M.K.P. AGRO služby
dnes je piatok,  31. január 2025,  meniny má Emil,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 07:19,  dnes západ slnka: 16:40
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 622
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4041-4080 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off zekon, 22.7.2010 o 14:35

Pridať rubriku Účinky guľových nábojov na zver - tam sa budú dávať fotky čo sa nehodia do úlovkov napr. foto vnútorných orgánov, vstrel - výstrel, poškodenie diviny pri zásahu, farbenie zvery na nástrele a pod. pre všetkých podľa mňa dosť poučné a názov rubriky každému povie čo tam môže čakať a kto na to nemá žalúdok tak tam proste nevstúpi... Všetci vieme že toto k poľovníctvu patrí a potom v úlovkoch nemusíme čítať tie komentáre ak tam dá niekto napr. rozbitú líšku... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off zabka, 22.7.2010 o 14:16

už sa tu začínam celkom dobre orientovať :-) Len by som poprosila pridať ešte tú "čiernu šípku" čo bola v ľavom rohu hore, aby sa jednoduchšie dalo vracať na fotky v tej istej sekcii. :-) ◄ reagovať

off anonym, 21.7.2010 o 22:10

Až teraz som sa na to pozrel,je to SUPER dakujem-e admin. :-) ◄ reagovať

off Zigi9, 21.7.2010 o 21:51

admin, odpovídám za hawk3: Je to super! Díky ◄ reagovať

off milank, 21.7.2010 o 20:51

:-DDD no Parohac222 asi má :-))) ◄ reagovať

off parohac222, 21.7.2010 o 13:06

Amin-nezavidim ti mas s tym vela roboty ze? ◄ reagovať

správca admin, 21.7.2010 o 10:39

hawk3 - splnené ... je to teraz ok? ◄ reagovať

off anonym, 21.7.2010 o 10:34

Dám si napr. "lesná zver v prírode" a pod fotkami je reklama,pod reklamou je ale prázdne miesto na 6 fotiek,je nevyužité,tak som myslel dat tam fotky,reklama až na konci a bol by využitý celý stlpec ◄ reagovať

správca admin, 20.7.2010 o 16:55

Ahá, čiže zobrazené hodnoty sú správne, ale komplikovane zobrazené. Ok uvidím čo sa s tým dá urobiť. Vďaka za postreh. ◄ reagovať

off VanFCR, 20.7.2010 o 14:06

Admin...co sa zobrazuje (ako to naozaj v exife je) Expozičný čas: 10/8000 (1/800s), Clonové číslo: 63/10 (6.3), Ohnisková vzdialenosť: 500/10 (50mm) Ono sa to v podstate preratava dobre, ale ukazuje tak komplikovane, ze to treba preratavat. A z udajov Expozičný program: 3 , Spôsob merania expozície: 5, Zdroj svetla: 9 clovek ktory ten fotak nema nic nevie, lebo si to nevie preratat kedze nevie v akom poradi idu nastavenia na fotaku. Neda sa to nejak prestavit, aby sa to zobrazovalo standardne? alebo dat moznost zvolit ci ano ci nie. Mozno z inych fotakov ten problem nie je...ak je to komplikovane nechaj tak, to bol len postreh k zlepseniu :) ◄ reagovať

správca admin, 20.7.2010 o 13:24

VanFCR ktoré údaje ti nesedia s reálnymi? ◄ reagovať

off VanFCR, 20.7.2010 o 11:15

ahoj admin,exif pri fotkach hadze nejake divne udaje...pridala som dve fotky a viem, ze tak ako to pise to fotene nebolo. Mozno tak preratava upravy casov a EV a tak, ktore boli porobene pri foteni, ale je to dost zavadzajuce. Nedalo by sa spravit, aby moznost zobrazit exif bola volitelna pri vkladani fotiek? ◄ reagovať

správca admin, 20.7.2010 o 11:07

tonky44 a lesnica1 - problém s počtom online by mal byť vyriešený, skúste prosím otestovať. Ďakujem. ◄ reagovať

off posed33, 20.7.2010 o 10:58

uz viem pockame na zimu :))) tazko povedat ci to bude letom nechame sa prekvapit neviem co ti poradit hole baby si vymazal tak nastevnost klesla :))) teraz vazne JA NEVIEM :)) ◄ reagovať

správca admin, 20.7.2010 o 10:18

tonky44 a lesnica1 - ja som to nepostrehol teraz. Ale idem otestovať - teraz mám počet online 2643. Uvidím večer koľko to bude. Toto počítadlo sa zvýši vždy o 1, ak sem prídeš po pol hodine od tvojej poslednej nečinnosti na stránke. Za 2 hodiny zvýšiť tento počet o 20, to musí byť niekde chyba. Ďakujem že ste si to všimli a dali o tom vedieť. Zistíme, vyriešime. ◄ reagovať

správca admin, 20.7.2010 o 10:16

solimkenaj - áno chodí sem menej ľudí ako pred pol rokom. Ale nie je to tým, že cez zimu bol skoro každý doma, a teraz je každý radšej niekde v lese? Ak máš návrhy, čo zlepšiť, sem s nimi! ◄ reagovať

off gocaregon, 20.7.2010 o 8:51

Ja si nemyslím že spadla sledovanosť stránky.Podľa čoho tak usudzuješ? ◄ reagovať

off posed33, 20.7.2010 o 1:30

co by sme zmenili na tejto stranke ???? no budes musiet toho zmenit asi dost bohuzial sledovanost tejto stranky strasne upadla !!! bohuzial ucinok bol opacny ako sme si predstavovali drzim palce ale budes musiet nieco urobit !!! ◄ reagovať

off lesnica1, 19.7.2010 o 22:05

no, všimla som si to aj ja ◄ reagovať

off tonky44, 19.7.2010 o 21:54

neviem či si to niekto všimol, ale ak si zobrazím svoj profil tak som bol online ... neviem koľko krát.a keď sa prihlásim napr. o dve hodiny tak mám prihlasení napr o dvadsať viac. myslel som že má niekto moje heslo, ale zmenil som ho a zase. je to len maličkosť ale niekde bude pes zakopaný. -:) ◄ reagovať

off parohac222, 19.7.2010 o 13:03

a kedy bude ta fotosutaz -pytam sa to uz 3.krat ◄ reagovať

správca admin, 19.7.2010 o 12:04

zalesak4 - áno bude doplnené, už čoskoro ◄ reagovať

off zalesak4, 19.7.2010 o 10:48

admin- Chcem sa spýtať na okienko ID ktoré bolo predtým.. Ďakujem ◄ reagovať

off zalesak4, 19.7.2010 o 10:04

súhlasím ◄ reagovať

off Martin75, 13.7.2010 o 17:54

ano ADMIN, asi takto .vdaka ti , teraz je to omnoho lepsie ◄ reagovať

správca admin, 13.7.2010 o 12:54

bracho - áno prehľad PZ som zatiaľ tu neurobil ... ale spravím. ◄ reagovať

off bracho, 13.7.2010 o 12:44

ahoj admin...v tom pravom menu by som doplnil napr.moje pz alebo prehlad pz ja som sa sice k nim dopracoval cez lave menu ESHOP ale to bola nahoda ale inac pohoda uz som si na tu zmenu celkom zvykol...maj sa ◄ reagovať

správca admin, 13.7.2010 o 11:39

hawk3 - tak si to myslel ako goret napísal? ◄ reagovať

správca admin, 13.7.2010 o 11:39

Ondrik - ešte podokončujem nejaké veci na stránke a potom sa pohrám i s tým logom hore. ◄ reagovať

on Ondrik, 13.7.2010 o 11:35

mne tu stále nepasuje to logo v ľavom hornom rohu...na tom posede je ten znak úplne stratený, lepšie by bolo keby tam bol iba ten jelienok... ◄ reagovať

off goret, 13.7.2010 o 11:29

admin, napr. rozšíriť najnovšie príp. najpozeranejšie na 6, aby sa vyplnil prostredný stĺpec na stránke ◄ reagovať

správca admin, 13.7.2010 o 8:54

Martin75 - vľavo do menu boli doplnené okruhy diskusií - to si myslel? Ak nie, vysvetli konkrétnejšie tvoj návrh. ◄ reagovať

správca admin, 13.7.2010 o 8:31

hawk3 - kde presne myslíš? ◄ reagovať

off Martin75, 11.7.2010 o 21:04

nedalo by sa nejako usporiadat temy vo fore diskusia podla toho na co su zamerane?Ako napriklad fotky.(tie su usporiadane ukazkovo:o) A aj počet prispevkov by mohol byt v inej farbe,bolo by to podla mna prehladnejsie. ◄ reagovať

off anonym, 11.7.2010 o 14:56

pod fotkami a reklamou je prázdne miesto,ešte aspon na 6 fotiek,nemôže sa toto miesto ešte využit na fotky a reklama až na koniec ◄ reagovať

správca admin, 10.7.2010 o 17:18

Ok, môžem prerobiť. ◄ reagovať

off Carpin, 10.7.2010 o 16:49

Co navrhuje Evka, jsem navrhoval už dřív. To by bylo určitě velkým přínosem. ◄ reagovať

off lesnica1, 9.7.2010 o 12:39

Dodo, napadlo mi, že by si mohol zmeniť listovanie vo fotkách. teraz je tam najnovšie, staršie, najstaršie, ale mohli by to byť stránky od 1,2,3....Pretože momentálne listovanie je veľmi zdlhavé a ak si chcem pozrieť staršie fotky, tak ma to rýchlo prejde. ◄ reagovať

zobrazené 4041-4080 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

www.LUK.sk