Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.
Edu - áno dá sa listovať. Keď dáš myš - kurzor nad fotku, zobrazia sa ti tlačítka vpravo a vľavo. ◄ reagovať
tiež by som uvítal keby som mohol tých par tisíc sprav konečne naraz zmazat nech nezasieraju stranku . A dá sa listovať vo fotkach nejako ??? ◄ reagovať
Jj Admin toto som Ti zabudol pripomenúť...mazanie pošty tak,ako bolo na starej verzií.Nech sa to dá mazať hromadne a nie po jednom ;-) ◄ reagovať
a co vam na tom vadi ak tu taka moznost bude?ved nic sa tym nezmeni pre vas!ak niekomu budu neprijemne spravy od niekoho da ho ignorovat a je po probleme!nikto nieje povinny dostavat postu od zakomplexovaneho magora!tak co tu robite poniekotri z toho take haloo?! ◄ reagovať
soson - čo nie je, môže byť. Môžem dorobiť. ◄ reagovať
VanFCR nemám s tým najmenší problém nečítať, hoci aj poštu ktorú musím otvoriť aby som ju vymazal. Po starom sa dala pošta vymazať aj bez čítania, nevšimol som si, že tu to tak nie je. ◄ reagovať
soson, no podla mna to nie je celkom tak :) Sprava ti pride, ci chces ci nie. Takze ak nechces, aby ti furt blikala ako nova posta, musis ju otvorit, lebo bez toho ju nemas moznost vymazat. A nejak sa mi nechce verit, ze ked uz ju otvoris, ze by si ju neprecital. Keby bola moznost mazat spravu bez citania, mal by si pravdu, ale takto su to 3 zbytocne kliknutia na jej vymazanie a ked je tych sprav viac, navyse nevyziadanych, tak to trochu obtazuje ;-) ◄ reagovať
Soson jedine s tvojim príspevkom súhlasím na 100% :-)))Vážne ale. ◄ reagovať
Mne je to jedno či sa bude blokovať ,alebo nie . Keď to nemá byt kompletný ignor list tak jé mi to jedno . Pre niečo ten ignor list zaviedli na všetkých fotoserveroch . Funguje uplne spolahlivo . Ale mne to je jedno ja nemám potebu nikoho blokovať. Ja by som bol za to aby som mohol hocikoho na dobro vymazať z Lovu zdar :-) to by som vedel využiť :-)))) ◄ reagovať
Keď mi príde pošta od člena, ktorú čítať nechcem tak ju nečítam, na to nepotrebujem ignoračný, či aký list. Mne to už tu niekedy príde ako v pomocnej škole, čím väčšia stupidita - tým viac prispievateľov. Možno by pomohlo tejto stránke aby každý člen išiel na IQ testy a podľa výsledku by boli skupiny, ktoré by medzi sebou fungovali v rámci stránky. Nič v zlom. ◄ reagovať
lesnica1,no ved vlastne máš recht,kašlem na to už aj ja,nereagujem,idem radšej sledovat fudbal,SLOVENSKÓÓÓÓÓ !!!!!!! ◄ reagovať
hawk, ja v tejto veci nemusím byť v obraze. Čo je medzi Vami a medzi inými, je mne úplne jedno. Je tu veľa priateľov a veľa takých, ktorí si vôbec nerozumejú. Už to tak chodí. Preto si ja z niektorých osôb nič nerobím. ◄ reagovať
hawk3 ty si iný frajer, vôbec nič neviem o vašich sporoch, ale takto sa správať k žene a ešte ktomu na verejnosti, no ty si iný kaliber ◄ reagovať
Kludne tie správy môže zverejnit,ale aj tie čo ona písala mne,aby si lesnica bola v obraze. ◄ reagovať
admin, ak ide len o blokovanie pošty, tak súhlasím. I ked ja osobne takú potrebu nemám. Ale Van dokážem pochopiť. Takéto niečo iste príjemné nie je. ◄ reagovať
...a TRAFENÁ HUS zagágala,nemýlil som sa:-) Edu,hlupanu z nej robit nemusím,ona sa prejavuje sama,to Ty si ju tu teraz tak nazval,je nie,ale súhlasím s tebov.Ja necítim potrebu na nejakom nete o sebe nič vypisovat,svoje súkromie si chránim,nie ako vy,najprv sa pretŕčate a potom máte zrazu potrebu sa blokovat,to je váš problém,riešte si ho. ◄ reagovať
Sám sebe sa čudujem, ale ja som za Blaserov návrh... ◄ reagovať
Edu,to je Tvoj problém že sa miešaš všade,potom Ta z toho šlahne,pochop to konečne tá osoba mi JE UKRADNUTÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zablokuj sa aj s nou,aj to mi je jedno,urobil si to na nejakom fotoportáliku,urob to aj tu,rýpeš ako rypák a nemusíš,ja som tebe nenapísal nič,podla dohody ani som ti nepísal komenty pod tvoje fotky,myslíš že pre mna to bude nejaká tragédia?Určite nie,kludne sa zablokujte! čau! ◄ reagovať
Som tiez za kazdu blbost. Osobne si vsak nejaky problem radsej vyriesim cez sukr. postu a neobtazujem s nim okolie, co moze nastat, ked si niekto niekoho zablokuje a dotycny sa bude snazit dat najavo svoje stanovisko za kazdu cenu. Ked nieco nechcem citat, tak to necitam, nechapem, kto ma to moze prinutit citat nieco, co nechcem. ◄ reagovať
Pokiaľ sa to bude týkať len súkromných správ - pošty, tak ja osobne s tým súhlasím. ◄ reagovať
admin...presne tak, pre postu. Kedze som s tym prisla, som jednoznacne za. :) ◄ reagovať
Pre usmernenie, išlo by iba o ignor list čo sa týka súkromných správ (pošta), nie komentáre pod fotkou alebo v diskusii. Takže prosím vyjadrite sa k tomuto - ignor list pre poštu. Nič iné. Ste za alebo proti? ◄ reagovať
Hawk 3 vykrikuješ z utajeneho nicku ktorý s pod chvilou zmeníš raz si badi potom hawk 3 a kadekto iny . Ked si sa rozhodol urážať ineho člena a ešte k tomu ženu aspoň sa predstav menom nie schovaný za pnikom vykrikuješ ako malý chlapec . Zrazu tu màme nejake ine meradlo pre novych a starych členov ??? To mi je novota . Pokial ja viem Dodo mal vždy jeden meter pre všetkych aj ked si ma upodozrieval že sme to na teba upiekli ked ti zmazal fotky , že sa poznàme atd . Nuž k takym praktikam by sa Dodo nikdy neznížil . Ale màš pravdu poznàme sa :-) van nie je jedina ktorej kritiku si proste neuniesol . Teraz sa snažíš urobit z nej hlupanu ba dokonca hus co vraj nevie fotit . Možno stačilo uniest kritiku . Van je dobra fotografka na tom nič nezmeníš dristanim na jej adresu . Moju kritiku si tiež neuniesol vysnoril si ma na fotoserveroch kde si mi rozdaval nulove hodnotenia na top fotografie dristal si na mna v diskusiach či priamo pod ocenenim na ephoto ktore som dostal ako prvý na tomto serveri . Si velmi pomstichtivy človek ja takym hovorím zlý človek !!! Sedím v Ba v onkologickom ustave a ešte sa aj tu musím nahnevať cez iphone ! ◄ reagovať
hawk, ty si po tom zobaku dostal potom iste vela krat...kludne do mna ryp, hlupak ma nemoze urazit, len si odpust tie sukromne spravy, ktore si vypisoval, staci ze svoju "inteligenciu a kultivovany prejav" ukazujes verejne, sukromne ma o tom nemusis presviedcat ;-)) ◄ reagovať
Hus je hus,syčí človeku okolo zadku pokial sa neskrúti a neplasne jej po zobáku,potom vačšinou prestane... ◄ reagovať
ja len že odkial to vieš.... ◄ reagovať
hawk...neviem ci ti 7 mesiacov dava status stareho uzivatela, ale to je presne doba, o ktoru si tu dlhsie pod tymto nickom registrovany. Ze si mal potrebu ho menit je tvoj problem. Ja sem tiez chodim nakukat dlhsie ako mam registraciu, tak naozaj nevidim dovod, preco by som nemohla mat navrh na zlepsenie portalu. Co to portalov mam uz preskakanych aj odmoderovanych, hovorim len zo skusenosti. ◄ reagovať
To bol pokus o zart, neber to tak vazne....... ◄ reagovať
Blaser300WM mal som ku tebe nejaky neslušny komentar,že takto reaguješ na mna?? ◄ reagovať
lesnica...mne neslo o to, aby si niekto blokoval koment pod fotkami, skor o to, aby bola moznost zabranit niekomu, kto prave nezniesol kritiku na svoju fotku, zahlcovat kritikovi postu oplzlymi ci urazlivymi sukromnymi spravami...poviem o na rovinu, napisala som na jednu fotku, ze zavana gycom ale napad dobry. Nic v zlom to nebolo, len cista kategorizacia, este aj pochvaleny napad. nasledne na to som si na svoju adresu precitala kopec mudrosti priamo pod fotkou co by mi bolo jedno, lebo fotku uz viac krat otvorit nemusim, ale co je horsie, prisla mi sprava pod sklom a rozhodne nie tak slusny slovnik ani taky nadhlad, ze je nad vecou, ako sa autor tvaril pod fotkou. Je dost otravne ked mi hned po prihalseni blika sprava a namiesto konstruktivnej debaty alebo priatelskych slov s kamaratmi si tam najdem urazlivu spravu napisanu jesitnym chlapom, ktory sa nevie povzniest nad to, ze si ho nejaka zena dovolila skritizovat. Neviem ci chapes, ale hadam hej. Tu by som uvitala ignor list. Nech mam moznost bloknut uzivatela, ktory ma obtazuje spravami. Pod fotkou a v diskusii nie, tak je to blbost...sak bud sa nezapojim alebo si to vyriesim. Ale posta pod sklom je sukromna sprava a sukromie by malo byt ako v realite, koho chcem don pustim, koho nie, nepustim. Teraz uzivatel nema na vyber a musi zniest cokolvek. ◄ reagovať
Lubenka uz nahanaju ochranari, nosi vtaka stale iba dolu hlavou. ◄ reagovať
no ja som len napisal ,aby daktory vedeli o čom sa tu jedna:):):):):) ◄ reagovať
lubenko,pýta sa ako je to z výstrojou,nie výbavou,čo je teplý :-) ◄ reagovať
velky vtak ,znamena velky ko... ◄ reagovať
Blaser300VM,ja to prezradím a už je hádka na svete,ešteže čo. ◄ reagovať
Preco to nedotiahnut do konca a kazdemu uzivatelovi nepridelit spravcu? hawk, stale mi vrta v hlave ako si na tom s tou vyzbrojov, neviem, ci sa mam s Tebou bavit. :o))))) ◄ reagovať
Noví užívatelia by chceli zavádzat nové veci,namiesto toho aby sa prispôsobili,je to dobré tak ako to je.Alebo ked je funkcia Správca foto,treba aj správcu komentov,a ten bude vytažený na plný úvazok,jednoducho neslušný koment vymaže. :-) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.