M.K.P. AGRO služby
dnes je piatok,  24. január 2025,  meniny má Timotej,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 07:27,  dnes západ slnka: 16:29
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 352
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4441-4480 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Carpin, 29.6.2009 o 22:30

Pochybuji, že by tu někdo psal hatlaniny... (i když občas je tu píšou i Slováci a Češi). Když jdu na anglický server, taky nepíšu česky a když jdu na nějaký, kde nerozumím, tak nepíšu vůbec. Spíš ale jde o naše lidi, kteří třebas trvale žijí v zahraničí a rádi by se s námi všemi podělili o své zkušenosti s myslivostí tam u nich. A hlavně jde o fotografie. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off lukas23, 29.6.2009 o 22:21

Edu ... hm a kto by mal naldu tu ich hatlaninu citt ???a kto ju vobec precitat vie ??hm no podla mna je to dobre tak ako to je.. ved potom by bol problem najst tu dakho slovaka alebo cecha aby si si "pokecal " by sa sem nasralo madarov a hocjakej bandy :D hmm ◄ reagovať

off Edu, 25.6.2009 o 12:23

Som ani o takom obmedzení nevedel . Neviem prečo by mala byť iba česko slovenska . Minimálne však nemáme rečovú barieru ale inak obmedzovať to i v ramci len EU nemá žiaden význam . Nech sem chodi japonec alebo pre mňa za mňa aj severokorejec . ◄ reagovať

off Carpin, 25.6.2009 o 12:05

Myslím, že by úplně stačilo "iné" , a zemi, odkud je tento zahraniční přihlášený, by si tam dopsal sám. Je jasné, že by se ozvali "patrioti", že je to přece jen a jen jejich stránka, ale proč nešířit slávu slovenského (a potažmo českého) poĺovníctva i za hranice ? A proč nesrovnávat, v čem je ta která země lepší (nebo horší)? ◄ reagovať

off mikostefan, 24.6.2009 o 22:55

Carpin, 100 % súhlasím to by stránke prospelo ... ◄ reagovať

off Carpin, 24.6.2009 o 9:55

Ahojky vespolek!
Setkal jsem se s názorem, že by přihlašovací údaje neměly být omezeny pouze na Slovencko a Českou republiku. Něco na tom je. Jistě jsou milovníci přírody a myslivosti i v jiných zemích, ať už jsou to cizinci anebo emigranti či jen dočasně žijící za hranicemi. Myslím, že by to naše milované stránky jen obohatilo. Co vy na to? ◄ reagovať

off Edu, 28.5.2009 o 20:58

CEFO 7 ,Rusko . ja som iba vyjadril svoj názor . Nedaval som podnet na zrušenie . Iba som povedal že su tam nechutnosti okrem samozrejme i zaujimavých fotiek . Keď o tuto kategoriu orodujete kľudne berete môj názor za bezpredmetný .
rusko nie tý čo chceli ponechať kategoriu sú škodcovia ale tý čo sa už vopred vyhražaju ako budu škodiť ako budú davať fotky bokom a hore nohami ako budu davať zdochliny do rastlín ako budú hrať urazených lebo im zobrali hračku a oni sa za to pomstia . Kľudne ma s tej debaty o zdochlinách vynechajte . Vôbec nemám záujem bojovať proti tejto kategorii . Admin ak to všetko záleží odomňa kľudne im tú kategoriu nechaj :) Je mi to šuma fuk !!! ◄ reagovať

off CEFO7, 28.5.2009 o 15:24

Zdá sa mi, že niektorí ludia sa zosobnili v tom, že táto stránka je ich a len ich. A keď nebude podľa nich, tak radšej nebude vôbec. Nezávidim adminovi keď má reagovať na všetky podnety, kto by to zvládol. Takže musela nastať taká situácia ako zrušenie nejakej kategórie. Ale čo s tým majú tý ostatný....? ◄ reagovať

off rusko, 28.5.2009 o 13:37

takze Edu tych co napisali svoj nazor ze by chceli ponechat kat.uhyn su skodcovia tejto stranky?Alebo ako to mam chapat? ◄ reagovať

off Edu, 24.5.2009 o 19:22

rys 2 samozrejeme ,že tam radím i teba vlastne škodiť sem nechodí minimálne 99 % členov . Ba určite i viac lebo 100 škodcov tu isto nenájdeme . Pri 10 000 členoch . ◄ reagovať

off rys2, 22.5.2009 o 23:14

Edu, pri stretnutí ti to nedarujem, že zabúdaš spomenúť aj dobrých kamarátov:)))) ◄ reagovať

off Edu, 21.5.2009 o 23:43

GabrielSO,Milank,Lapka ,Fatran,Jaro 1 isto patria k tým čo nechodia na lovu zdar škodiť ! ◄ reagovať

off Edu, 21.5.2009 o 23:41

solimkenaj sú ludia ktorí chcu stranku zlepšovať a iný čo chcú robiť zlo a dokazovať ako daju fotku tam či onam prípadne hore nohami . Ktorá skupina je tá čo chce škodiť vie admin veľmi dobre ! Takže žiadnu obavu . Kto bude škodiť môže veľmi rýchlo skončiť aj zo svojou I.P adresou naveky na lovu zdar. Dúfam že k tomu nebude treba pristúpiť ! ◄ reagovať

off fatran, 21.5.2009 o 22:59

Súhlasím aj ja s názorom GabrielaSO ◄ reagovať

off milank, 21.5.2009 o 20:07

Vôbec to nebola veľká chyba.Kto chce môže spraviť tak,ako napísal GabrielSO.Ostatok môže dať do kat.Iné.Ten ostatok myslím niečo,čo bude identifikovateľné a to,čo bude humus,ako to aj bolo,budem dávať mazať rad za radom. ◄ reagovať

off posed33, 21.5.2009 o 19:53

vidim ze som sa do debat zapojil neskoro moj nazor je ze je to velka skoda teraz mozeme pocitat ze tie zdochliny nam budu davat do druhych kategorii !!! VELKA CHYBA !!! ◄ reagovať

off posed33, 21.5.2009 o 19:30

moj nazor na tie zdochliny je taka ze treba ju ponechat a to zdovodu takeho lebo treba ukazat aj svetu kolko je tam nedohladanej zveri a to je uz nasa chyba a nie tej zdochliny !!! ◄ reagovať

off gabrielSO, 21.5.2009 o 12:02

Pre rusko, kategória zdochliny bola zrušená chválim admina, ak niekto chce pridať UPRAVENU VYBIELENU TROFEJ z uhynú, nikto mu to nezakázal je to TROFEJ, stačí pod túto fotografiu vložíť komentár že je to z úhynu v xxx- revíri a je to celé .Nikto o možnosť pridania fotky neprišiel.Nájdene rozkladajúce roztrhané zdochliny úžitkovej zveri treba zdokumentovať a odovzdať na príslušný lesný úrad ale určite nie tu na túto stranku. ◄ reagovať

off Edu, 21.5.2009 o 12:00

Tiež sa vyjadrím ako Jaro 1 . Keď uhynie jelen dá sa publikovať v kategorii trofeje prípadne kat. iné . Mať tu kategoriu plnú zdochlín ,krtkov rozkladajúcich sa tiel zvierat v potokoch a iných nechutností . Tak môžeme mať potom i kategoriu hovná a pridavať tam každé hovno ktoré najdeme a namodralo cvakneme mobilom .Otazka je však načo? ◄ reagovať

off jaro1, 21.5.2009 o 11:16

To bola kategória zdochliny, podľa fotiek a zdochliny tu nepatria. Kto rád pozerá mršiny, mu vybavím v kafilérii bezplatné pozeranie. ◄ reagovať

off ciernykopov, 21.5.2009 o 11:10

ja si myslim ze kategoria uhyny sem partila rovkaro ako su zhody alebo lesna zver v prirode....uhyny patria do prirody aj ked nieje vzdy na ne pekny pohlad ale su jej sucastou, tak neviem preco prave totu kategoriu.................. ◄ reagovať

off rusko, 21.5.2009 o 10:08

milank mozno mas pravdu ze sa nemala ta kategoria zakladat ale tak ako si sam pisal boli by sa tie foto objavovali mozno v inych kategoriach a to by sa nepacilo asi nikomu,ked si chces pozret trofeje a najdes tam uhyna na ktoreho neni prave najkrajsi pohlad a takto by si sa tomu mohol vyhnut keby sa ta kategoria ponechala a mozno to tak bude ze sa zacnu objavovat niekde inde a nie tam kde by mali byt. ◄ reagovať

off Edu, 20.5.2009 o 23:26

:)))) Milank dobre si to :))))))))))))) ◄ reagovať

off milank, 20.5.2009 o 21:56

Najväčšia chyba ju nebolo zrušiť,ale vôbec založiť :-) ◄ reagovať

off rusko, 20.5.2009 o 21:27

milank ja tu vobec netvrdim ze tie foto su super,ked nerozoznat ci to bol zajac alebo liska len si nemyslim ze to bolo najspravnejsie riesenie tu kategoriu zrusit.To stebou suhlasim aby tam nedavali foto ktore sa nada identifikovat ale rusit koli tomu kat....iu nebol ten najlepsi napad a urcite je aj ine riesenie no to vazne zalezi lan na adminovi co stym spravit,aby boli vsetci spokojny a nie len tych par co tu kategoriu chceli zrusit. ◄ reagovať

off milank, 20.5.2009 o 19:06

Rusko tu vôbec nejde o tom,že keď niekto nechce nech sa nepozerá.Pokiaľ ma pamäť neklame kategóriu Úhyny sme si u Admina vyprosili vtedy,keď sa v kategóriach Trofeje a Úlovky začali viac objavovať úhyny,či to už boli vypracované trofeje alebo v úlovkoch uhynutá zver.V tej dobe to boli ešte pozerateľné fotky.My "múdri" sme chceli tieto fotky oddeliť v domnení,že tam ľudia budú fakt dávať foto už vypracovaných trofejí.Tak isto sme chceli oddeliť fotky trofejí z výstav.To čo sa tam ale začalo dávať,bolo aj na môj vkus moc.Čo a kto z fotky, na ktorej je niečo zahmlené a rozflákané niekde na dialnici,má?Keď ani nevieš čo to bolo pre tým,či zajac alebo líška?Toto je krásny web,ktorý nemusí byť zhyzdený niečim takýmto.Nepovedal by som nič,keby tá kategória skutočne spĺňala svoju úlohu,ale bohužiaľ nespĺňa.Mne to príde len tak,že keď má človek tú možnosť pridať niečo na web,tak to robiť bude aj,keby sme tu mali kategóriu "Hrdzavé klince",tak budeme chodiť po šopách a fotiť mobilami klince,veď prečo nie, však máme na LZ na to kategóriu.
CARPIN- hodnotenie 1-5 tak,ako aj v škole sme tu už mali.Mne sa toto páčilo najviac,ale bohužiaľ ani toto nefungovalo tak,ako aj hodnotenie P-N. A úprimne... pochybujem,že bude fungovať aj niečo iné :-(.Keby som bol Admin,nadstavím to všetko podľa seba tak,ako by som myslel,že je to najlešie a ak by to nefungovalo,tak len preto,lebo ľudia sú hlúpi a ješitní,ale to už by môj problém nebol. ◄ reagovať

off rusko, 20.5.2009 o 16:50

mikostefan mozno mas pravdu,ale ak to pojde takto dalej a budu mat vyhrady aj pri kategortii INE tak prer par "mudrych" bude musiet admin zrusit aj tuto kategoriu.Jedenoducho si musime priznat ze uhyny boli, su a budu,je to sucast prirody a tym par ludom co sa to nepaci je mi luto no tym ze sa ta kategoria zrusi sa uhyny navyriesia.Ak sa mi nieco nepaci tak sa na to nepozeram. ◄ reagovať

off mikostefan, 20.5.2009 o 16:48

Carpin-súhlasím s tvojím nnázorom , ale niektoré kategórie su menej atraktívne s ktorímí veľmi nezaboduješ, veď niektoré fotky v kategórii -kvety,chrobáky a hmyz sú doslova umelecké, ale darmo na tejto stránke je veľké množstvo milovníkov prírody ktorým sa najviac páčia zhody, aj nevkusne naaranžované, ale stým mi nič nenarobíme.(Nemám nič proti kategórii zhody, aj to treba prezentovať, ale v tej kategórii je veľa fotiek nepekných a nezaujimavých pre mňa osobne...) ◄ reagovať

off mikostefan, 20.5.2009 o 16:33

rusko-máš pravdu niektoré snímky úhynov je dobré prezentovať, lebo je to súčasť toho čo sa deje vprírode, ale niektoré fotky su morbidné... ak niekto chce pridať foto úhynu je tam kategória -iné- ◄ reagovať

off rusko, 20.5.2009 o 16:08

admin ja osobne si myslim,ze nebolo spravne zrusit kategoriu uhyny vsak tym co sa to nepaci nech to nepozeraju.Je tu dost takych co sa tam pozru a nerobi im to problem,aj ked na niektore fotky nie je najkrajsi pohlad,ale aj to patri k prirode a zial aj k polovnikom ktory si poriadne neurobia dohladavku. A mozno tu najdu nejakeho uhyna co nedohladali a poucia sa,ze mozno keby boli lepsie dohladavali aj so psom tak to nemusel byt uhyn ale ulovok a nejde len o trofej,ale aj o skodu na mäse,cest tym ktorych sa to netyka a spravia vsetko preto aby si kusa dohladali aj ked nie vzdy je to uspesne.Ja osobne mam kamarata co nasiel uhynuteho jelena nieco cez 210cic a nebol poriadne dohladany aspon si to myslime a keby ho tu ten doticny strelec vydel tak by ho to asi velmi mrzelo.Admin skus o tom este po premyslat ci je spravne kategoriu uhyny zrusit.diky.Lovu a lesu zdar. ◄ reagovať

off lapka, 20.5.2009 o 13:34

čo???? :-P ◄ reagovať

off lapka, 20.5.2009 o 12:53

pre niekoho kto fotky nepozerá vôbec určite nie :-D ◄ reagovať

off kurt, 20.5.2009 o 10:56

Je to problém, vidieť niektoré fotky viac krát? ◄ reagovať

off Carpin, 20.5.2009 o 8:57

Vše se vším souvisí. Zabrousil jsem do nejlepších fotografií a našel své věci v sekci Umění. Jsou tam v tuto chvíli 3 moje fotky, ale jsou to fotky, které zdaleka zdaleka nejsou nejlepší a nedosahují ani počtu hodnocení "páči", jako jiné. Mně nejde o nějaké prvenství v rubrice (to fakt nemám zapotřebí). Jsou-li lepší věci, ať jsou přede mnou, ale pokud hodnotím svoje práce, pak by v rubrice nejlepší fotky měly být ty nejlepší (nejlépe hodnocené) a ne ty průměrné nebo dokonce podprůměrné. Myslím, že systém bodového hodnocení by tomu pomohl. ◄ reagovať

off Carpin, 20.5.2009 o 8:49

Co se týče změn v hodnocení nejlepších fotografů (přiznávám, že diskusi sleduji jen občas a pak mi uniká to aktuální) - jak by se projevilo hodnocení, kdyby u každé fotky bylo počitadlo s pěti puntíky a bodovalo se? ◄ reagovať

off Carpin, 20.5.2009 o 8:46

Taky chválím zrušení úhynů. Argumenty, že to patří k přírodě, neobstojí. K životu taky patří vraždy (bohužel) a zobrazovat mrtvoly v rozkladu může chtít snad jedině magor. Jaký je v tom rozdíl? ◄ reagovať

off Carpin, 20.5.2009 o 8:44

Mně by se líbilo, kdyby se u již prohlédnuté fotky zobrazoval (tak jako dřív) ten smajlík. Ostatní informace jsou fajn (hned vidím autora i další a když se mi nelíbí, nemusím dávat páči, abych autora zjistil). ◄ reagovať

off pali1, 19.5.2009 o 19:36

suhlas s Lanstiakom,tiež v tom mám chaos-neviem,čo som videl,a čo nie ◄ reagovať

off Lanstiak, 19.5.2009 o 18:17

Nie admin ,pochopil si ma dobre. Len problém mám v tom, že hoci kedy ma zaujme staršia fotka, je tam teraz komplet údaj pri každej, kliknem na ňu a až vtedy zistím, že som ju už hodnotil aj videl, predtým to bolo prehľadnejšie, mohol by si všetko nechať okrem videné a hodnotené, ak si ju pozriem nech sa už potom zobrazuje už aj videné a či hodnotím ,alebo nie tak to nech je vec už každého znás a bolo by všetko jasné - Fotka, Autor, Pridané, Kde a Kedy....potom videné a ak sa knej dostanem o týždeň zas viem ,že som už videl. Ináč, dal by som naspäť aj nepáči, ale anonymne a neviem či aj to páči by nebolo lepšie v anonyme. Tak všetkým Zdar! ◄ reagovať

zobrazené 4441-4480 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

www.LUK.sk