M.K.P. AGRO služby
dnes je pondelok,  27. január 2025,  meniny má Bohuš,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 07:24,  dnes západ slnka: 16:34
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 476
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4281-4320 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Carpin, 2.3.2010 o 9:12

Nejen pro milank -
Ta MISS je myšlena hlavně jako zábava a zpestření. Lovecká sezona skončila, je sezona shozů a než začnou srnci, tak by se takové jarní rozptýlení možná hodilo. Všichni vidíme, jak se občas objevují fotky absolutně nesouvisející s myslivostí a přírodou, fotky hezkých dívek a žen občas taky nijak nesouvisí. Takto by jejich fotky alespoň měly smysl.
Umístění odkazů jsem měl na mysli něco jako vkládání článků. Samozřejmě s tím, že na ně stačí kliknout. V diskusi to samozřejmě jde, ale je příliš složité se vším proklikat.
Seznamek sice je a možná je to opravdu hloupost, ale já jsem přesvědčen, že právě na stránce s konkrétním zaměřením by měla úspěch. Např.v žádné seznamce na netu nenajdeš, že myslivec hledá myslivkyni (a naopak). Tady je vlastně předem dán životní styl, který zužuje výběr.

Co se týče tvých návrhů, tak souhlasím se všemi, snad kromě zobrazování profilu na samostatné stránce. Myslím, že toto je dostatečné.
Snad bych jen upravil zobrazování přátel - jednak by bylo dobré je posunout až pod "zobrazit fotky" - když si někoho otevřu a má hooodně přátel, tak musím moooc točit kolečkem myši, než se pod přátele dostanu.
Dál - bylo by skvělé, kdyby se u přátel nějak zobrazila jejich přítomnost na webu.

EDU - dík za milá slova! Já si zase vážím krásna, které přinášíš na svých fotkách!!! ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Edu, 1.3.2010 o 23:36

K Milankovi poviem len toľko . Výborný človek ktorý urobil pre túto stránku len to dobré a veľmi si ho vážim . K Carpinovi podobne . Vniesol na stránku fantastické diela a kus umenia , inteligencia ,humoru a dobra . Takých ľudí mám úprimne rád . ◄ reagovať

off Edu, 1.3.2010 o 23:24

Finist ,ale Evička sa nepísala ,že si vybraný ako favorit . Takže zahoď to Ivanove zrkadlo lebo sa na medveďa premeníš . ◄ reagovať

off milank, 1.3.2010 o 20:28

Carpin- Zdenku tu diskusia,ktorá bola na úrovni skočila takmer pred dvomi rokmi...to len tak na úvod :-)))

K tým zlepšeniam(k novinkám):
- Miss LZ -prečo nie aspoň bude trošku viac zábavy.(Ale ako to tu býva dobrým zvykom skončí to hádkou) :-)
- Zaujímavé odkazy - takáto vec by sa dala poriešiť aj bez Admina založením diskusie v sekcií "Voľná diskusia".Alebo existuje napr. diskusia s názvom "www stránky".Ale v podstate súhlasím,no bolo fakt dobré spraviť aj to čo to už naznačil Lubto a to,keď niekto niekde napíše odkaz(link) nech sa dá na to automatický kliknúť.Ja som už na túto tému s Adminom rozprával,takže to pripomínam ;-)
- Zoznamka - čo ja viem :-? Takých stránok na nete je... :-)

Keď som už tu a píšem,tak si dovolím ešte pripomenúť ďalšie veci:
- vložiť do profilov..."zobraz príbehy a články"
- profily by sa mohli kľudne zobrazovať ako samostatná stránka
- do rubriky "moje komentáre fotiek" by som uvítal zelenú blikajúcu obálku na ten istý systém ako v diskusií
- vedľa fotiek a videí by bolo fajn dorobiť tlačítko "nahlásiť fotku,video" ,aby bol Admin informovaný o nevhodnosti fotiek a videí bez zbytočných komentárov,že prečo...
Zatiaľ toľko :-) ◄ reagovať

off Carpin, 1.3.2010 o 10:55

Očekával jsem větší diskusi... ◄ reagovať

off pepies, 28.2.2010 o 22:04

Finist bol tuším jasný sokol ale nie Evkin FAVORIT :-))) ◄ reagovať

off FLATretriver, 28.2.2010 o 21:31

dnes to tu ide ako v lete n saniach ,, skôr ten server najprv ◄ reagovať

off lesnica1, 28.2.2010 o 20:45

Michal....ale nič ◄ reagovať

off Finist, 28.2.2010 o 20:09

Ďakujem Evička :-))) ◄ reagovať

off lesnica1, 28.2.2010 o 20:05

peťo-nie, každý nie! to zase brr. ale favorita mám jasného už dávno ◄ reagovať

off pepies, 28.2.2010 o 18:14

Evka ja stým nesúhlasím lebo ty by si nebola objektívna nakolko sa ti páči každý chlap nad 100kg ked je zarastený :))))) ◄ reagovať

off lesnica1, 28.2.2010 o 13:26

keby som ho ja mala podporiť, žiadala by som tiež Misstera! aby to bolo fér. ◄ reagovať

off Edu, 28.2.2010 o 12:48

Carpin plne podporujem tvoj nazor . ◄ reagovať

off kacenka1975, 28.2.2010 o 7:37

Carpin,musím povedat,že ma Tvoje napady rozosmiali a nehovorím o tom,že prekvapili :-D ohladne tej zoznamky: máš teraz kopec stranok,kde sa možeš zoznamit,tak neviem či by to tu bolo až take vhodné. Ale zas mam chat,tak skus sa k nam pripojit. Ostatné je na Adminovej dobrej voli :-D pozdravujem :-D ◄ reagovať

off lubto, 27.2.2010 o 20:18

ja by som privítal, keď už tu niekto vloží odkaz na inú stránku, či už v diskusii alebo pod fotkami aby sa na odkaz dalo kliknúť a priamo sa otvorila stránka ◄ reagovať

off Carpin, 27.2.2010 o 18:47

Už dlouho se tu neobjevily nějaké nové nápady, tak zkusím přidat něco já.
1. -Už jsem zmiňoval Volbu Miss LZ - Stále se tu objevují nové a nové fotky moooc hezkých děvčat a mladí samečci v zeleném se můžou zbláznit (nic ve zlém, i já se rád pokochám). Blíží se jaro, dejme mládencům a nejen jim příležitost vyjádřit se tímto způsobem. Něco jako soutěž - počet hlasů a komise rozhodne.
2. - Možná by tu byla dobrá kolonka : Zajímavé odkazy. Třebas před chvílí jsem takový dostal v mailu a rád bych se s ostatními o pěkný zážitek podělil (odkaz). Samozřejmě s možností dát hlas nebo vložit komentář, příp.dát adminovi tip na smazání.
3. - Možná by taky nebyla špatná v rámci inzerce taky "Seznamka LZ". Zrovna teď se poohlížím po nové ženušce a možná by takovouto seznamku uvítalo více lidí.
Tak co vy na to??? ◄ reagovať

off sniper100, 21.12.2009 o 9:03

Nie, nie.... len stručne a jasne...:o) ◄ reagovať

off Edu, 19.12.2009 o 18:24

čo píšeš morzeovku? ta ty tu ◄ reagovať

off sniper100, 19.12.2009 o 17:31

Edu, ta ty tu? Nejaký si promptný.... ◄ reagovať

off Edu, 19.12.2009 o 17:28

aj ja sa teším :)) ◄ reagovať

off sniper100, 19.12.2009 o 17:27

fajn, teším sa... ◄ reagovať

off matisek008, 19.12.2009 o 14:07

tak či tak teraz každy kto najde uhyn prida foto do kategorie ine... ◄ reagovať

off matisek008, 19.12.2009 o 14:06

admin: ale ved aj to patri k polovnictvu..ked zver uhynie bohužial je to nechutne..ved kto nechce nech na to nepozera..určite sme tu viaceri taki ktorim to nevadi ◄ reagovať

správca admin, 19.12.2009 o 11:01

matisek008 ok bude pridaná začiatkom roka, ale neprezentovateľné nechutné fotografie budú nekompromisne vymazané. ◄ reagovať

správca admin, 19.12.2009 o 11:00

sniper100 dobry napad. Oba dva. Ok, zrealizujem. ◄ reagovať

off alan, 18.12.2009 o 16:24

...plne súhlasim a podporujem tento návrh s úpravou komentárov. ◄ reagovať

off matisek008, 18.12.2009 o 16:13

kategoria uhyny mi tu chyba.. ◄ reagovať

off matisek008, 18.12.2009 o 16:13

kategoria uhyny my tu chyba.. ◄ reagovať

off sniper100, 18.12.2009 o 16:04

Admin, ja mám také dve otázočky, alebo návrhy. Možno, že to funguje, len ja sa neviem k tomu dopracovať. Takže: 1. možnosť opraviť svoj príspevok v diskusii, alebo komentár ku fotke. Často sa mi stane, že urobím nejaký preklep, ktorý si všimnem až po pridaní a neviem to opraviť, už iba doplnkovým ďalším príspevkom. Keby sa dalo tak ako je možnosť vymazať fotku aj nejako upraviť svoj príspevok bolo by to dobré. Ako vravím možno sa to dá, no ja som sa k tomu nedopracoval. 2. Dať do hlavného menu, ako sú príbehy, články, bla bla bla kolónku niečo ako užitočné dokumenty, kde by sme mohli aj my pridávať nejaké dokumenty, ktoré by mohli pomôcť ostatným. Minule tu niekto žiadal hlavičku na zoznam na spoločnú poľovačku, ja niečo také v exceli mám, dal by som to tam a ostatní si tým môžu pomôcť a tak podobne.... toľko môj názor ◄ reagovať

off Edu, 8.12.2009 o 22:57

to je fakt ja tu svoju fotku mám aj meno či mail a vôbec nič sa mi nestalo :)
Ešte i pridám :
odkaz
odkaz /> odkaz /> odkaz /> odkaz /> odkaz /> odkaz />
To len na overenie pravosti :))) ◄ reagovať

off batuska, 8.12.2009 o 22:50

Kto sa hanbi za svoje meno asi ma na to dovod :-)...je to jeho vec, ale ja verim, ze sa postupne anonymita vytrati i zo stranok LovuZdar a vela vasnivych komentarov o nicom sa zmeni na vecnu diskusiu...pretoze batuska si moze kecat co chce a urazat koho chce...ale Vlasto Opatovský uz taku odvahu nebude mat...admin dik...je to dalsi krocik ku skvalitneniu celeho portalu.... ◄ reagovať

off alan, 8.12.2009 o 22:44

No keby tu mal niekto svoju fotku tak ťažko by napísal pod ňu falošné meno, zmizlo by vela nickov. ◄ reagovať

off Edu, 8.12.2009 o 22:37

Alan kludne napíš . Väčšina si napíše svoje prave meno i mail. To ,že niekto chce vystupovať tajne ,alebo klamať je jeho odprezentovanie sa na verejnosti . Ja sa chcem predstaviť menom a priezviskom a nemám s tým najmenší problém. ◄ reagovať

off basta, 8.12.2009 o 22:28

alan máš pravdu,ale ti,kteří si nemají důvod vymýšlet,tak napíšou své pravé jméno a s těma ostatníma stejně nic neuděláš,každý má možnost volby ◄ reagovať

off alan, 8.12.2009 o 22:23

Edu to ano no keď ja napíšem že som napr. Janko Ferko zo Žiliny tak aj tak z toho nik nevie či je to pravda alebo nie. ◄ reagovať

off Edu, 8.12.2009 o 22:18

Práve preto som navrhol publikovanie mena a priezviska Alan. ◄ reagovať

off Marecek, 8.12.2009 o 22:17

Admin - super praca, dik za "Priatelov" ◄ reagovať

off alan, 8.12.2009 o 22:14

basta-presne tak to som mal na mysli, pre niekoho je lepšie vystupovať pod falošným nickom a menom aby si tu mohol robiť z ludí srandu-stalo sa mi to už pár krat. ◄ reagovať

off basta, 8.12.2009 o 22:10

Ondrik ,nemá se co zvrhnout,to nejsou žádné povinné údaje,je to jen možnost,že si každý může do svého profilu přidat své jméno i fotku,aby ti ostatní věděli,jak se kdo jmenuje.
A komu to vadí,tak to stejně přepíše a něco si vymyslí,ale většinou to bude vadit těm,kteří se schovají za svou anonymní přezdívku a pak mohou v klidu kritizovat ostatní za cokoliv. ◄ reagovať

off basta, 8.12.2009 o 22:05

alan ,to přidání jména v profilu neudělal admin proto,že to je povinné,ale proto,aby si tam mohl každý z nás,kteří chceme, to jméno i fotku přidat.
Ti kterým to vadí a chtějí se za něco schovávat,tak si stejně vymyslí jméno jiné a fotku taky. ◄ reagovať

zobrazené 4281-4320 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

www.LUK.sk