M.K.P. AGRO služby
dnes je nedeľa,  26. január 2025,  meniny má Tamara,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 07:25,  dnes západ slnka: 16:32
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 419
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4321-4360 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Ondrik, 8.12.2009 o 21:54

no aby sa to tu nezvrhlo, (tie povinné informácie) nakoniec budeme musieť zverejniť aj rodné čísla a čísla občianskych? to snáď nie...:) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off alan, 8.12.2009 o 21:51

Ja by som bol aj za povinné uverejnenie fotky v profile, je tu plno falošných mien a priezvisk. ◄ reagovať

off Edu, 8.12.2009 o 21:25

takto sa mi to veľmi páči ◄ reagovať

off Edu, 8.12.2009 o 21:23

admin ďakujem samozrejme i za tých čo ma podporili . Naozaj mi išlo iba o serioznosť . Teraz som spokojný ja sa schovavať nemusím . ◄ reagovať

správca admin, 8.12.2009 o 20:33

Ok, hotovo ;-) ◄ reagovať

správca admin, 8.12.2009 o 20:28

Myslím, že anketu ani nebude treba. Už ste sa vyjadrili 3 za. A myslím, že by sa našli viacerí, ktorí by to ocenili. A podľa toho čo píše basta, rozmýšlať o tích, ktorí sú proti netreba. Kto nechce, aj tak tam napíše niečo nepravdivé a vymyslené.
Ok idem to spraviť ;-) ◄ reagovať

off basta, 8.12.2009 o 20:21

batuska místo nicku by to asi moc rozumné nebylo,známe se už dlouho právě podle těch přezdívek.Ale jsem taky za,aby byla možnost někde napsat své celé jméno.Myslím si,že pokud se tady chce někdo prezentovat,ať už fotkama a nebo přidáváním komentářů,tak by ostatní mohli vědět,s kým mají tu čest,ať už podle jména a nebo fotky.
Samozřejmě ti,kteří se chtějí za něco schovávat,tak stejně své jméno ani fotku nezveřejní a něco si vymyslí,ale to už je na každém a ti co s tím problém nemají to určitě uvítají. ◄ reagovať

off batuska, 8.12.2009 o 19:35

ved mame anketu :-)...aj ja so za cele meno a priezvisko, miesto nicku.... ◄ reagovať

off Edu, 8.12.2009 o 19:32

jasne len ako to zistiť :) ? ◄ reagovať

správca admin, 8.12.2009 o 19:25

Edu - ak sú za to i viacerí, nemám s tým problém. ◄ reagovať

správca admin, 8.12.2009 o 19:23

malý bonus: kliknite na adresár v menu vľavo ;-) ◄ reagovať

off Edu, 8.12.2009 o 14:39

Osobne by som uvítal v profile Meno a prizvisko . ◄ reagovať

správca admin, 8.12.2009 o 13:50

Funkcionalita priateľov hotová. Je to taká prvotná verzia. Dá sa pridať a odobrať z priateľov IBA keď si zobrazíte niekoho profil. Uvidíme ako sa to osvedčí a či vám to bude takto vyhovovať - uvidíme časom. Ak nie, napíšte mi sem vaše návrhy na zmeny a úpravy k tomu. ◄ reagovať

správca admin, 8.12.2009 o 9:02

Edu - už som sa po tom pozeral :))) len neviem ako to urobili. Či oni platia za tie sms, alebo ako to funguje. Nepoznáš náhodou niekoho z tvorcov tej stránky, že by nám dal info ako sa niečo také dá zrealizovať? ◄ reagovať

off Edu, 7.12.2009 o 11:55

admin dobre to robíš ! Ešte by bolo dobre dať sem sms forum aby sa dali zadara sms posielať ako to urobili na fotoserveri vivo.sk . ◄ reagovať

správca admin, 7.12.2009 o 8:56

Marecek - áno, táto funkcionalita na pridanie priateľov je naplánovaná na tento mesiac. Čiže do konca decembra by to malo byť. ◄ reagovať

off Marecek, 6.12.2009 o 22:01

milank - Dakujem za informaciu. Bol to iba navrh na skvalitnenie uzivatelskeho prostredia, samozrejme bez nejakej zvlastnej priority. ◄ reagovať

off milank, 6.12.2009 o 19:19

Marecek - s Adminom sme už toto preberali a mysli na to,teda vie o tom,takže sa určite dočkáš ;-) ◄ reagovať

off lutra, 6.12.2009 o 14:46

mne sa tato myslienka tiez pozdava...lehsie najdem ludi s ktorimi komunikujem...;-)) ◄ reagovať

off Marecek, 6.12.2009 o 14:26

Edu - v nom mozes iba hladat, ja som mal na mysli osobny adresar Napr: Vyhladam uzivatela EDU v profile zaskrtnem "Pridat do osobnehu adresara" Potom ak chcem poslat postu otvorim osobny adresar a tam si vyberiem koho chcem a neposim si pamatat niektore aj zlozite niky ludi s ktorymi komunikujem. ◄ reagovať

off Edu, 6.12.2009 o 14:13

Marecek kto je prihlásený vidíš na ľavo a adresár je hore v menu. ◄ reagovať

off Marecek, 6.12.2009 o 13:44

Ja by som prijal do MENU, alebo pod polozku ADRESAR prirobit "Osobny adresar", do ktoreho by som si mohol priradit uzivatelov s ktorymi sa najcastejsie kontaktujem. Pomohlo by mi to pozriet ci kamarat je online alebo pri posielani posty pripadne by som sa rychlejsie dostal k jeho fotkam a pod.

Davam to na diskusiu ◄ reagovať

správca admin, 13.11.2009 o 17:15

tusom - máš ešte stále problémy s načítaním? Aké presne? ◄ reagovať

off tusom, 13.11.2009 o 14:36

stránka je výborná len to načítanie ◄ reagovať

off lukas23, 1.10.2009 o 21:07

EE hm no mozno tebe ale mne dakedz as po 5 min nacita.... albo vobec. ◄ reagovať

off Edu, 1.10.2009 o 20:07

hmm ked stranka ide načíta sa za pár sekund . Ked je porucha nejde ◄ reagovať

off lukas23, 1.10.2009 o 19:24

Ano Edo mas absolutnu pravdu awald a pod stranky onicom neprehladne dost pomale ... ja ked som sa sem prihlasil pred rokom a pol tak som sa tuno hned vedel orientovat pekne prehladne a hlavne rychle a skvele fotky---- poprihlasovany som aj na inych strankacha foto serveroch ale tu sa mi paci najviac aj ked obcas stranku nie a nie nacitat ale po dakych 10 min cakania ju spusti... ◄ reagovať

off Edu, 1.10.2009 o 18:51

Hlavne ,že sa zabávame :) Jediná naozaj slušná stránka je lovu zdar . Vďaka flexibilnému adminovi . Už som bol obvinený ,že som s ním kul pikle v Svätom Antone :) Osobne ho nepoznám a veľmi si vážim ,že má na každého rovnaký meter !!! To sa málo kde vidí . Ale poznám sa napríklad s Marekom Drugačom adminom vivo.sk a tiež nemá naddržací charakter . Môžeme sa poznať ale pravidlá majú platiť pre každého . S tým sa stotožňujem s adminom súhlasím ! Mne zmazal nekompromisne niekoľko foto zle zaradených ,alebo opakovaných a tak to má byť . Treba však stále dávať navrhy čo treba zlepšiť . Čo sa dá a čo nie už vie administrátor ! ◄ reagovať

off posed33, 1.10.2009 o 18:36

EDU AWALD ???? to je katastrofa !!!! HORAR skoda reci :)) ◄ reagovať

off Edu, 1.10.2009 o 17:35

Nj solimkenaj skus horára :) alebo awald,prípadne pol.com katastrofalne . Anarchia !!! Tu je sila ľudí video a fotky to tiež spomaluje to sú podľa mna naj pecky . Preto som kedysi navrhol zmenšovať fotky atd . Neprešlo . Ale s rýchlosťou som aj tak nadmieru spokojný. ◄ reagovať

off posed33, 1.10.2009 o 17:27

ADMIN stranka je super ale bohuzial stale pada a dlho ju nacita :)) ◄ reagovať

off lukas23, 1.10.2009 o 13:48

Ano aj mne sa tie nove zmeni pacia aj ta mensia uprava ked kliknes na nejaky profil ma velmi potesila je to teraz krajsie aj tie idea su prehladnejsie vidim ze tato stranke ja fakt super a nelutujem ze som sa na nu prihlasil... vidno ze adminovi na nej zalezii a to je len dobre.. som zvedavy na dalsie vylepsenia.. ◄ reagovať

off Edu, 1.10.2009 o 13:12

Ray 20 súhlasím admin robí slušnú prácu a stránka sa neustále zlepšuje . Aj preto chodím na túto stránku venovanú poľovníctvu veľmi rád. ◄ reagovať

off ray20, 1.10.2009 o 12:59

ja chcem vyzdvihnúť a pochváliť prácu ľudí asi najskôr admina čo sa týka videí konečne je tam to čo som chcel videa pri každom kto točí je to dobré a prehladné vďaka ◄ reagovať

off Carpin, 25.9.2009 o 7:07

Koukám, že se diskuse zvrhla na slovíčkaření :-) Já ale jasně napsal, že by se ty "Zvyky a obyčeje" měly přeložit do slovenštiny, čímž je myšleno aby se použila i poĺovnícka mluva. Tím jste mě přivedli na myšlenku, že by se v tom mohlo objevit i srovnání mezi slovenskou a českou verzí - něco jako črieda-tlupa, zálomok-úlomek apod. ◄ reagovať

off Edu, 24.9.2009 o 23:53

jj aj mne je to jedno ◄ reagovať

off rys2, 24.9.2009 o 23:48

Však áno, hneď v prvej vete som majstra Carpina pochválil za jeho skvelý nápad. A vzápetí som sa len vyjadril k jeho vete v zátvorke, teda konkrétne ku zálomku a úlomku. Ja to volám zálomok a ty to volaj úlomok, keď ti to nevadí. Mne to jedno nie je, aj keď sa jedná len o slovo. Inak OK. ◄ reagovať

off Edu, 24.9.2009 o 23:45

Nenávidím stádo ba i čriedu komárov ba i húf :) ◄ reagovať

off Edu, 24.9.2009 o 23:44

rys 2 říká ale téma je čo by sme zmenili !!! Ulomek pomenovaný čechom ,alebo zálomok Slovákom je to isté . Len to som chcel povedat ! Samozrejme tradície a úcta k zveri by mala byť zachovaná ! S tým sa stotožňujem ! Len som sa chcel vyjadriť aby sme sa nehrali na Slovenčinárov :) Lebo ja nemám rád slovenčinárov slovenčinárky :) ba i na Štúra som už niekoľkokrát zanadával :) ◄ reagovať

off rys2, 24.9.2009 o 23:40

Teda správne poľovnícke vyjadrovanie, ako napr. nie stádo, ale črieda. Ty toto tiež dosť často používaš. To je nič? ◄ reagovať

zobrazené 4321-4360 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM