M.K.P. AGRO služby
dnes je štvrtok,  30. január 2025,  meniny má Ema,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 07:20,  dnes západ slnka: 16:39
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 612
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4121-4160 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
on operak, 27.6.2010 o 21:18

Ale no...Nebuď taký pesimistický ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off milank, 27.6.2010 o 21:02

Na tejto stránke je pomaly všetko kontraproduktívne... ◄ reagovať

on operak, 27.6.2010 o 20:58

Musím pripustiť že Blaser má v pravdu. Neuvedomil som si, respektíve ani ma nenapadlo do akých rozmerov by prípadný ignor list mohol ísť.Tu existuje len možnosť buď-alebo.S pritiahnutými vlasmi by sme si nakoniec mohli komentovavať len svoje vlastné fotografie.Uznávam ignor list by bol kontraproduktívny. ◄ reagovať

off Blaser300VM, 27.6.2010 o 20:51

snad mi ten hawk nechce nieco naznacit....... On mi tu jednoznacne a nezamenitelne napisal, ze ma vacsieho vtaka. Zistim ake ma k tomu stanovisko admin a budem trvat na co najrychlejsom zavedeni novej funkcie. BLOKU ZDAR!! ◄ reagovať

off lesnica1, 27.6.2010 o 20:10

blokovanie je blbosť!!! Ak sa niekomu nepáči komentár niekoho iného, nech jednoducho nereaguje. Blaser má pravdu. To sa potom zablokuju skoro každý-aspoň voči určitým osobám. Je to dobre tak, ako to je. Ak má niekto s niekým problém, nech si ho vyrieši. ◄ reagovať

off anonym, 27.6.2010 o 17:55

K žene úctu? 100X ÁNO,ALE KU KAŹDEJ URČITE NIE,TAK ZLE NA TOM ZASE NIE SOM. ◄ reagovať

off anonym, 27.6.2010 o 17:48

Blaser300VM,ZA TENTO KOMENT MÁŠ U MNA 1000000000000 BODOV !!!!!!!!! To je SUPER !!!!!Tak si to vystihol :-)))))))Musím rýchlo aby si ma nestihol zablokovat :-)))) BLOKU ZDAR ! ◄ reagovať

off Edu, 27.6.2010 o 17:31

Dodo Van poznám ako moderátorku z najlepšieho Slovenského špecializovaného serveru zameraneho na fotografiu . Pozname sa virtualne roky . Veľmi si vážim jej slová kritiky , na ktoré som sa niekedy pred rokmi dosť hneval . Práve kritika môže fotografa posunúť a kto sa jej bojí nech fotografiu nepublikuje . Van patrí k špičkovým kynologom a samozrejme i fotografom . Ignor list tiež uvítam . Keď už muž nemá uctu k žene je to veľmi ,ale veľmi zlé . Naozaj ješitnosť nepozná hraníc niekedy . ◄ reagovať

off Blaser300VM, 27.6.2010 o 16:02

Ja by som tiez blokoval. Blokol by som kazdeho, co ma lepsiu trofej ako ja, lepsiu vyzbroj a vystroj, tym mam na mysli aj vacsieho vtaka. Treba spravit stretko a vsetko pekne pomerat. Samozrejme by som blokol aj takych, co si staru zenu z domu vyhnali a tu mlade devky prezentuju, pricom ja mam uz 25 rokov tu istu manzelku. Som sice spokojny a nemenil by som, ale aj tak by som blokoval. Kazdu pusku nad 1000€ treba blokovat a kuker nad 25 cm tu tiez nema co robit. Jelena nad 10 vysad blokovat a kanca tak nad 15 cm. Ten, co ma viac ako 5 zhodov doma, tu tez nema co robit. Ked som nieco zabudol, som otvoreny diskusii, avsak pokial Vas vsetkych nezablokujem. :o))) BLOKU ZDAR!!!!!!!!! ◄ reagovať

off anonym, 27.6.2010 o 15:27

Ked zablokovat,tak ale obojsmerne,ked nechcem aby mi niekto foto hodnotil a komentoval,tak potom ani ja jemu.A nech sa to tu navzájom všetko zablokuje a máte po polovníckej stránke,je tu vačšina užívatelov mužov, muži si povedia kde čo,ale blokovat sa nepotrebujú,ženy toto nevedia,radšej si lichotia ale za chrbtom by to tá o ktorú ide počut nechcela,tak sa treba blokovat,lebo niekto chce počúvat aká je super,ako krásne fotí atd. Hor sa do blokovania a je po peknej stránke. :-) (samozrejme nie všetky ženy sú také) ◄ reagovať

off anonym, 27.6.2010 o 13:17

admin ,dakujem. ◄ reagovať

off VanFCR, 27.6.2010 o 11:20

pani, vdaka za podporu, teraz uz len pockat, co na to admin :) ◄ reagovať

off lubenko, 27.6.2010 o 10:35

určite by som s tim suhlasil keby že sa to da,určite by sa predyšlo množstvu neadekvatnych komentarou ◄ reagovať

on operak, 27.6.2010 o 9:37

Ďakujem admin,je to teraz fajn...Pekný deň.S príspevkom VanFCR sa nedá nesúhlasiť.Môže to viesť k zmene rétoriky niektorých užívateľov. ◄ reagovať

off Carpin, 26.6.2010 o 22:09

Jestli to jde, i já souhlasím. ◄ reagovať

off milank, 26.6.2010 o 21:31

Súhlasím s nižšie uvedeným návrhom ◄ reagovať

off VanFCR, 26.6.2010 o 20:58

Tak aj ja prispejem drobnostou...tak ako je moznost pridat si uzivatelov ako priatelov, bolo by fajn, keby sa dal vytvorit aj ignor list. Vacsina portalov to ma. tu je uz pomerne dost uzivatelov a bude stale viac, nie kazdy je tolerantny voci nazorom druheho a obcas chyba aj slusnost, tak si myslim, ze by bolo fajn mat moznost zablokovat uzivatela v komunikacii smerom ku mne ak jeho spravanie povazujem za obtazujuce. ◄ reagovať

off Carpin, 26.6.2010 o 9:17

K tlačítku "zpeť" - Když si například otevřu Fotky (čili ne konkrétní kategorii). Zaujala mě fotka, kliknu na ni, dám jí hlas a teď bych se rád rychle vrátil zpět k Fotkám. Samozřejmě můžu zase kliknout na Fotky, ale jednodušší bylo tlačítko Zpeť, jako bylo dřív. Anebo když si listuji ve starších fotkách - jsem na x-té straně, zaujme mě fotka, kliknu na ni a chci se vrátit zpět - nechci další fotku, ale chci náhled na celou stránku. Pak nezbývá než 2x kliknout zpět na monitoru. . Jestli jsem ale jediný, komu to chybí, tak si zvyknu. ◄ reagovať

správca admin, 25.6.2010 o 12:54

operak, hawk3 - pridávanie fotiek bolo prerobené na starý systém - každý môže pridať maximálne 2 fotky v jeden deň. Limit na 24 hodín bol zrušený. ◄ reagovať

správca admin, 25.6.2010 o 12:32

laco989 - na starých fotkách je už vidieť exif, na nových zatiaľ nie. ◄ reagovať

správca admin, 25.6.2010 o 12:26

Carpin - otázka pred potvrdením označenia fotky za nevhodnú hotové. ◄ reagovať

správca admin, 25.6.2010 o 10:53

laco989 - áno toto je pripravené a bude tu opäť už čoskoro. ◄ reagovať

správca admin, 25.6.2010 o 10:53

Carpin - áno toto dorobím čo navrhuješ, dobrý dotaz s tou otázkou. A to tlačítko späť, na čo ho potrebuješ? Na čo ho využívaš? Keď dáš myš nad fotku, zobrazia sa ti tlačítka na prepnutie na ďalšiu fotku, či už späť alebo ďalej. Kategória sa dá zobraziť z menu alebo kliknutím na jej názov pod fotkou. Pošli alebo popíš mi prosím tu jednu konkrétnu situáciu ako by si to využíval a prečo sa toto teraz nedá. Ďakujem. ◄ reagovať

off laco989, 25.6.2010 o 10:21

Po niekoľkých vylepšeniach tejto novej formy stránky je super len mi tu chýba jedna vec a to je podrobnejšie údaje o fotke ako napr. druh fotoaparátu s ktorým bola fotka vyhotovená , iso, clona, priblíženie a tak ďalej ako to bolo u starej verzii ◄ reagovať

off Carpin, 25.6.2010 o 9:37

Dnes se mi stalo, že jsem omylem kliknul na "Označit jako nevhodná". A pak jsem si všiml v komentářích, že se to stalo i dalšímu. Myslím, že by bylo dobré, kdyby fungoval zpětný dotaz, zda si opravdu přejeme označit fotku jako nevhodnou. Pořád mi taky velice chybí to kliknutí "zpet". Když dám hlas fotce, musím 2x kliknout zpět. Jsem přesvědčen, že díky tomu jsou někteří líní dávat hlasy, aby nemuseli klikat. ◄ reagovať

on operak, 17.6.2010 o 23:36

Samozrejme pokiaľ naše pripomienky budú osamotené tak aspoň za seba hovorím že sa prispôsobím.Problém je v tom že človek si nepamata kedy vložil fotografiu a napríklad keď má nejaký úlovok a chce dať dve súvisiace fotky za sebou nemôže lebo som o tretej poobede už jednu dal.Srnca strelím večer a ráno sa mi nedá pridať dve fotky a musím čakať až do tretej ,kedy ma to pustí.Priemer hlasov na fotku by bolo tiež fajn vrátiť. ◄ reagovať

off jelencok, 17.6.2010 o 21:30

a ešte by dobre bolo akym fotoaparatom bola fotka fotena ten exif ci ako.Určite sa najdu taky ktory by to ocenili ako napr. ja.Ďakujem ◄ reagovať

off jelencok, 17.6.2010 o 21:26

neviem či sa to tu spomínalo ale dobre by bolo priemer hlasov(hodnotenie) a počet hlasov a komentárov ktoré som napr. JA zahlasoval a zakomentoval ako to bývalo na starej verzzi v profiloch.Ďakujem ◄ reagovať

off Zigi9, 17.6.2010 o 21:09

Ten termín pro vkládání fotek je dvousečná zbraň, když to bude začínat a končit půlnocí, tak tu každý vkládá kupu fotek a furt u toho jen sedí a čumí. Když je to ale 24 hodin po vložení fotky, tak to aspon člověka tolik nenutí u toho sedět a není na těchto stránkách tak závislý. (můj názor) -jelikož vkládám fotky občas i do sérii a měl by z toho být jakýsi příběh, tak mě to trochu štve, ale na druhou stranu bych byl asi pro, aby to vkládání fotek bylo v termínu 24 hod po vložení té minulé (resp. předminulé) --- A jinak, když tu kouknu na ty vložené fotky, tak jsou vždy v horší kvalitě, než když na to čumím doma, asi to měl na mysli v tom příspěvku -prostě je to takové rozostřené tady ◄ reagovať

správca admin, 17.6.2010 o 18:06

parohac222 - môžeš byť prosím konkrétnejší čo presne je s fotkami zle? Ak je problém, nech sa vyrieši. Ďakujem. ◄ reagovať

správca admin, 17.6.2010 o 18:05

hawk3, operak - ak sa ozvú i viacerí, ok môžem prerobiť. Nevýhodou prerábania už niečoho na čo sú ludia zvyknutí je ťažké napr. v tomto ;-) Keby to tak bolo už v starej verzii, boli by ste na to zvyknutí a zrejme by to bolo ok. Ale nemám s tým vôbec žiadny problém prerobiť ak to chcete. Takto je to lepšie čo sa týka kontroly (databázového riešenia + rýchlosti), ale ok, ak to chcete i viacerí, prerobím. ◄ reagovať

správca admin, 17.6.2010 o 18:02

Aktuálne logo mám v profile. Kliknite na moje login, zobrazí sa vám logo ako moje foto. Hornú časť kde je ten posed i logo budem riešiť neskôr, teraz je dôležitejšie dokončiť veci čo tu chýbajú zo starej verzie. ◄ reagovať

správca admin, 17.6.2010 o 17:59

partizan - asi myslis zapisnik, ano bude, i nastenka. ◄ reagovať

off parohac222, 17.6.2010 o 14:30

to s tymi fotkami je trochu zle ◄ reagovať

on operak, 17.6.2010 o 10:21

Pridávam sa k HAWK3,ak je to možné,bolo by to lepšie po starom ◄ reagovať

off anonym, 17.6.2010 o 10:01

Pridávanie foto by malo byt po starom,polnocou by mal začínat a končit 24hod termín,nie ako teraz. ◄ reagovať

off hornet22, 17.6.2010 o 9:39

až teraz som si všimol že to logo je fakt otrasné, zmente ho ◄ reagovať

off Martin75, 16.6.2010 o 22:59

alebo by ste mohli na to logo vypisat konkurz medzi prispievatelmi ◄ reagovať

zobrazené 4121-4160 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM