal, ale asi aj preto, že je tu kopec dobrých vecí - oproti iným stránkam. Tým samozrejme nemám na mysli nebodaj znevažovanie iných - to nie. ◄ reagovať

off Edu, 11.11.2008 o 18:14

No na poľovnictve com som bol ovela skôr ako na stranke lovu zdar. To že som na poľovníctve com nebol už mesiace a na lovu zdar chodím denne tiež o niečom hovorí. Tato stranka je cool . Nedrieme sa tu stale sa všetko vylepšuje a som tu rád. ◄ reagovať

off lapka, 11.11.2008 o 18:00

ja si tiež myslím že čo sa chatu týka netreba nič meniť. mne osobne úplne vyhovuje a je oveľa lepší a prehľadnejší ako na PID ;-) ◄ reagovať

off kacenka1975, 11.11.2008 o 17:37

V tomto si dovolím trochu oponavať.Či už je to chat,alebo fotky,alebo čokolvek ine na tejto stranke,admin sa snažil nam všetkým vyjsť v ustrety. Je to len môj nazor do diskusie,ale podla mna je to dobre,tak ako to je. ◄ reagovať

správca admin, 11.11.2008 o 17:35

Ondrik - sorry, až teraz som to pochopil správne. ◄ reagovať

správca admin, 11.11.2008 o 15:26

Ondrik - polovnictvo.com je tvoja stranka? Ty si ju robil? A aka je ta druha tvoja stranka ktorou sa mam inspirovat? ◄ reagovať

on Ondrik, 11.11.2008 o 14:29

podla mna Chat....inspiruj sa mojou druhou naj strankou...hned po tejto samozrejme..polovnictvo.com.tam je chat prehladnejsi...tolko moj nazor ◄ reagovať

off petko, 4.11.2008 o 20:43

OK admin, to je dobre riesenie s tym prezeranim fotiek, uz aby to bolo, vdaka :) ◄ reagovať

zobrazené 4601-4640 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

www.LUK.sk