M.K.P. AGRO služby
dnes je piatok,  31. január 2025,  meniny má Emil,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 07:19,  dnes západ slnka: 16:40
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 627
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 4001-4040 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
správca admin, 10.8.2010 o 11:43

milank - refreshni si webku a pôjde ti to. Daj ctrl + F5. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off bracho, 10.8.2010 o 11:25

u mna tak isto o.k... ◄ reagovať

off HUMMER, 10.8.2010 o 8:32

Už je to v poriadku....už sa mi dá aj hodnotiť aj posúvať ďalej fotky....:D ◄ reagovať

off milank, 9.8.2010 o 22:35

Pre mňa posun medzi fotkami po daní hlasu stále rovnaký :-((( ◄ reagovať

off milank, 9.8.2010 o 21:36

Dodo mne tá pošta nevadí.Ja mám oči celkom dobré,ale viem,že niektorí ľudia nie :-) Stalo sa mi už nie raz teraz v novej verzií,že som si v jednom čase(pár minútach) vymenil viac pôšt a dotyční si otvorili len jednu a ďalšiu už neprečítali bo im tam v menu nič nesvietilo ako neprečítané.To,že neprečítaná pošta je vyznačená hrubo asi nevidia alebo nerozumejú tomu :-) Eto vsjo...toto som mal na mysli. ◄ reagovať

on Ondrik, 9.8.2010 o 16:54

V pravo v tom menu by nemuselo byť toľko políčok, či ako to nazvať. Napríklad Pridať inzerát ponechať a Moje inzeráty by naskočilo až po vložení inzerátu. To isté aj u ostatných možností, nechať iba pridať príbeh a moje príbehy by naskočilo až po vložení príbehu. A týmto spôsobom u všetkých kategórii..príbehy, články, diskusie... Sprehľadnilo by sa to...ak je možnosť to tak urobiť. toľko môj názor. ◄ reagovať

správca admin, 9.8.2010 o 8:00

Problém s posúvaním fotiek vyriešený. Ďakujem. ◄ reagovať

správca admin, 9.8.2010 o 7:57

milank - ok to posúvanie poriešim, zrejme sa to posunulo vložením tej reklamy nad to. To, že koľko kusov máš novej bolo odstránené kôli rýchlosti stránky. Pretože pri každom načítaní muselo počítať koľko máš novej pošty. A tej pošty sú tu milióny, dosť to zaťažovalo server. Preto som spravil, že aby upozornilo že má novú poštu. A keď si už otvoríš, tak vidíš ktorá je neprečítaná. ◄ reagovať

off milank, 8.8.2010 o 23:29

Ďalšiu vec, ktorú by som vylepšil a ktorá bola aj v starej verzií...keď mi príde pošta,tak mi svieti o tom info vedľa Pošta vpravo v menu,ale neviem koľko kusov :-( Za dalšie, keď je ich viac a otvorím čo i len na jednu už v menu vpravo nevidím koľko pošty mám neprečítanej. ◄ reagovať

off milank, 8.8.2010 o 23:24

Možnosť preklikávania staršia-novšia po daní hlasu nezmizla,ale fotka sa posunie dole, pretože nad ňou pribudne info a úspešnom zahlasovaní.No bohužiaľ táto možnosť sa už nedá využiť bo je nad fotkou a keď sa posunieme kurzorom mimo fotku,tak nám to zmizne.Treba s tým niečo spraviť Admin ;-) ◄ reagovať

off HUMMER, 8.8.2010 o 17:02

A nedá sa mi nič pridávať do knihy návštev... ◄ reagovať

off bracho, 8.8.2010 o 12:52

cau...to iste mam aj ja,,, ◄ reagovať

off HUMMER, 8.8.2010 o 11:34

Mám problém.... keď kliknem na nejakú fotografiu a dám jej hlas tak mi zmiznú možnosti staršia a novšia...nedajú sa mi posúvať fotky.... ◄ reagovať

off pampalini007, 4.8.2010 o 19:20

môže byť, súhlasím ◄ reagovať

off 1111, 4.8.2010 o 18:23

Ja by som ešte rozšírila okruh polovníckych časopisov, je ich podstatne viac ako len dva čo sú tu uvedené. ◄ reagovať

off HUMMER, 30.7.2010 o 18:02

Napadlo ma že keď už si každý môže pridať fotky ktoré sa mu páčia do obľúbených či by sa nemohla vytvoriť ďalšia skupina fotiek Najobľúbenejšie fotografie ????? ◄ reagovať

správca admin, 27.7.2010 o 10:32

nič sa nedeje ;-) ďakujem že si mi to minule pripomenul - len nabudúce môžeš radšej do pošty - dík ◄ reagovať

off parohac222, 27.7.2010 o 8:45

tak sory admin ◄ reagovať

správca admin, 26.7.2010 o 23:16

parohac222 - nie nezabudol, je to i v oznamoch a pozri si články, je tam nový článok. ◄ reagovať

off orol, 26.7.2010 o 20:34

Už ho konečne nechajme aj trochu "vydýchnuť" toho nášho admina a nezavaľujme ho nonstop. Myslím, že za dobrú robotu si tiež zaslúži zo dva - tri týždne podovolenkovať - oddýchnuť. Či ako poviete? :-) ◄ reagovať

off parohac222, 26.7.2010 o 19:57

admin-nezabudol si na nieco "rady pre foografov"? ◄ reagovať

správca admin, 26.7.2010 o 10:42

parohac222 - nastenku mam uz rozrobenu, a i zapisnik chcem tento tyzden dokoncit. Ta statistika - ok mozem urobit aj to. ◄ reagovať

off parohac222, 26.7.2010 o 10:25

hodila by sa ta statistka a nastenka a zapisnik ako na starom lovuzdar ◄ reagovať

správca admin, 26.7.2010 o 7:23

zekon - kategória fotiek ktorú si navrhol bola pridaná ◄ reagovať

správca admin, 26.7.2010 o 7:17

Martin75 - to je ťažko takto skontrolovať, napíš mi presne čo robíš. Napr. akú kategóriu máš otvorenú, alebo ako si postupoval, kam si klikal. Aby som to mohol skontrolovať, lebo takto je to ťažko, je 9 možností kde môžeš kliknúť a vždy robí poradie podľa niečoho iného. Kľudne mi to môžeš napísať do pošty alebo emailu. ◄ reagovať

správca admin, 26.7.2010 o 7:15

Stano147 - táto informácia je vpravo hore (pod hlavným obrázkom) ◄ reagovať

off Martin75, 25.7.2010 o 22:13

no napriklad od 73236 mi uz dalej neide listovat ◄ reagovať

on Stano147, 25.7.2010 o 21:43

Fázy mesiaca. Východ a západ slnka ◄ reagovať

off hornet22, 24.7.2010 o 13:53

LOGO - je ohavné a nedôstojné tejto stránky ◄ reagovať

off parohac222, 24.7.2010 o 13:02

ta štatistika nie je zly napad ◄ reagovať

off Martin75, 24.7.2010 o 11:54

ja som nemal otvorene nic ine,ale už je to v poriadku. Len pri niektorych fotkach ked chcem listovat,a chcem kliknut na STARSIA, tak sa proste strati(ked sa k nemu približim šipkou). ◄ reagovať

off cita, 24.7.2010 o 11:46

Taky bylo dobré, když u jednotlivých témat fotek bylo napsáno dnes přidáno ...xy nových, nebo tak nějak podobně. ◄ reagovať

off HUMMER, 24.7.2010 o 10:44

A ešte mi tu chýba štatistika a nástenka ako bolo na starej verzii stránky. Dalo by sa s tým niečo urobiť..:-????? ◄ reagovať

off HUMMER, 24.7.2010 o 10:27

Ja som mal otvorené dve okná Lovuzdar....tak už viem v čom je chyba...:DD Ďakujem... ◄ reagovať

správca admin, 24.7.2010 o 9:20

Ja mám tiež Mozillu Firefox a teraz som to otestoval a je to u mňa ok. Nemáte otvorených viac okien? Resp. neotvárate súčasne i nejaké iné okná LovuZdar.sk v novom panely? Pokiaľ máte otvorené len jedno okno a postup je napr. Fotografie -> Lesná zver v prírode -> detail nejakej fotky -> a potom posúvanie šípkami, je to ok. A skúšal som i hlasovať a písať komentár k fotke a potom sa presúvať, u mňa to je ok. Máte otvorené len jedno okno LovuZdar.sk ? Skúsili ste iný prehliadač či vám to i tam robí? ◄ reagovať

off HUMMER, 24.7.2010 o 0:22

Keď si pozerám fotografie....aj mňa to hádže z rubriky do rubriky...neviem prečo.....používam Mozillu... ◄ reagovať

správca admin, 23.7.2010 o 7:13

Martin75 - skús prosím pozrieť i v inom prehliadači, či ti to robí i tam. (Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Internet Explorer) ◄ reagovať

off Martin75, 22.7.2010 o 17:16

Pri prehliadani fotiek ma hadže z jednej rubriky do druhej ako sa mu zachce,preco? Je daky problem?Robi to aj niekomu inemu? ◄ reagovať

off patos91, 22.7.2010 o 15:11

aj ja suhlasim ◄ reagovať

zobrazené 4001-4040 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

www.LUK.sk