M.K.P. AGRO služby
dnes je pondelok,  27. január 2025,  meniny má Bohuš,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 07:24,  dnes západ slnka: 16:34
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 496
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4241-4280 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
správca admin, 18.3.2010 o 11:43

sniper100 - malo by to vyberať len reklamy tematicky podobné ... hentú kampaň ... no neviem .. tým je asi jedno kde sa propagujú, všade sú ludia ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off sniper100, 18.3.2010 o 11:01

O.K.... ber to z troškou humoru admin (pretože z časti to bolo tak aj myslené).... no co nadeláme, predvolebná kampaň sa nám začína, tak to potom môžeš byť rád, že ti tá automatika nepridelila reklamu na nejaký xxx obchod, alebo stránku....:o))) Ale možno by to bolo spestrenie...:o) ◄ reagovať

správca admin, 18.3.2010 o 10:44

sniper100 - najskôr som nechápal o čom hovoríš.
Táto stránka je apolitická, ale ten banner čo je hore, to je reklamný systém, ktorý dáva sám reklamy, neviem ovplyvniť aký banner tam zobrazia. ◄ reagovať

off sniper100, 18.3.2010 o 10:35

No ja som dnes zostal "troška" rozčarovaný, vždy som si myslel, že táto stránka je APOLITICKÁ a aj to sa mi na nej páčilo, a aj hľa jasná hviezda červená, rodná strana naša "milená" sa nám už aj tu vopchala a ukazuje nám "správny" smer.... neviem čo si o tom myslieť.... úprimne ......... plakať sa mi chce.... ◄ reagovať

off Edu, 18.3.2010 o 9:44

Ja by som len dodal ,že keď je niekto jednoruký na dlhú zbraň nech ani nemyslí. ◄ reagovať

on pepies, 17.3.2010 o 20:54

No Miloš kebyže poznaš zákon ako Evička viež že krátka zbran je taká ktorá sa ovláda jednou rukou a Dlhá zbraň sa ovláda dvoma rukami :-)))))) ◄ reagovať

off posed33, 17.3.2010 o 17:45

LESNICA alebo nasa EVICKA a podla akej dlzky chces delit tie zbrane na dlhe a kratke daj niake rozmery : ))))))))))))))) ◄ reagovať

správca admin, 17.3.2010 o 11:45

lesnica1 - áno, dokončím a vyriešim problémy so serverom a potom sa do toho všetkého postupne pustím ◄ reagovať

off lesnica1, 17.3.2010 o 10:36

ako som už navrhla-bola by som za,aby sa rozdelila inzercia do podkategorií (ako napr-zbrane: krátke, dlhé..., optika-puškohľady, dalekohľady...).Potom by nebolo od veci, keby sa dali po otvorení profilu pozrieť aj inzeráty a ešte by nebolo od veci, keby sa v profile zobrazovali aj príspevky pod príbehmi a článkami, tak, ako je pri fotkách. To myslím, že už niekto navrhoval. ◄ reagovať

off stevo742, 4.3.2010 o 18:10

no uz konecne by sa mohlo to tu zrychlit ide to pomaly osobne uz treti den mam problem z nacitanim stranky niekedy sa tu ani nedostanem inokedy to ide dobre,tato stranka sa mi pozdava najviac zo vsetkych ale asi budem musiet navstevovat ine ako to uz niektory robia,ak sa to nezlepsi.dakujem stevo ◄ reagovať

off veroslavorlovsky, 4.3.2010 o 18:03

hmm..tak je nás tu dost...tak nešetři kup pořádný...v tolikati ludoch to néni taký obnos...už sa těším...nech sa daří Admin.. ◄ reagovať

off posed33, 4.3.2010 o 17:32

RASTO teba je tu skoda : )) to ma nenapadlo skusim to : )))) ◄ reagovať

off soson, 4.3.2010 o 17:29

Solimkenaj otoč klávesnicu hore nohami a pracuj s ňou kým sa Ti nevrátia tlačítka do pôvodného stavu. ◄ reagovať

správca admin, 4.3.2010 o 17:20

soson1 - navrhol som im riešenie, nech to dajú aspoň na týždeň na ich nejaký server aby sme naozaj videli, že je problém iba v tom. Ak to bude ok, kúpime server s tými parametrami na ktorom to išlo bez problémov. Nebudeme vyhadzovať peniaze zbytočne. ◄ reagovať

off posed33, 4.3.2010 o 17:19

a ja vyhlasujem druhu zbierku: )) kto mi kupi nove tlacitka na notebooku ked som ich pretlacil az na druhu stranu : )) a hlavne ENTER ten dostal zabrat chudiatko : )) ◄ reagovať

off soson, 4.3.2010 o 17:10

Admin ešte otázka, je to určite len problém serveru ? Bolo by dobré nájsť niekoho kto Ti poradí a kto sa v tom vyzná lebo doposiaľ Ťa asi vodili za nos. Som za aby sa mu aj zaplatilo s tým, že by ručil za to aby to fungovalo na 100 perc. Bola by škoda aby stránka mala problémy s pripojením atď. ◄ reagovať

on pepies, 4.3.2010 o 16:59

Aj ja som za prispiet ak by sa zlepšila kvalita stranky... ◄ reagovať

správca admin, 4.3.2010 o 16:40

soson1 ... ok zistim presnu cenu. ◄ reagovať

off soson, 4.3.2010 o 16:34

Ja som za nový server aby bol aj so zárukou. Aby sa potom zase nemuseli riešiť prípadné komplikácie. Hlavne to už riešme. Vyhlás tú zbierku, kto chce prispieť nech dá "hlas", potom podľa počtu hlasov to rozrátaj, daj číslo účtu a vybavené. Nemusíme okolo toho diskutovať mesiac. ◄ reagovať

správca admin, 4.3.2010 o 16:18

Prave som nasiel inzerat na starsi server pouzity za 300 € ... cize mozno by stacilo i menej penazi. Nemusi byt novy, hlavne aby bol plne funkcny. ◄ reagovať

správca admin, 4.3.2010 o 16:15

Som prijemne prekvapeny vasim zaujmom o zbierku.
Ako 600 €, keby sa naslo 200 ludi co daju po 3 € (90 Sk) tak by sme to mali. Nepoznam vase financne moznosti v tejto zlej dobe, ale tie 3 € by hadam zvladol kazdy kto by chcel.
Ok ved uvidime. Ak poznate niekto nejaku firmu, ktora by nam to vedela dat bud za reklamu alebo nejaku dobru cenu, napiste. ◄ reagovať

off bracho, 4.3.2010 o 15:27

aj ja urcite velmi rad prispejem... ◄ reagovať

off sniper100, 4.3.2010 o 15:25

Aj v zoznamke podkategórie krátke, dlhé , guľové a pod..... ale nie to len na odľahčenie....:o) ◄ reagovať

off lesnica1, 4.3.2010 o 15:07

určite by som aj ja prispela. a k zmenám na stránke-ja by som navrhla v inzercií -kategoria zbrane urobiť podkategorie- krátke, dlhé guľové, brokové, kombinované.......lebo v tom, čo tam je, sa veľmi zle orientuje ◄ reagovať

off Carpin, 4.3.2010 o 14:59

Co se sbírky týče, určitě přispěji. A jsem si jist, že spíš přispějí i takoví, co v rámci rodinného rozpočtu raději repasují starou flintu, než ti, kteří se vytahují s několika předraženými... Ostatně, tady by měli možnost se ukázat, jací jsou to frajeři :-D ◄ reagovať

off Carpin, 4.3.2010 o 14:55

Děkuji za vysvětlení. Ano, to dává smysl a nejspíš je to pravda. Sám jsem zkusil v jeden čas přidat 2 fotky do různých kategorií a překvapilo mě, že jedna z nich (z mého úhlu pohledu méně zajímavá) měla trojnásobek návštěvnosti. Návrh beru zpět. ◄ reagovať

off soson, 4.3.2010 o 14:04

No ak to stojí 600 euro tak to je smiešne, vyhlás zbierku a normálni registrovaní určite prispejú. Ja dám na začiatok 100 eur. ◄ reagovať

off veroslavorlovsky, 4.3.2010 o 11:29

Admin, je nás tu dost , kdyby dal každý nejaků kačku tak kůpíš nový...zkus to nejak rozpočítat...a nebo nech to dobrovolně ať jsů třeba přispěvatelé zveřejněni a ať je aktuální ještě chybějící částka...já rád přispěju...je nás opravdu dost a když dá každý cca 200 Kč tak si odpustí pár boroviček v krčmě nebo zákusků v cukrárně a stránky poběžíja k jeho radosti...Hmm.. ◄ reagovať

správca admin, 4.3.2010 o 10:35

A ešte vyjadrenie k všetkým novinkám a zmenám ... prvoradou mojou úlohou je teraz vyriešiť problémy so serverom. Potrebujem zohnať server. Čiže buď kúpiť nový, čo stojí cca 600 € alebo i použitý, ktorý by bol samozrejme lacnejší. Buď zohnať finančné prostriedky na zakúpenie, alebo nájsť sponzora výmenou za reklamu, ktorý by nám server kúpil, zapožičal, ... ◄ reagovať

správca admin, 4.3.2010 o 10:32

Carpin ... nad tymto som uz uvazoval. Ale zamietol som moznost vlastnej zmeny kategorie. Pretoze niektori zamerne davaju fotky do kategorii ktore su castejsie navstevovane aby si ich fotku vsimlo viac ludi. Cize zamerne nepridaju fotografiu do spravnej kategorie. Preto je tu moznost Poslat tip adminovi, kde mi moze kazdy napisat aby som fotku presunul do inej kategorie. Alebo ina i ked nie vzdy vhodna moznost. Vymazat fotku a pridat ju znova do spravnej kategorie. ◄ reagovať

off posed33, 4.3.2010 o 8:34

RASTO dufam ze narazas na diskusiu maskace v polovnictve ? : )) ◄ reagovať

off soson, 4.3.2010 o 8:31

Ja by som navrhol vytvoriť kategóriu retro, kde by sa dávali foto z minulosti. ◄ reagovať

off Carpin, 4.3.2010 o 8:19

Bylo by dobré, kdyby šlo, aby každý mohl sám změnit kategorii vložené fotky. Někteří mají problém s vkládáním - např.dnes dal fotku malého chlapce do úlovků. U fotek lze upravovat některé údaje - jako název, popis, ale změnit kategorii nejde. ◄ reagovať

off milank, 2.3.2010 o 19:18

Edo ďakujem veľmi pekne za tie slova uvedené nižšie.Ja som tiež rád,že spoznal človeka ako si ty,ktorý priniesol na túto stránku množstvo geniálnych fotiek,ochotu kedykoľvek pomôcť atď atď. ;-)
Carpin - s tou Miss súhlasím,napísal si to dobre.Ale opäť na to treba čas naprogramovať,vymyslieť,určiť nejaké pravidla a pod.Okrem toho programovania by všetko mohli vymyslieť užívatelia nech má Admin čo najmenej roboty,bo viem,že je momentálne zaneprázdnený až až :-)Teda ak to chceme teraz...(treba tlačiť na Admina)
S tými "zaujímavými odkazmi" máš tiež pravdu.V diskusií sa to niekedy ťažko hľadá.Myslím,že by to mohlo kľudne byť vľavo v Menu a prispievať by sa tam dalo tak,ako v diskusií.
Zobrazovanie Profilov na samostatnej stránke a nie vo vyskakovacom okne som chcel aj práve preto,že niekto tam má tých priateľov požehnane a do toho malého okna sa to nevmestí.V profiloch by sa dalo zobraziť aj posledné fotky,videá,články,príbehy,založené témy v diskusií atď... od toho daného užívateľa.Proste, keď si klikneš na niektorý nick mal by si sa dozvedieť o človeku čo najviac a aj o jeho aktivite na stránke.Myslím,že na veľkej stránke by to bolo prehľadnejšie.Ale to je len môj názor a pohľad na vec.
Zoznamka - hmmm... tak takýmto spôsobom ako si to teraz vysvetlil,súhlasím.Skús ešte trošku napísať viac o tom,nech má aj Admin jasno,ako si to predstavuješ ;-)
A ďalej už ani neviem čo som chcel.... ◄ reagovať

off lesnica1, 2.3.2010 o 18:56

to akože vy ste sa s nikým z tejto stránky nezoznámili? ja som tu nepoznala nikoho, ale to sa dávno zmenilo. Ani neviem ako... ◄ reagovať

off Carpin, 2.3.2010 o 15:03

Aha, tak to jsem si doteď nevšimnul. Díky! ◄ reagovať

off sniper100, 2.3.2010 o 14:55

Carpin ak je pri priateľovi nie červená, ale zelená bodka, tak to znamená, že je online nie? ◄ reagovať

off Carpin, 2.3.2010 o 12:31

Bibasso máš dobrý nápad - ano, seznamka nejen mezi muži a ženami, ale i mezi myslivci jako takovými. Samozřejmě jim nic nebrání se seznamovat i tak (což se tu vlastně děje neustále), ale vložením nějakého profilu a textu by bylo jasné, že se chce seznámit myslivec s myslivcem (obou pohlaví samozřejmě) za účelem... a zde se dosadí účel.
Lze se seznamovat i jinak, ale bylo by to možná usnadnění.
A co na to vy ostatní? ◄ reagovať

off bibasso, 2.3.2010 o 9:49

Carpin ja s tebou v celku súhlasím. Tá Miss by bola veľmi zaujímavá zábava a možno by sa našiel aj nejaký sponzor na nejakú maličkosť ako výhru :)

Čo sa týka tej zoznamky, tak si možno použil nesprávne slovo, lebo v každom to hneď evokuje, balenie opačného pohlavia. Zoznamku by som tu tiež uvítal, pretože takto by som možno nadviazal nové priateľstvá s poľovníkmi z ostatných regiónov Slovenska, možno by som tiež spoznal ďalších aj z môjho okolia.

Každopádne by to pomoholo stránke a bolo by to také oživenie. ◄ reagovať

zobrazené 4241-4280 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM