M.K.P. AGRO služby
dnes je piatok,  24. január 2025,  meniny má Timotej,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 07:27,  dnes západ slnka: 16:29
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 359
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4401-4440 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off milank, 20.8.2009 o 19:26

Ja myslím,že to význam má a dosť veľký.Dúfam,že to ľudia budú využívať hlavne pred tým,ako zadajú svoju novú tému do fóra.Pretože napr. píšeme do 18tich tém o zhodoch(!) a v sekcií Zbrane sa toho nájde neúrekom... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off riso11, 20.8.2009 o 10:42

fiha admin teraz som si to vsimol idem to vyskusat ◄ reagovať

správca admin, 20.8.2009 o 10:12

Novinka v diskusii - Vyhľadávanie.
Využívate to, či ani nie? Myslíte, že to má svoj význam? ◄ reagovať

off rys2, 18.7.2009 o 15:23

Ale veď to je jasné. Len som ti chcel v závislosti od spodných príspevkov nasmečovať:-) ◄ reagovať

off Edu, 18.7.2009 o 14:53

rys 2 dvojka zo správania bola nie za to že boli umastené. Keď to berieš takto tak i Kristus bol chuligán. Faktom zostáva ,že ostrihaním sa rozum žial nepredlžuje :) Zakázané to bolo hlavne preto lebo to zaváňalo tohočasu západom Beatles a podobne :)) ◄ reagovať

off rys2, 17.7.2009 o 22:32

Ani tým nie je čo závidieť:-))) Každý to má mať všetko pekne upravené, nech sa rozum a iné orgány vetrajú a nadobúdajú na sile:-))) ◄ reagovať

off rys2, 17.7.2009 o 22:29

Ani ženy nemám rád, čo majú tam dole umastené dlhé vlasy. ◄ reagovať

off rys2, 17.7.2009 o 22:27

Súhlasím, nemám ani ja rád chuligánov s dlhými umastenými vlasmi a krátkym rozumom. Iste im nie je čo závidieť. ◄ reagovať

off Edu, 17.7.2009 o 21:32

Krika nezávidím a vlasov málo nemám ešte na svoj vek :) Len som zažil dobu kedy sa za dlhé vlasy a žuvačku davala v škole 2 zo správania . ◄ reagovať

off kacenka1975, 17.7.2009 o 11:03

Milí chlapci,len pokoj a nohy do vody.. začínam sa obávat,že vam toto slniečko nerobí moc dobre :-D mimochodom ◄ reagovať

off KriKa, 17.7.2009 o 7:20

Závidíš? ◄ reagovať

off Edu, 16.7.2009 o 23:34

Ja som za trest smrti za dlhé vlasy ! ◄ reagovať

off 10jager10, 16.7.2009 o 23:16

ja by som tu zmenil to aby sa za neslušné komentáre a proste neslušný text dával ban....potom si každý rozmyslí ak sa mu na tejto stránke páči čo napíše.... ◄ reagovať

off Edu, 9.7.2009 o 20:06

rys 2 mal som ny mysli rozdelenie republiky asi som sa zle vyjadril sorač :) Všetko je cool . ◄ reagovať

off rys2, 9.7.2009 o 20:01

Edu, tej celej štvrtej tvojej vete vôbec nerozumiem: kto a ako sa postaral na tejto stránke... atď, atď. Skús to osvetliť. ◄ reagovať

off Edu, 9.7.2009 o 19:44

rys 2 komunisticky kľudne rozmýšľaj :) Mám veľa priateľov z radov KSS bývalej nemám s tým žiaden problém . Aj keď som presvedšený že ČSSR a jej zachovanie už nebolo možné . Kto a ako sa o to postaral na tejto stránke nebudem rozoberať . V Česku mám silu kamarátov a samozrejme i kamošiek :) veď bývam skoro na hranici :) ◄ reagovať

off rys2, 9.7.2009 o 19:16

Bolo, ale už nie je. Jedno je len koliesko na fúriku:-) Rozmýšľaš sa mi zdá stále komunisticky:-) ◄ reagovať

off Edu, 9.7.2009 o 18:28

rys 2 kedže bolo Československo tak som použil túto voľbu . Nemám mindrák ani z pomlčky ani nemám prečo premenovať na Slovenskočeskú stránku :)) Ono 3 a 2 je 5 ako 2. ◄ reagovať

off rys2, 7.7.2009 o 18:53

Edu, nie po Československy, ale po SLOVENSKO - ČESKY! ◄ reagovať

off Edu, 7.7.2009 o 14:58

Admin
Samozrejme že stranka bude po československy a kto nevie reč a preloží si stránku môže si preložiť nasledne i jeho príspevok . Je to všetko logické .LaL zdar ◄ reagovať

správca admin, 7.7.2009 o 12:51

Môj zámer bol prezentovať našu prírodu a naše poľovníctvo. Nikomu táto stránka nebráni, aby si ju pozrel. Je však pravda, že ak sa chce niekto zaregistrovať, musí vybrať štát Slovensko alebo Česko. Čiže súhlasím, ak by sa doplnilo napr. Iné a do kolonky si môže napísať odkiaľ je. Ale to, aby sa tu začalo písať inými jazykmi ako je slovenčina a čeština, tak s tým nesúhlasím, pretože keď si budem chcieť niečo prečítať, nebudem (možno) vedieť nájsť taký príspevok, ktorému by som rozumel. (napr. čo napísal Edu tie hatlaniny ;-) bez slovníka by som nevedel prečitať nič) A povedzme si po pravde, koho by to bavilo si pod každým príspevkom najskôr dať preložiť text ? ;-)

Ako hovorím, môj názor: do profilu sa môže doplniť údaj o inom štáte, ale stránky chcem mať písané v slovenčine resp. v češtine. V diskusii nikomu nebránim písať si i o Antarktíde, ale tak, aby tomu rozumeli slováci a česi. ◄ reagovať

off Edu, 2.7.2009 o 20:46

Milank ani ja som to nepochoppil presne o čo ide tiež som to uviedol v starších príspevkoch . Osobne by som privítal aby mal každý v nicku svoje meno povinne či už uda falošne alebo nie na to kašlať . Ale myslím že by to prospelo prípadne icq ,skype PZ a viacej možností profilu . Ale v podstate sa môže zaregistrovať aj Maiga :) ◄ reagovať

off horarstevo, 2.7.2009 o 20:18

Kua, ved uz teraz nerozumie polovnik ,,z hôr" polovnikovi ,,z kukurice". predstavte si, ze nejaky Eskimak zacne presviedcat o vyhodach harpuny niekoho, kto striela 300WM. To zas bude mela!! ◄ reagovať

off milank, 2.7.2009 o 19:42

...*tam... ◄ reagovať

off milank, 2.7.2009 o 19:41

Sorry asi som menej chápavý.Vysvetlite mi to,čo by ste chceli dať,doplniť? ◄ reagovať

off milank, 2.7.2009 o 19:40

Vôbec nerozumiem o čo vlastne ide :-( Ja som osobne celú dobu v zahraničí,zaregistroval som sa v zahraničí a nemyslím,že by mne čosi v profile chýbalo.
Mám to takto a vôbec som nemusel klamať,čo viac mi tam chýba?

vek: 28 rokov
email: Milan.Kapusta@azet.sk
pohlavie: ♂ muž
poľovník: áno
výbava: ZKK 600 7x57;neidentifikovateľná 6.5x57;Vanguard 7x50;FujiFilm FinePix S6500fd;Sony DSC-H50;Canon DC95 DVD.
štát: Slovensko
kraj: Žilinský kraj
mesto: Trnovo,momentálne UK ◄ reagovať

off Carpin, 2.7.2009 o 19:13

No teda!!! Tys mě fakt pobavil. To mě fakt nenapadlo. Super řešení! ◄ reagovať

off rys2, 2.7.2009 o 17:29

Edo, no Ty si expert:-)) no ale čo s takými zahraničnými, čo neovládajú žiadny jazyk a chcú si len pozrieť fotografie slovenského poľovníctva. Ako sa tí majú tu na stránku prihlásiť? Čo by si doporučoval? ◄ reagovať

off lukas23, 2.7.2009 o 11:08

jaj Edo ty hoco vymyslis :D ale hm no nebude to na skodau ... ak sa to tak spravi tak by sem na stranku mohol admin hodit daky prekladac a bolo by to vpohode :D ◄ reagovať

off Edu, 2.7.2009 o 10:55

Carpin samozrejme ,že kto bude mať rečovú barieru nebude si môcť ani len prečítať o čo na tejto stránke ide . Osobne som za plne liberalizovanú stránku .Okrem toho kto nevie jazyk tu má riešenie :
ALBANSKY
Carpin Natyrisht se ai do të ketë fjalim pengesë do të jenë në gjendje të lexoni jo vetëm atë që është në këtë faqe. Personalisht, unë jam plotësisht i liberalizuar faqe. Përveç kësaj, ai nuk e di gjuhën këtu ka një zgjidhje:
ARABSKY:
Carpin بالطبع انه سيكون له كلمة الجدار ستكون قادرة ليس فقط على قراءة ما في هذه الصفحة. شخصيا ، وأنا على تحرير الصفحة بالكامل. وبالإضافة إلى ذلك ، أنه لا يعرف اللغة هنا الحل :
BULHARSKY:
Carpin Разбира се, че той ще има речта бариера ще бъде в състояние не само да четат това, което е на тази страница. Лично аз съм напълно либерализиран страница. В допълнение, той не знае езика, тук има решение:
ČÍNSKY - ZJEDNODUŠENE
Carpin当然,他将演讲的障碍将能够不仅是阅读本网页上。就个人而言,我完全放开网页。此外,他不知道自己的语言在这里有一个解决办法:
DANSKY:
Carpin naturligvis, at han vil have tale barriere vil være i stand til ikke blot læse, hvad der er på denne side. Personligt er jeg fuldt liberaliseret siden. Desuden er han ikke kender sproget her har en løsning
Fínsky:Carpin tietenkin, että hän on puhe este voi olla vain lukea, mitä on tällä sivulla. Henkilökohtaisesti olen täysin vapautettu sivu. Lisäksi hän ei tunne kieltä tässä on ratkaisu:
JAPONSKY:
もちろんCarpinは彼だけでなくこのページ上で読むことができる言葉の壁があります。個人的には、完全に自由化のページです。また、彼はここを解決している言語を知らない:
HEBREJSKY :
Carpin קורס שהוא יהיה נאום המכשול יוכלו לא רק לקרוא מה בדף זה. אישית, אני מלא liberalized דף. בנוסף, הוא אינו יודע את השפה כאן יש פתרון

No a takto môžem preložiť do akéhokolvek jazyka alebo naopak . Takže Ctrl + c potom V a všetko je vybavené !!!

odkaz# ◄ reagovať

off Carpin, 2.7.2009 o 10:09

Obávám se, že pohled na věc je u někoho poněkud zkreslený. Francouz (anebo Ital, Angličan či Japonec) asi nebude rozumět slovensky a jen těžko najde přihlašovací formulář. A kdyby jej přece jen našel, může tam napsat, že je z Blavy a kdo mu to vyvrátí? V podstatě se sem může i takto přihlásit kdokoli už dávno - stačí jen poněkud zalhat a vymyslet si kraj na Slovensku nebo v Česku. Mému návrhu jde jen o to, aby ten člověk nemusel lhát a mohl popravdě napsat třeba Canada anebo třeba Pákistán... ◄ reagovať

off lukas23, 2.7.2009 o 9:21

Edo nema strach... jase ze zo zartu ...:D ◄ reagovať

off Edu, 1.7.2009 o 22:14

Lukaš dúfam ,že to beriež zo žartu :) ◄ reagovať

off lukas23, 1.7.2009 o 21:20

Edo nemusis brat vsetky narodnosti co pisem vazne.. len tak pisem ktore ma napadnu ◄ reagovať

off Edu, 1.7.2009 o 18:04

lukáš nemám pocit ,že sa tu hrnuli Francúzi :) Ale s francúzkami by sme si isto dobre rozumeli :) ◄ reagovať

off lukas23, 1.7.2009 o 17:24

Edu no ok ja ..ale tak keby islo o to ako pise p.Carpin ze by islo o slovakov zijucich v inej casti sveta tak ok ale keby semzacali chodit nejaky francu alebo ja neviem kto tak tak asi len malokoto by tomu rozumel keby nieco napisali do komentu :D hm hm no a inac nemam proti nikomu nic nikto mi nijako neuskodili .. ◄ reagovať

off Edu, 30.6.2009 o 13:01

lukáš ja mam medzi maďarmi veľmi dobrých priateľov . Medzi Maďarmi žijucimi na Slovensku tiež . V globale sa netajím tým ,že su to o kusok dušou lepší ľudia ako do prs sa bijúci narodniari a sfanatizovaný akožeslovaci. Narody by si mali vychadzať ľudsky nehladať to čo nás rozdeluje ale to čo nas spája. ◄ reagovať

off rys2, 29.6.2009 o 22:39

Čiastkou. ◄ reagovať

off rys2, 29.6.2009 o 22:39

Tiež o "obmedzení ", ako už uvádza Edo neviem, ale pokiaľ je pravdou to, čo píše Carpin, pokladám za úplnú samozrejmosť, aby sa vec realizovala v tom smere, aby mal na túto stránku prístup každý, teda aj zo zahraničia. Toto by malo byť úplnou samozrejmosťou, pokiaľ tomu samozrejme nebránia nejaké technické veci a z toho vyplývajúce finančné veci. Pokiaľ bude potreba, rád prispejem malou finančnou čistkou na realizáciu uvedeného ◄ reagovať

zobrazené 4401-4440 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

www.LUK.sk