Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.
Myslím, že se v tomto názoru shodneme. Admin, co ty na to? ◄ reagovať
Samozrejme Carpin . Ivan Godál je meno nie len na slovensku vo fotení divej zveri a nie je tam Oriolus tak isto ,Tibi63 ,Martinhodon,dudusko,Martiner,Petere,Lapka, a mnoho mnoho iných . Ktorých by som si tam vedel predstaviť . Ja osobne som vypadol s top 20 práve v dobe keď som mal top fotografiu a v tope som mal 18 fotografí medzi najlepšími fotkami
odkaz />
Nie že by som mal ambíciu byť v top 20 . Momentalne mám 12 foto medzi najlepšími fotkami a bol čas keď som tam mal skoro polovicu fotiek :-))) no v top 20 som nebol . Samozrejme sú tam aj výborný fotografi v top 20 napríklad Peťo Jurík .
Ja mám jedinú výhradu a to voči tomu nazvu že 20 najlepších fotgrafov . To by som naozaj netvrdil . ◄ reagovať
K tomuto názoru se přikláním i já. Taky tomu vůbec nerozumím a nepřipadá mi tento žebříček objektivní. Zdůrazňuji, že toto nepíši kvůli svým vlastním ambicím být v top-20, ale jsou tu takoví, kteří by tam být rozhodně měli a přitom tam nejsou. ◄ reagovať
Abych řekl pravdu, tak těch top 20 jsem vůbec nepochopil. Nejsou tam ani nejlepší podle průměru a ani ti, co mají hodně fotek a dobrý průměr. Fakt netuším podle jakého měřítka jsou oni dotyční vybíráni. Z toho důvodu mi to připadá jako hodně zbytečná tabulka na těchto stránkách. ◄ reagovať
Škoda ,že s top 20 fotograberov vypadli najlepší fotograberi aký sú Godi.Oriolus,Lapka a mnohí iní . ◄ reagovať
pridal by som kolonku odisli z nasich radov bolo tu par fotiek a pozostalych by urcite potesilo ked su na stranke pripomenut si ich "kliknutim" na nich a nie hladat v tisicich fotiek ◄ reagovať
Ještě že jsem se sem nepodíval (a do inzerátů) toho 1.4., ale až teď. Určitě bych naletěl taky :oDDDDDDD. Perfektní fór, to mám rád. Takže provolávám Edu zmar !!! Ech, čo to táram samozrejme Edu zdar!!! !-D A zvláštní Adminovi zdar!!! ◄ reagovať
veroslavorlovsky dík aj tebe zdar :-)) ◄ reagovať
Som rád, že ste to pochopili správne ;-) ◄ reagovať
Hmmm 100 bodov ....sem sa už lekl že kríza dolehla aj na Admina a nepodíval sem sa do kalendářa...asi bych měl trochu zvolnit tempo...-)
Tak tedy Edu Zdar... ◄ reagovať
Edu, pre boha Ťa prosím, aby si ako nový majiteľ nemenil zaužívaný, tradičný pozdrav všetkých poľovníkov Lovu zdar za Edu zdar, lebo Ti tu začnú chodiť len fotografi, politici :-))) ◄ reagovať
odkaz /> Ja to myslím uplne vážne !!! Lesnica je svedok. ◄ reagovať
tak a budete sa mať všetci po vtákoch :-))))) ◄ reagovať
Edu, ja dúfam že admin to poňal v rovnakom duchu ako je tvoj príspevok. Teda ak si to nemyslel vážne :))))))))))))) ◄ reagovať
veroslavorlovsky chápat to máš tak ako to je uverejnené . Už sme si s adminom plácli beriem to ja . Trocha zmením názov už to nebude Lovu zdar ,ale Edu zdar . Dúfam že to nevadí . Teraz prebehnú ešte drobné úpravičky a stránka je už len moja . Kto ma nasere toho vyhodím a je to . ◄ reagovať
lovec333 -když se do toho levého sloupce pořádně zadíváš a polistuješ myší dolů, tak je tam určitě najdeš, jen si je musíš sám rozkliknout, že je chceš vidět. Je to pro ty, kteří to tam vidět nechtějí a raději uvítají rychleší načtení stránky a fotek, takhle se tam načítá ještě celý seznam uživatelů kteří jsou online a prej to může mít vliv na rychlost načtení stránky, takže záleží jen na tobě, jestli si je tam zapneš nebo ne. ◄ reagovať
Admin neviem co sa stalo ale sa mi nezobrazuju na stranke mena ktore su prave online ani moji priatelja nevies co stim mam urobit.dakujem poradte ◄ reagovať
Admin ty končíš? lebo jak mám chápat ten inzerát... ◄ reagovať
Pridám sa k sosonovi za kategóriu "retro foto" .Objavuje sa ich stále viac. ◄ reagovať
:-D venujme sa radšej poľovníctvu :-D ◄ reagovať
admin samozrejme aj ja na yotube je tiež plno humoru .
odkaz ◄ reagovať
Edu ... ok ;-) ja si rad pozriem stare videa ... napr. co bezi na STV Noc v archive ;-) haluzna relacia ;-) ◄ reagovať
admin to nebola politika to bol antikvatiát ◄ reagovať
Edu ;-) nedávaj sem (a prosím i ostatných) odkazy na politiku ;-) ◄ reagovať
EDO keby tak dnesnej dobe chodilo tolko percent ludi volit : )) ◄ reagovať
lubenko mne nevadia starí komunisti ! Skôr skornatelosť režimu prežívajúca v poľovníctve dodnes .To že bol niekto v strane neodsudzujem ! Taká bola doba . Aj ja som volil KSČ ! odkaz />
Nepáči sa mi keď niekto nepozná čo je dobré a zle v poľovníctve !!! ◄ reagovať
no čo možeš čakat od stareho komunistu:):):):):):):):) ◄ reagovať
Tak lubenko teraz si ma brutal vymákol pred pár sek. som si ťa pridal :-) Že to bola od teba len konšpirácia :-))))
Ja hrám len do 55 000 poľovníkov :-) ◄ reagovať
EDU nemachruj a nepridavaj si :):):):):):):):):) ◄ reagovať
admin kto má viacej priatelov ocení to na 100% ja som mal stranku 10 m dlhú :-) Dík ◄ reagovať
dakujem za odpoved ,pre ma je to nepodstatne ,ja som tu spokojny:):):):) ◄ reagovať
Finist - áno hodí to na úvod. Je s tým problém? Ako by ste to chceli? Zostať tam kde to máte otvorené? Ak áno, stačí povedať a prerobím to.
Ladik - poznámku s hádzaním hrachu na stenu som nepochopil
lubenko - teoreticky, keď to máš vypnuté, nemusí načítavať zoznam prihlásených alebo priateľov, a môže to byť o to rýchlejšie - no myslím si že je to nepostrehnuteľná zmena v rýchlosti. Bolo to robené pre význam, že nemusíte tam mať vľavo dlhé zoznamy, keď nechcete.
aky to ma vyznam na chod stranky? ◄ reagovať
...akurát,že keď to prepnem hodí ma to vždy na úvod:-( ◄ reagovať
lubenko-žádný!!! házení hrachu na stěnu ◄ reagovať
aky to ma vyznam na chod stranky? ◄ reagovať
Bola doplnená možnosť zobraziť/skryť priateľov a prihlásených. Takto sa vám zobrazí zoznam priateľov a prihlásených len keď vy budete chcieť. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.