M.K.P. AGRO služby
dnes je sobota,  25. január 2025,  meniny má Gejza,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 07:26,  dnes západ slnka: 16:31
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 368
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4361-4400 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off rys2, 24.9.2009 o 23:38

A poľovnícke názvoslovie, resp. myslivecká mluva ti nic neříka? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Edu, 24.9.2009 o 23:35

Vyjadril som sa k brontosaurizmu ! Ulomek či zálomek to mi je jedno ! To sú slovka nič viac . Kto ich chce riešiť na československom servri nech sa vyplače . U mňa je byznys český alebo biznis Slovenský jedna vec ! Hrať sa o slovka to je u mňa nič ! ◄ reagovať

off rys2, 24.9.2009 o 23:28

To sa akože vyjadruješ k tomu zálomku a úlomku, či ako to myslíš? ◄ reagovať

off Edu, 24.9.2009 o 23:19

Haha aj ja som sa včeličo pred 20 rokmi učil ,že vedúcu úlohu strany treba uplatňovať i v poľovníctve :) Že zver budeme rátať na jar spoločne atd. a už to je tragikomediou :) Carpin súhlasím s tvojim názorom ! ◄ reagovať

off rys2, 24.9.2009 o 20:44

A pokiaľ sa jedná o psíka, ktorý zver dohľadal, zo zálomku, ktorým dekorujeme úspešného strelca sa odlomí bočný "výhonok, resp. úlomok" a tým dekorujeme psíka. Tak je to, či nie? ◄ reagovať

off rys2, 24.9.2009 o 20:40

Určite máš dobrý nápad a treba ho realizovať. Čo sa týka zálomku, resp. úlomku ako uvádzaš, myslím si osobne, že zálomok je správny Slovenský výraz, nie úlomok. Zálomkom dekorujeme úspešného strelca, nie úlomkom – teda na Slovensku. Tento zálomok sa nereže – neodrezáva nožom, ale sa odlomí z najbližšieho miesta, kde je zver ulovená. Ale normálne začínam mať z Tvojich slov pochybnosť – teda vzhľadom ku Tvojej osobe, či sa naozaj nemýlim. Myslím ale predsa, že tak som sa to pred 20- rokmi učil. ◄ reagovať

off Carpin, 24.9.2009 o 20:24

Protože spousta kamarádů myslivců stále ještě neví, na kterou stranu patří úlomek při ulovaní zvěře (a že je to úlomek a ne zálemek), dovolil jsem si přidat do sekce "články" pojednání o některých mysliveckých zvycích a tradicích (jak jinak - staženo z internetu). A hned vzápětí jsem se setkal s názorem, že by tyto články měly být někde v úvodu, někde na titulní stránce. Něco na tom je. Možná by byla dobrá v menu nějaká další kategorie " Myslivecké zvyky a tradice" (samozřejmě přeloženo do slovenštiny). Co vy na to? ◄ reagovať

off Edu, 7.9.2009 o 23:14

Ja na 130 % :)) ◄ reagovať

off bleskj, 7.9.2009 o 23:01

gabrielSO na 150 percent s tebou súhlasím. ◄ reagovať

off Edu, 7.9.2009 o 17:41

GabrielSO som rád ,že si sa politicky vyjadril :) Aspoň to nebude len na mňa :) Pekný večer . ◄ reagovať

off gabrielSO, 7.9.2009 o 17:21

Edo na politiku sú iné stránky , treba to naplno využiť a či vtedajší bolševík alebo terajší, mne je to úplne jedno ,vtedy jeden zavelíl a hlasovali všetci, teraz jeden zo stranických bosov dvihne prst či už hore alebo dole v plene a hlasujú všetci rovnako, len je viacej v parlamente politických strán.O pardon máme opozíciu z menšinovým počtom hlasov a tí toho narozprávajú čo všetko by zmenili ak by vládli pretože 8 rokov im nestačilo, takže asi takto to vyzerá.Ďalej sa k tomu nebudem vyjadrovať pretože sme v demokratickom štáte a každý si musí to v hlave usporiadať sam a nevnucovať nikomu svoje názory,na to sú predvolebné mítingi a stranícke schôdze. ◄ reagovať

off Edu, 7.9.2009 o 16:55

gabrielSO v niektorých debatách sa nedá nespomenúť politiku. Je súčasťou každodenného života . Veci verejné patria na verejné fórum . Doba keď to bolo zakázané je našťastie uža za nami a baviť sa o koncentráku Osviečim bez spomenutia fašizmu je veľmi ťažko ak vôbec možné . Ak bavenie sa napríklad o predaji zbraní pred rokom 1989 berie niekto ako politickú debatu je to jeho problém . Minimálne sa takéto debaty ťažko počúvajú ľudom ktorí ich nechcú počuť . Potom mi chodia nadávať pod fotky hľadajú chybu a blbosti . Ja sa snažím pomenovať veci ako ich cítim . Tiež mi veľa ľudí vynadalo že ja si myslím že sčitanie zveri je blbosť ale je to dobrá vec . Nuž asi nebola lebo je konečne táto komedia zrušená . Viem ,že je veľa najmä starších ľudí ktorým výmena názorov vadí ale navždy tu nemôže panovať bábkové divadlo . Nazor nemajú všetci rovnaký tá doba je už dávno za nami keď sme boli šťastný až takto :)
odkaz /> Takúto komédiu ,faloš a pretvárku už dúfam nechceme v slobodnom svete . ◄ reagovať

off gabrielSO, 7.9.2009 o 16:40

Čítam jednotlive diskúzne témy ,ale radšej sa nezapájam do nich nemám chuť, pretože čím ďalej je to tu biednejšie, jeden druhého presviedča o svojej pravde akoby sme boli hluchý na názory toho druhého začíname vykrikovať kto čo tu spravil ,navzájom sa osočovať,,už sa to podobá na schôdze ktoré vedieme v jednotlivých poľ.združeniach." Edo k tvojej pripomienke na rozdelenie zveri ,čo si myslíš koľko ľudí tu pozná ako sa zver delí ??je to mizivé percento z tu registrovaných ,pretože táto stránka sa stáva stránkou detí a nie poľovníckov.Teraz poniektorí nie sú schopný zadeliť fotografie do správnych sekcii tak to nekomplikujme,nechajme to tak,teraz je to dobré.A na záver,, Politiku či už terajšiu alebo minulú si nechajme na stranícke schôdze tam je na to priestor, tu ma človek relaxovať a nie čítať politické dristy, tých sú plné noviny a médii. ◄ reagovať

off lesnica1, 6.9.2009 o 22:50

edu-ved nič také by nebolo potrebné, nebyť pár osôb, ktoré nevedia nič iné, len rýpať. ◄ reagovať

off Edu, 6.9.2009 o 19:51

Pavian demokracie je vlada ludu ktorí si volia svoju vládu . Kto si slobodu nevie vybojovať ani si ju nezaslúži . Vyvolávanie protimadarských nálad nie je boj ľudí . Vždy si treba povedať kto tieto nálady vyvoláva odpoveď je obyčajná a jednoduchá . Vždy ten kto má s toho prospech . Podobne je to i v krompachoch a inde . Zapojiť dav v prospech vodcu ,strany ,hnutia ,naboženstva atď . Ja som iba chcel aby sa zver publikovala v jednej rubrike zver nič viac ani menej . Dôvod bol jednoduchý aby si človek kktorého zaujíma poľovná zver našiel tuto v rubrike zver či malú ,veľku,pernatu či srstnatú . A nemusel listovať v myšiach,sýkorkách atd. Ak sa to zdá zlý nápad vôbec mi to neprekáža a všetko môže zostať ako bolo doposial . ◄ reagovať

off pavian, 6.9.2009 o 13:35

Demokraciu si ľudia vysvetľujú kadejako, vid naša republika... ;) ◄ reagovať

off Edu, 6.9.2009 o 11:47

Ano názor znamena prezentovanie môjho pohľadu na vec .Môže byť spravny alebo nespravny v demokracii to funguje tak,že väčšina rozhodne . ◄ reagovať

off posed33, 6.9.2009 o 11:23

MAROS17 nie povedat ale vela krat presvecit o svojej pravde !!! ◄ reagovať

off maros17, 6.9.2009 o 11:18

ked sa ja o nejakej teme diskutuje tak to mozno vyzera ze sa tu medzi sebou hadame ale myslim si ze nie, urcite si tu kazdy chce povedat len svoj vlastny nazor. ◄ reagovať

off posed33, 6.9.2009 o 10:54

LOVEC EDU je niekedy moc hrrr ale urcite vas nechcel urazit ani nijak osocit mate uz svoj vek a preto je samozrejme ze tu uz toho moc nepridate su ludia vo vasom veku a aj mladsi ktory NEVEDIA ani pocitac zapnut !!! prajem vam vela polovnych zazitkov a niekedy musite nieco aj jednoducho prehliadnut :)) v poslednom case tato stranka je bohuzial len o tom ze sa tu vsetci len hadaju co samozrejme moc neprispieva k jej vysokej urovni ale naopak ◄ reagovať

off L0VEC, 5.9.2009 o 23:01

Važení pán EDU , prepáčte ale mam svoj vek , nemam možnost fotit ako vy ,moje nohy ma tak neposluchajú a nemam ani taký fotoaparát ani peniaze nan , som hrdý že polovníctvo či samotná polovnícka či nepolovnícka verejnost prispevia samotnými krásnymi fotkami ako prispievate i vy sám.Nehnevám sa na Vás ak ste ma osočovali že ničím neprispievam sem , ak som chcel vyjadrit môj názor na danú vec obvinili ste ma že som niekto iný.
vaše chyby som vám napisal ste šikovný človek ale niekedy je menej lepšie ako viac , je to možno váš životný osud že ste už taký , prajem vám velaa dobrých záberou. ◄ reagovať

off Edu, 5.9.2009 o 20:32

Riso 11 ,Maros 17,pusikoo ďakujem za podporu môjho návrhu . Rys 2 a Lovec veď vy tu žiadne fotografie nepublikujete okrem drístov ste na stránke nezmenili nič ani ničím neprispeli . Jediné čo tu dokážete krákať s utajených nickov hlúposti . Ja som navrhol trvalé prihlásenie ktoré admin upravil a podla mna to funguje lepšie a rýchlejšie pre všetkých . Tiež som navrhol listovanie vo fotografii či preposlanie linku na fotografiu . Tiež som bol zástancom zrušenia kategorie uhýn a zdôvodil som i prečo . Nájdený uhynutý jeleň a jeho parožie mi vôbec nevadili . Napokon sa dá publikovať v kategorii trofeje a poznámkou uhyn . Publikovanie kusov hnijucej zveri a nôh ktoré odholi poľovníci po vývrhu bolo nemiestne . Zúčastnujem sa i verejnej debaty ,publikujem fotografie aby potešili iných i keď nie každému sa musia páčiť . Kto sa opýta na veci v ktorých viem poradiť veľmi rád tak urobím . Proste venijem môj čas tomuto servru a robím veci praktické . Prave preto som navrhol i túto zmenu aby bola poľovná zver odčlenená samostatne a aby si poľovník mal možnosť pozerať iba kategoriu poľovnej zveri samostatne . Nie každému sa to môže pozdávať . Ak si Lovec myslí to že pre zaradenie jedného vtáka do kategorie zver chcem meniť stránku je to srandovné minimálne tak ako to keď tu rys 2 píše stokrát ako ho mám zmazať a zmeniť kategoriu . Rys 2 fotku som vymazal a dúfam ,že ťa to urobilo štastným :))) Ak Ti iba toto chýbalo ku šťastiu a odľahlo Ti na srdci som rád že som ťa zbavil tvojho problému . ◄ reagovať

off rys2, 5.9.2009 o 19:20

LOVEC, tiež zastávam podobný názor. Edu, pravidlá sú dobré, len ich nedodržuješ a svojvoľne si robíš, čo chceš. Odporúčam ti zmazať tú čvíkotu a následne ju zaradiť do správnej kategórie. Takto to totiž vyzerá minimálne na smiech. ◄ reagovať

off maros17, 5.9.2009 o 15:56

a s tymi psami by to tak asi nebolo, zbytocne by bolo vela kategorii fotiek...keby to tak bolo s tymi psami niekto by napr. chcel aby sa zver zase rozdelila na srnciu, jeleniu, mufloniu a to si myslim ze by bolo zbytocne...kategoria lesna zver by sa mala zmenit na polovnu zver v prirode, kde by sa pridavali fotky polovnej zveri (raticova zver,selmy, vtactvo atd..) ◄ reagovať

off L0VEC, 5.9.2009 o 15:33

zaujimavé že do teraz to fungovalo ,vädšina to akcteptovala aj akceptuje doderajšie zaradenie fotografie a ak niekomu teraz tečie do topánok vymýšla , ja som osobne za to aby zver bola zvlašt a vtáky zvlašt , načo to komplikovať ved táto stránka je aj pre nepolovníkou ,to môžem zrovna dávať aj vrany ako foto a budem sa odvolavat na polovnicke recepty , prečo komplikovať niečo čo je nad slnko jasné , tato stranka je viac ako dobrá a prečo to komplikovať .
PS : ak sa teraz toto spravi zajtra bude niekto chciet aby polovne psy sa delili na duriče sliediče a pod.,nemalo by to konca . ◄ reagovať

off sniper7x57, 5.9.2009 o 15:23

JA tiez suhlasim s EDU nech sa to zmeny az je to mozne ◄ reagovať

off maros17, 5.9.2009 o 11:32

ja tiez suhlasim s tym co napisal Edu..malo by sa to premenovat na kategoriu polovna zver v prirode. ◄ reagovať

off riso11, 5.9.2009 o 11:01

súhlasím s Edu ◄ reagovať

off Edu, 4.9.2009 o 21:54

Admin ja by som zmenil kategoriu lesná zver v prirode na kategoriu poľovná zver v prirode . Zver je presne definovaná presne v zákone o poľovníctve máme zver srstnatú a pernatú . Ked že je tu prevaha poľovníkov zaujima ich zver ako je sluka ,bažant,kvíčel,jarabica atd ,ktoré su v kategorii vtaky musia si prezerať spevavce či ine vtaky . Na druhej strane v lesnej zveri si musia pozerať ježkov,veverice ,myši atď . Preto by mala byť kategoria poľovná zver a ina by mohla . Zvieratá napríklad . Tým by zanikli hadky čo je čo a čo kam patrí . ◄ reagovať

off Edu, 21.8.2009 o 13:18

rys 2 Ty osobne nemáš šancu na to aby si zistil či je tá ktorá fotka vyfotená v prírode alebo neni takže vážiť si môžeš tak 10 deka vlašáku . Proste keď tu napíšem Veľká Fatra -

odkaz /> odkaz
bude to rys z veľkej Fatry .

Tiež diviaky sa nedajú určiť či su wild alebo nie sú
odkaz /> a mnoho iných fotiek ktoré sa publikujú ako fotografie z voľnej prírody . Ja si vážim fotografiu ktorá má príbeh, výpovednu hodnotu a musí byť samozrejme tlačovo publikovateľná . O tom totiž dobrá fotka je .Keď si otvoríš
Ono aj divá kačica sa dá vyfotiť v prírode takto :
odkaz /> alebo takto :
odkaz /> Všetko záleží ako to kto vidí .
Riskovať to akože kto kde riskuje pri fotení ??? Jedine červenú karkuľku zožral vlk o nikom inom som zatiaľ nepočul ,že by ho nejaká zver pri fotení ohrozovala :)))
sú dva tipy ludi jedny ktorých fotgrafia osloví a urobia váááu ked je dobrá a druhý ktorí si potrebuju prečíta ako sa to kde sa to vyštudovať exif udajae a mudrovať dokola na fotoservroch okolo ničoho . Ja publikujem fotky v mnohých štatoch odkaz /> Nemecko,Rusko,USA ,švajčiarsko,česko a mnoho iných najviacej vrtákov som však našiel práve doma :)

odkaz ◄ reagovať

off rys2, 21.8.2009 o 12:37

Asi naozaj trpíš tou dyslexiou a vzápätí ihneď urážaš človeka. Vôbec som nemal úmysel dotknúť sa teba, vševedka. Napísal som len moje postrehy a tieto som predniesol verejne administrátorovi a nie tebe. Pokiaľ sa chceš k nim zmysluplne vyjadriť, vyjadri sa k nim a nie k mojej osobe, naviac ako tradične urážlivo. A stým napádaním ohľadom utajenia nicku a pod. konečne prestaň, je to z tvojej strany trápne. Predsa v profile sa neuvádza meno a adresa a na tejto stránke sú dané pravidlá také, aké sú, ale ty zrejme ani o tom nevieš. To, že ty tu verejne vycapuješ svoje meno, číslo topánok a objem tvojej hlavy, mňa osobne netrápi a ani ťa za to nenapádam. Čo sa týka tvojich fotiek, orientačne 99,98 som dal páči a z tohto vychádzaj. Nevychádzaj z troch fotiek, kde som vyjadril len svoj názor na oblečenie, huby. Pomstychtivý na rozdiel od teba nie som a tak si k tvojim fotkám zo“ zologickej záhrady“ ani nechodím uľavovať. Inak mne osobne sa tvoje fotky, teda ich kvalita páči, ale musím zároveň priznať, že podstatne viac si vážim fotky aj horšej kvality ľudí poľovníkov alebo nepoľovníkov tejto stránky, ktorý zver ako sa povie“vychodili“ a koľkokrát pri tom aj riskovali. ◄ reagovať

off MieN, 21.8.2009 o 12:37

Neprispievam práve pre to, o čom som písal v prdchádzajúcom príspevku. Nemám chuť sa baviť s poniektorými Truhlíkmi. ◄ reagovať

off MieN, 21.8.2009 o 12:30

Na toto fórum neprispievam s touto výnimkou a prestanem naň zrejme aj chodiť, ak admin nezačne zasahovať a asi nebudem sám. Na každom fóre a aj na tomto je niekoľko jedincov, ktorí svojimi príspevkami znechucujú ostatných. Hyperaktívni Truhlíci a Lenonovia zahlcujú množstvo tém svojími stále sa opakujúcimi kydmi a neomylnými vždy a všade platnými ideologickými axiómami. Mnoho tém sa mení na dialóg s minimálne jedným tým istým Truhlíkom nezriedka tokajúcim s obsahom na fórum určite nepatriacim. Už mám toho plné zuby. Admin zasiahni, ( dá sa to, stačí čítať Lovecké fórum ( cz ) ), alebo je potrebné zaviesť " palcovanie " príspevkov s automatickou sankciou ( napr. blokovanie prístupu na urč. čas ) po dosiahnutí urč. počtu a pomeru negatívnych hodnotení vzhľadom ku kladným. Je potrebné začať sa navzájom vychovávať, dusiť egoistov a pozdvihnúť úroveň fóra a doržiavanie pravidiel slušnej tolerantnej diskusie, etiky, morálky a platnej legislatívy. O pravopise ani nehovorím= katastrófa. ◄ reagovať

off Edu, 21.8.2009 o 11:08

Rys 2našej nie je Slovenskej ani tvojej doma v zajačníku . Ja som občan EU a prírodu našu vnímam ako prírodu okolo nás .Už sa na Slovenských hraniciach hraniciach ľudia nestrielajú za to že chcú ísť k susedom .Ani ich nemáme oplotené ostnatým drátom napusteným elektrinou. Je tu schengenský priestor!!! Ja chodím fotiť šelmi do Nemecka kde fotí eurpska špička rysa ,medveďa či vlky . Sú to zvieratá druhovo žijúce na Slovensku . 99% všetkých fotiek v časpopisoch,knihách,kalendároch vzniká práve z tohoto Nemeckého národného parku . Pridávam ich v rubrike zvieratá chované v zajatí!!! Čiže oborách ,zverniciach a podobne . Zvieratá zo ZOO nie je podľa pravidiel možné na tejto stránke publikovať čo považujem za celkom správne . Národný park Bavorský les je síce oplotený ale v roku 2007 som čakal na diviaky 3 dni v -18 stupňovom mraze ale ani len som nezhliadol ani jedného na trebárs 600m kde bolo možné dovidieť . Takže Bavorský les nie je Zoo Bojnice ako by sa niekomu mohlo zdať . Fotku si tam musí človek poriadne zaslúžiť a to nehovorím o katastrofálnych svetelných podmienkach . Práve preto sa tam chodí na niekoľko dní po 12 hodin denne fotiť . Ja som bol fotiť tiež v spoločnosti mojich kamarátov a výborných fotografov prírody ktorí vydávajú knihy a na Slovensku a v Europe patria medzi špičku Rndr Stano Harvančík profesionálny ochranár a ornitolog CHKO Ponitrie ,šéf ochrany prírody CHKO Ponitrie, Radim Siklienka napríklad . To na margo toho kto fotí v Nemecku . Tiež tu fotil nebohý Miro Zumrík výborný fotograf a človek česť jeho pamiatke alebo čech Rosťa Stach a mnoho iných . Ak ti ide o to Rys 2 aby som zmazal moje fotky nefotené na Slovensku tak si dosť trapný :)) Nestačí Ti chodiť trepať hluposti do fora ani drístanie pod mojimi fotkami ,že som zlý človek lebo som natrhal veľa dubákov atd. teba prezentujúce hluposti . Vždy to zoobalíš aby si sa potom mohol obhajovať a chytať za slovíčka . U mňa si však obyčajný utajený nick hanbiaci sa za svoj vek ,svoje bydlisko či meno a za svoju bývalú politickú príslušnosť . Klamstvo a intrigu používaš ako svoj pracovný nástroj . ◄ reagovať

off rys2, 20.8.2009 o 23:56

No a vďaka, samozrejme. ◄ reagovať

off rys2, 20.8.2009 o 23:54

Dobrý večer
Admini., som čítal pravidlá pre pridávanie fotiek. V článku 2 bod d nerozumiem posledným dvom slovám, cit: a našej prírody. Netreba to slovo NAŠEJ vypustiť?? Alebo je to správne a fotky sa tu môžu pridávať len od nás, teda zo SR? Lebo vidím tu dnes medveďa myslím z Ruska a fotka sa mi páči. V článku2 v bode e cit: domácich zvierat. Názor: nepoĺovné plemeno psa ako fotka sa tu nemôže pridávať, ale vtáctvo chované v zajatí áno ( napr. vrabec, alebo straka doma v klietke ). Podľa mňa je to také makové.Zo zologickej záhrady sa nemôžu pridávať fotky, ale z parkov áno. Tiež tomu dobre nerozumiem, keďže stránka nesie svoj názov. V tom popise jednotlivých kategórií v druhom riadku treba teda asi vložiť slovo cit: aj- v parkoch. V popisoch kategórie je zopár vecí, čo nekorenšpoduje zo skutočnosťou ( pridávané fotky + popis kategórie ). Fotky z chov. výstavy by tu mohli mať svoje miesto, ale keď nie, tak nie. Inak to vyhľadávanie je vítanou pomôckou, ako aj návrat právnej poradne a ešte myslím čohosi, hneď si nespomeniem.
P.S.- Ak to ale vyhovuje takto väčšine, resp. „takto to má fungovať“, v tom prípade netreba brať moje postrehy a príspevok na vedomie. ◄ reagovať

off Edu, 20.8.2009 o 20:22

Teda upresním keď ľudia poslali jednu fotografiu za hodinu mailom stovky krát :) nie je to možné ,logicky možné :) Preto táto rubrika nesplna účel ! ◄ reagovať

off Edu, 20.8.2009 o 20:19

Mne by sa pozdávalo listovanie vo fotografii podobné tomu ako to ma facebook napríklad .Oceňujem poslanie linku na fotku . Tým pádom by som zrušil rubriku najposielanejších fotografí mailom . Mojich 250 fotiek bolo mailom poslaných možno 30x všetkých .Ked má niekto stovky poslaní niečo nie je v poriadku :) Najmä keď sa dá poslať mailom link na fotografiu :)) ◄ reagovať

off milank, 20.8.2009 o 19:47

Ja by som ohľadom rubriky Diskusia ešte uvítal dorobiť ďalšie tabuľky,v ktorých by boli zobrazené najdiskutovanejšie témy za daný týždeň(mesiac) a druhú v ktorej by boli najdiskutovanejšie témy za celú existenciu stránky resp. danej témy. ◄ reagovať

off Edu, 20.8.2009 o 19:41

Samozrejme admin je to plus !!! ◄ reagovať

zobrazené 4361-4400 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM