Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.
nebolo by zlé zmeniť to logo v ľavom hornom rohu, lepšie by tam sedel iba ten jeleň... ◄ reagovať
Áno dátumy pri hlasujúcich k fotografii by boli fajn,otázka stojí či to nespomalí stránku.Hlasy pod sebou boli prehladnejšie. ◄ reagovať
Nástenka tu nebude?Boli tam super veci-druhy zveri,popis o živote,kedy maju ruju,zhadzuju parožie a podobne.Dozvedel som sa tam veci čo som nevedel. ◄ reagovať
tiež by som privítal dátumy pri menách hlasujúcich...podľa mna by nevadilo, keby boli usporiadané pod sebou...trochu potočiť kolečkom nie je problémom... ◄ reagovať
Ano ak môžem za seba tak by som ich tam privítal. ◄ reagovať
u komentářů je datum ok, ale u hlasujících bych to nepotřeboval ... Bylo to sice přehledně pod sebou na té staré verzi, nevadilo mi rolovat kolečkem dolů, ale tak jak je to ted, tak mi to připadá takové šikovnější, jednodušší a ty datumy u těch hlasů fakt netřeba, alespon u mě. ◄ reagovať
operak - ak tieto údaje chcete, áno môžem ich doplniť. ◄ reagovať
rozmýšľam ale nič ma nenapadá, mne by nevadilo trochu potočiť kolečkom na myške. Nemávam toľko hlasov :-( ◄ reagovať
Položka do pravého menu Zobraziť môj profil bola doplnená. ◄ reagovať
tonky44 - aj s dátumom sa dá, ale ako to potom zobraziť? Ak to dáme pod seba ako to bolo na starej verzii, keď má fotka napr. len 100 hlasov, tak sa to pekne natiahne. Skúste navrhnúť nejký spôsob ako to zobraziť do riadku alebo nejako aby to veľmi nenatiahlo stránku. Viete čo myslím? ◄ reagovať
jj může být vpravo nahoře, bude to rychlé a hned to člověk najde, jinak souhlasím s dotazem operaka ted co vložil ◄ reagovať
ja som za, ešte by som sa chcel opýtať, či by nešlo zobrazovanie hlasov pod fotkou aj s dátumom, lebo teraz mám z toho taký neprehladný guláš. to že si to dám zobraziť je fajn asi to tak nezatažuje server ale ten náhľad na starej stránke bol lepší. ◄ reagovať
Môže byť aj tak admin,v profile na starej verzii bolo ak sa nemýlim aj info o tom koľko máš priemerne hlasov na fotografiu a číslo koľkokrát boli videné tvoje fotografie.Plánuješ aj tieto údaje znovu nahodiť? ◄ reagovať
A čo takto dať možnosť pozrieť si svoj profil vpravo nad Upraviť profil. Doplníme položku Zobraziť môj profil. Ste za/proti? ◄ reagovať
mám jednu pripomienku...ak si chcem pozrieť svoj profil, musím si otvoriť moje fotky a pod fotkou kliknúť na nik, lepšie by bolo aby sa dalo kliknúť na nick v pravo nad fotografiou...len toľko... ◄ reagovať
Dnes bola doplnená história chatu a zobrazovanie hlasov za fotky. ◄ reagovať
admin, veď ja len čakám kedy to opravíš, otázku si položil 3.8.2006 o 23,05 hod a ešte dodnes to nie je spravené, ale ja počkám, žiadne rýchlovky nie sú dobré, ale aj tu platia výnimky.. lubenko nie som zatiaľ senilný, moč urdžím a dokonca ešte rozoznám aj červenú farbu od hnedej, teda môžem poľovať lebo budem presne vedieť kedy som zranený a kedy posr..ý, ja admina neuháńam, len som si dovolil napísať svoj názor a to predpokladám admin chcel ◄ reagovať
Titulok diskusie je- Čo by ste zmenili na tejto stránke?No tak sme len napísali čo by sme tu chceli to je všetko.Je nám jasné že to nejde hneď,napísať a hlásiť čo nám chýba je však našou povinnosťou.Nikto admina neuháňa i keď priznávam môže sa to tak na prvý pohľad javiť.Nám len záleží na finálnej podobe tejto skvelej stránky ◄ reagovať
Souhlasim naprosto s operakom i Hornetem, a vseobecne si myslim, ze ta predesla verze byla daleko prehlednejsi a graficky lepe zpracovana, je to super, ale bylo to dle meho nazoru lepsi ◄ reagovať
lubenko moč? skor semeee :)) drzime palce ADMINOVI ◄ reagovať
už vas podaktorych nechapem ,admin povedal že to všetko bude ,už mi pripadate ako senilni dedci, čo nemožu udržat moč ,ved vydržte trochu ◄ reagovať
Tiež sa pripájam k Hornetovym pripomienkam.Hlasy pod fotografiami tiež veľmi chýbajú... ◄ reagovať
hornet22 a solimkenaj - písal som, že to dorobím. Do konca týždňa by to tu už malo byť. Ďakujem za pochopenie. ◄ reagovať
hornet22 scasti to vadi aj mne ◄ reagovať
neskutočne mi vadí, že moje komentáre fotiek a moja diskusia ne je tak ako to bolo na starej stránke, bolo to naprosto prehľadné, po novom je to stratené a neprehľadné ◄ reagovať
RÝCHLOST,RÝCHLOST,RÝCHLOST, Zas to ide ako spomalený film. ◄ reagovať
Mne tu chýbajú asi najviac hlasy pod fotografiami tak ako to bolo na starej verzii,komentáre mojich fotografií a moje komentáre fotografií vo verzii aká tu bola.Považujem ju za prehľadnú,neviem či sa dá vymyslieť lepšia.Informácia o užívateľoch či je poľovník v podstate schéma aká bola.Jedno je však isté admin pokračuje dobrou cestou a verím že všetko dobré zo starej verzie tu časom pridá. ◄ reagovať
admin písal, že všetko je iba otázka času...či už mená hodnotiacich, moje komentáre...všetko bude, musíme vydržať...:):) ◄ reagovať
Mne osobne chýba to ,že si neviem pozrieť kto dal mojim fotografiam hlas. ◄ reagovať
U mňa bola a aj je táto stránka perfektná.LOVU ZDAR ADMINOVI! ◄ reagovať
myslím si,že vzdy je dobre dat krok vpred,takze stranka je super a "muchy",možno aj komáre:-)vychytáte postupne...Určite Ti to dalo veľa práce a snahy,ktorú oceňujem....Veľa šťastia a úspechov,prajem,admin.... ◄ reagovať
Uvital by som moznost zakladat zaujmove skupiny. Napr. z diskusie o zkach by mohol vzniknut z-ka fun club ... ◄ reagovať
uvítal by som možnosť jednoduchého tagu na odkazy (link) na existujúce fotky a videá na týchto stránkach v rámci inzercie a diskusie ◄ reagovať
Aby bola možná opraviť autorovi jeho komentár k fotografiám. Niekedy sa sa stane chyba a potom ostáva iba oprava v nasledujúcom komentári. ◄ reagovať
ale myslím, že takto je to fajn, ako sa profil zobrazuje. netreba, aby sa otváral na celú stránku, stačí okno ◄ reagovať
lesnica1 - je to dobrý návrh, ale to by som potom už volil zobrazovanie profilu nie v novom malom okne, ale normálne súčasťou stránky ako keď si otvoris detail fotky. Ci? ◄ reagovať
ja by som zmenila ešte toto: ked otvorím niekoho profil, objaví sa mi tam koľko má príbehov, článkov, inzeráty-na to všetko by sa mohlo dať kliknúť a prezrieť si to. rovnako by som tak upravila do kolonky jeho priateľov a komu je priateľ. Teda až ked by som na kolonku priatelia klikla, tak by sa mi zobrazili a nie hned po otvorení profilu a dalšiu kolonku by som dala ako fotky, videa. Teda by sa nezobrazovali na spodku profilu ◄ reagovať
Ok to má logiku, beriem späť. ◄ reagovať
Nič neblbne, ale funguje ako má. Hneď vysvetlím:
Najlepšie fotografie - berie do úvahy iba hlasy pre fotky za posledných 50 dní. Čiže je možné že nejaká fotografia má napr. 300 hlasov, ale za posledných 50 dní má napr. iba 60 hlasov.
Top 20 fotografov - Tu na výsledok vplýva viacero faktorov: počet fotografií, v akých kategóriách sú fotografie, fotografie pridané za posledných 100 dní. Lebo mohol tu byť super fotograf pred 2 rokmi a spraviť si dobré meno a hodnotenie, ale už rok sem ani nechodí, tak prečo má byť v top 20? Berie tých, ktorí sú aktívny. A každý deň sa pre každú kategóriu prepočítava karma kategórie fotografií - je rozdiel dať fotografiu do kat. trofejí, kde má za mesiac i niekoľko sto hlasov a rozdiel dať fotku do kat. plazy, kde má fotka za mesiac možno 5-10 hlasov. Preto rozhoduje i v akých kategóriách sú fotky.
Preto sa vám môže zdať že je to nespravodlivé. Osobne si myslím, že nikdy žiadny systém nebude 100% objektívny, že bude 100% odzrkadlovať kvalitu, ale tento sa mi zdá najsprávnejší. ◄ reagovať
Toto aj mňa by zaujímalo, že ako to funguje alebo skôr nefunguje. Podľa čoho sú Top fotografi a takisto podľa akých kritérií sú zaradené naj... fotografie. Napr. v umení má Carpin neviem teraz ID foto ale má obraz ktorý má viac hlasov ako sú tie naj... a napriek tomu tam nie je. Podľa mňa to blbne ten systém. Čo Ty na to admin? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.