M.K.P. AGRO služby
dnes je piatok,  31. január 2025,  meniny má Emil,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 07:19,  dnes západ slnka: 16:40
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Portál LovuZdar.sk - diskusia

autor: správca admin
pridané: 3.8.2006 23:05
Všetko o portáli LovuZdar.sk, vaše postrehy, názory, námety, kritika, ...
počet zobrazení: 251 635
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca admin, 4.9.2018 o 17:43

Vždy sa nájde niekto z vás, ktorý dokáže napísať len to, že to tu ide dolu vodou. Ale len málokto napíše niečo čo by sa dalo vylepšiť. Kritizovať vie každý. Píšete že to ide dolu vodou. Pretože niektorí dobrí fotografi tu prestali prispievať? Ak áno, položili ste si aj otázku prečo prestali prispievať? Možno je to kvôli tomu, že im vadilo, že záujem je niekedy aj o fotografiu z fotopasce alebo retro? Môžno ich zaujímala len technická forma fotografie, ale my tu sme na poľovníckom portáli! Áno i technická stránka fotografie je dôležitá a určite krajšia ako nejaký - prepáčte mi za výraz - mazanec, ALE opäť pripomeniem, sme na poľovníckej stránke, nie na foto servri. Mám pocit, že napr. 357AS stále dookola vadia úspešné fotky z fotopasce alebo retro. Je dobrý fotograf, vie čo musí urobiť pre dobrý záber a nevie sa zmieriť s tým, že je ľahšie umiestniť niekde fotopascu alebo odfotiť fotku z albumu. Ale napriek tomu sa 357AS musíš s tým zmieriť, sme na poľovníckej stránke a páčiť sa môžu ľubovoľné fotografie z ľubovoľnej kategórie - poľovníkom sa môžu páčiť i nie iba technicky dokonale odfotené fotografie. Niektorí neriešia technickú stránku a dokonalosť fotky, ale len obsah a výnimočnosť záberu. Všetky majú spoločného menovateľa - poľovníctvo. Nie sú tu len profi fotografi. Väčšinu tvoria poľovníci a môžeme byť len radi, že ich spoločne učíme napr. uctiť si ulovenú zver a mnohí si už nájdu čas i na vytvorenie pekného záberu s trofejou/úlovkom a podobne. A to voľakedy vôbec nerobili. A verím, že za to môže LovuZdar.sk a preto nesúhlasím s názorom 357AS ktorý sa vyjadril že stránka LovuZdar.sk nikoho nikam neposunula. Ja ten pocit nemám. Poznám tu veľa fotografov, ktorí keď prišli na stránku LovuZdar.sk, pridávali (myslím to bez urážky) také obyčajné mazanice. A vďaka či už iným fotografom tu na stránke, ktorí im dali rady, alebo i sledovaním iných pekných fotografií sa kvalita ich fotenia rapídne zlepšila a teraz sa môžu bez problémov zaradiť medzi profi fotografov! Taktiež v diskusiách, veľmi veľa poľovníkov tu nadobudlo veľa informácií, ktoré sa dozvedeli len vďaka LovuZdar.sk. Nevravím, že nie sú i iné možnosti, ale oni sa to dozvedeli tu. Sám viem, že napr. správca MMasska denne odpisuje cez poštu alebo v diskusii a radí ostatným, čiže už len rady od neho pomohli veľa ľuďom. A takto pomáhajú mnohí z vás. Áno, boli a i sú tu stále ľudia, z ktorých máme so správcami pocit, že im ani tak nejde o to aby ste sa tu navzájom podelili o pekné fotky, rady, postrehy a skúsenosti, ale poniektorí len aby sa hádali kritizovali a zhadzovali tých druhých. Sme sklamaní z niektorých vašich reakcií a mám dojem že vám ide len o to znechutiť nás. Ozaj vám už nejde o to aby to tu išlo a vedeli sme sa tu podeliť o šťastie z úlovku, fotky, skúsenosť a poradili si navzájom!? Súhlasíme, a je poučenie i pre nás, to čo píše Ondrik, nesmieme ponechať dlhšie hádku v diskusii ale musíme hneď zakročiť. Treba si však uvedomiť, že chod tohoto portálu je z veľkej miery vo vašich rukách. Vaše fotky a komentáre pod nimi a v diskusiách ho formujú. Vy tvoríte obsah, vy tvoríte to, či je portál zaujímavý alebo už nie. Vy určujete ako na tom portál je a bude. Len kopnúť si vie každý ... a to je smutné.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 33

komentáre

zoradiť
zobrazené 3961-4000 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off anonym, 16.2.2011 o 20:16

admin,ved uvedená fotka (len ako príklad) je fotografiou najlepšie hodnoteného fotografa,tak čo som nepochopil ? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Ondrik, 16.2.2011 o 20:10

Admin to pochopil, Hawk nie, bohužiaľ. Edu nič sa meniť nebude..ten systém je dobrý. To že tam nie je godi, JanOvesny a iný fotografi so skutočne výbornými fotkami je odrazom vkusu návštevníkov, nie? Ja nemám problém dať hlas peknej fotografii zhodu, patrí to k poľovníctvu. Rovnako však hodnotím aj iné fotky, či už je to sýkorka, žaba...mne je to fakt jedno, keď sa mi to páči, dám hlas. A to, že tu väčšina ocení radšej zhod, ktorý len tak ,,cvakneš,, pred fotku napríklad divej mačky je každého osobná vec. Ten rebríček by sa mal volať ,,najlepšie hodnotení fotografi,, pretože to je pravdou! Sú najlepšie hodnotení, to však neznamená, že sú aj najlepší. Možno by nebolo zlé urobiť rebríček skutočných ,,TOP fotografov,, (godi, JanOvesny, Edu, dudusko, mikostefan, tibi63, Acer82, jurco..ďalší ma už nenapadajú...bolo by to na adminovom výbere)len tak tam umiestniť tú špičku aby si novoregistrovaný užívateľ vedel urobiť rýchly obraz o dianí tu na stránke. ◄ reagovať

správca admin, 16.2.2011 o 19:59

hawk3 Ondrik napisal Najlepsie hodnoteni fotografi ... nenapisal Fotky najlepsich fotografov ... to je rozdiel. ◄ reagovať

off tome83, 16.2.2011 o 19:53

To premenovanie hneď znie lepšie ;) ◄ reagovať

off Edu, 16.2.2011 o 19:49

Ja som tiž za to nič nemeniť ohladne top toľko môj názor. ◄ reagovať

off anonym, 16.2.2011 o 19:41

Ondrík,ked myslíš že fotografie tipu 94573 sú fotografie najlepšich fotografou na tejto stránke,tak to Ti uverím len v tom prípade že Ty chceš byt z nich najlepší :-) ◄ reagovať

správca admin, 16.2.2011 o 19:37

Ok premenované úplne výstižne tak ako to je i vyhodnotené. Ak budete mať lepší tip, sem s ním. Ondrik ďakujem. ◄ reagovať

off Ondrik, 16.2.2011 o 19:07

nič netreba meniť. podľa mňa je všetko v poriadku. v tabuľke sú ľudia ktorý dostávaju dosť hlasov na to aby v tej tabuľke boli. možno premenuj tabuľku na ,,najlepšie hodnotený fotografi,, ◄ reagovať

správca admin, 16.2.2011 o 19:04

hawk3 bol by som nerád ak by si sa urazil ... ale skús poradiť, ako to správne nazvať? sú tam ludia, ktorých fotky majú najviac hlasov za posledných 6 mesiacov. ◄ reagovať

off anonym, 16.2.2011 o 18:53

admin,nič som nepovedal,tabulku s ludmi ktorích fotky sa páčia aj s názvom tam nechaj,je to tvoja stránka a ked si s nou spokojný Ty,aj další, tak to je hlavné. ◄ reagovať

správca admin, 16.2.2011 o 18:26

hawk3 to je ok že si sa vyjadril ... ak je problém, treba riešiť ... len teda navrhnite lepší spôsob, keď tento sa vám nezdá ok. Ak by sme to dali na priemer foto, bude to to isté, keďže fotograficky nesprávne odfotená srnka bude mať viac hlasov ako perfektne odfotený motýľ. Chápete čo myslím? Sme na poľovníckej stránke, preto je to s tými hlasmi tak. Chodia sem poľovníci i nefotografi ... preto dajú hlas na fotku čo sa im páči (možno viac obsahovo ako kvalitou odfotenia). Rád tam vidím tabuľku ľudí, ktorých fotky sa páčia. Ak je problém iba v názve navrhnite lepší. Ak je problém v systéme vyhodnotenia poradia, navrhnite lepší. Ďakujem. ◄ reagovať

off Edu, 16.2.2011 o 18:16

Nikdy to nebude spravodlivé to môžem zaručiť .Neviem je mi jedno či som v top alebo neni prisaham . ◄ reagovať

off anonym, 16.2.2011 o 18:11

kirco,píšeš : "je to tak ako to je",ak je to názor vačšiny aj názor admina, nemám potom čo riešit a kašlem na to aj ja. Využil som len túto tému a napísal som čo je podla mna nie dobré a čo by som zmenil na tejto stránke,tak som sa mýlil. ◄ reagovať

off anonym, 16.2.2011 o 17:58

admin,zle si čítal,reagoval som na to čo napísal tomulino,asi tak :mi čo tu sme vieme kto je godi a čo nás po tom že nie je v top 20 fotografov, človeka čo tu len hladá peknú fotku zvierat alebo by tu chcel chodit častejšie tomu sa prezentujme 400X odfotenou srnkou aj to ešte v úbohej kvalite. Takto som to myslel admin. ◄ reagovať

off Brut, 16.2.2011 o 17:55

hawk3 aj mne sa páčia Godiho fotografie,máš pravdu že to nie je dobre poriešene je to ako je.Admin napísal ako to funguje.Nech tu tabulku zruší a bude pokoj. ◄ reagovať

správca admin, 16.2.2011 o 17:48

Zigi9 a Edu ... vôbec to nie je tak, že ak má fotka 200 páči a dostane 10 nepáči že automaticky ide von. Ja alebo správca foto to poriešime podľa pravidiel na ktorých sa dohodlo, že aké fotky áno a aké nie. Ak si dobre spomínate, pridávalo sa sem všeličo ... pamätáte si i na to koľko názorov ste mi písali, že je tu veľký bordel, a keď sa to nezastaví, pôjde to dolu vodou lebo sa z LovuZdar.sk stráca pojem poľovnícka stránka? A teraz keď sa to rieši, zase je zle. Dá sa vyhovieť? Myslím, že nie. Vždy sa nájdu ľudia, ktorým aktuálne správanie vadí. A popieram stále dvojaký meter čo tu píšete stále. Vôbec to tak nie je. ◄ reagovať

off anonym, 16.2.2011 o 17:47

kirco,ved som ich aj zmazal,ak si si nevšimol,tú čo tam je som dal z recesie,také sú fotky niektorích čo v tej tabulke sú,len oni vedia čo tam na tej fotke majú.Proti tonasovi nemám nič,ale porovnávam GODI-TONAS a tu tvrdím že je to na HOVNO vyriešené,to bodovanie,nie tonas,systém je na prd. ◄ reagovať

správca admin, 16.2.2011 o 17:44

K blaserovi, zastihol som jeden jeho koment v inej diskusii, čo sa mi maximálne hnusí ako niekto môže takto uraziť niekoho ... to budem riešiť. Inak som nepochopil hawk3 ako si to myslel o tom, že nechcem žiadnych nových ľudí. Prosím vysvetli mi to. ◄ reagovať

správca admin, 16.2.2011 o 17:41

Mrzí ma, že som tu dva dni nemohol byť a nestihol poriešiť niektoré veci hneď. K tej tabuľke top fotografov, áno diskutovalo sa o tom, dohodli sme sa že zmeníme názov, ale padol nejaký rozumný návrh? Každý vie, že napr. godi do top fotografov určite patrí. Ale, tá tabuľka má systém vyhodnocovania podľa hlasov fotiek, ktoré dostali za posledných 6 mesiacov najviac hlasov. Čiže, ak nejaký i super fotograf prestane pridávať nové fotky, je jedno že pred dvomi rokmi tu mal super fotky, keď teraz za pol roka nedostal ani hlas. Tento spôsob má motivovať pridávať stále nové fotky. Druhé musím povedať to ako písal myslím Edu, že je to tu tak, že radšej dáte 20 hlasov nejakej líške (i keď absolútne zle odfotenej) ako by ste mali dať 5 hlasov nejakému perfektne odfotenému motýľovi. Kto si dá tieto dve veci čo som popísal dohormady, musí pochopiť prečo sú v top fotografoch tí ľudia čo sú. Sú tam proste ľudia, ktorí dostali za posledných 6 mesiacov najviac hlasov od vás. Spôsob vyhodnocovania sa menil už niekoľko krát, tento sa mi zdá zo všetkých najsprávnejší. Ak vás napadne nejaký lepší, sem s ním. Toto celé som tu už nedávno vysvetľoval a dohodli sme sa že zmeníme názov tej tabuľky, a mali ste navrhnúť. No nič rozumné myslím nikto nenavrhol. ◄ reagovať

off anonym, 16.2.2011 o 17:40

No neviem,čítam čo sa tu píše,trebárs tomulino,pripadá mi to tak že tu už sa ani neráta s niekým novým,však sa poznáme,na čo sa dalej zviditelnovat upútávat dalších náhodných návštevníkov,len sa hrat na svojom piesočku a mat svatý pokoj.Pre toto som nikdy nebol v žiadnom spolku,lebo tam sa všetci poznajú,vedia aj o chybách,ale aby sa náhodou niečo neposerkalo tak sa len navzájom "hladkajú po srsti"a potom aj "zakrpatejú"nič nenapreduje a velmi sa divia že o tú ich prácu nemá nikto záujem,len oni medzi sebov sa zdajú byt super. ◄ reagovať

off Brut, 16.2.2011 o 17:40

hawk3 mal si vyhodit všetky svoje fotky ked tam chceš mat godiho,aj mne sa páčia jeho fotografie ale čo máš proti -tonasovi-on za to nemože že sa tam dostal.Je to tak urobené,nech to admin zruší a bude pokoj.Ja som za. ◄ reagovať

off Zigi9, 16.2.2011 o 17:38

problém je, že když tu přijde čumil, tak si neprohlédne žádnou fotku těch 20ti tabulkových, jedině když se tu zaregistruje, tak pak může čumět ... to mi taky připadá nevhodné, ale to je jen můj názor. K tomu výběru 20ti nej, tak něco navrhni hawk3 jak docílit lepšího uspořádání fotografů? Teď je tam podle mě tak 5 fotografů a zbytek co toho až tak moc neumí, ale zároveň i když nejsou fotografové, tak tam určitě patří, ti někteří kteých se to dotýká se určitě v tomhle komentáři najdou. Aby tam bylo třeba 15 fotografů a 5 ostatních, tak by možná pomohlo, kdyby kritériem výběru byl průměr fotek a jen u těch, co mají vložených např. víc než 100, 150, 200 fotek - nevím jak je to průchozí počítačově, ale pak by se to možná změnilo ku prospěch toho, co říkáš hawk - mě osobně je to šum a fuk :-) ◄ reagovať

off anonym, 16.2.2011 o 17:26

Edu,godi svoju cenu pozná,možno mu je fuk či v tej "tabulke" je,alebo nie,ja som na to pozeral z pohladu človeka ktorý je tu prvý X s nádejou že tu nájde foto zvierat a samozrejme pozrie top 20 fotografov v nádeji že tu bude to čo potrebuje,on nevie že nejaký godál tu je a že má dobré fotky ak ho tam nenájde,ten godál tu tiež nedáva tie fotky len tak,ako aj Ty a další,chce prezentovat konkrétny druh zvierat,svoju fotografiu. Ondrík,Ty možno tie fotky až tak nepotrebuješ na tejto stránke,možno vidíš dost zvierat sám,ale nie každý kto tu chodí je polovník a má také možnosti ako Ty. Môj názor je ,že táto stráka by bola bez fotiek velmi chudobná,ba dovolím si tvrdit že by nestála za povšimnutie. ◄ reagovať

off tome83, 16.2.2011 o 16:45

edu zle ste ma pochpili resp. ja som to nemal nazvať výpovednou hodnotou fotografie. Myslím že je logické že poľovníci budú dávať viac hlasov za fotku uloveného 16 toráka, ako za napríklad peknú makrofotografiu hmyzu. A pri úlovkoch sa hlasy väčšinou dávajú skôr za ten úlovok ako za fotografiu. Na tom sa nič nedá zmeniť. A ako tu už viacerí poznamenali, špičkovým fotografom ako sú godi, ivanteplan, edu a mnohí ďalší, je úplne jedno či sú v rebríčku na popredných miestach alebo nie ◄ reagovať

off Zigi9, 16.2.2011 o 16:15

zasmát se můžem, ale vše má své hranice a pokud je jen vulgární, tak tu nemá co dělat, všude jinde by ho cenzor banoval a následně smazal, ale tady ne. Tuhle stránku ty jeho prasárny asi živí a proto se nic neděje, fotek má označených na vymazání, myslivecky nejsou ničím a smazány nejsou, proč? Proč tu není jednotný metr na každého. Já se tragicky neberu a z něho už vůbec né :-) ale je tu spousta normálních uživatelů, kteří od něj slyší jen urážky, je to normální chování? Nebo si mám snad myslet, že admin a správce jsou stejná skupina jako on? S fotkama jsme prozatím skončil, ale dík :-) ◄ reagovať

off Edu, 16.2.2011 o 16:07

Zigi9 blaser niekedy povie drsnejšie slová to je fakt . Ale vo väčšine má pravdu . Tých hulvatských vyjadrení je tu viacero netreba vidieť iba Blasera . Blaser má niekedy humor ktorý mňa osobne baví . Na druhej strane najviacej s ním debatuješ Ty a Ladík . Kruci čo by ste bez Blasera robili ? :-D Netreba brať každý príspevok tak veľmi vážne ani sa špičkovať nejakými emóciami .Treba sa zasmiať aj sám so seba netreba to brať tak tragicky . Tvoje fotky považujem za to lepšie na tejto stránke . Nechcel by som škodiť ani tebe ani blaserovi ani ladikovi .Nemám prečo. ◄ reagovať

off Zigi9, 16.2.2011 o 15:36

Edu ten závěr tvého příspěvku je asi tou největší slabinou této stránky, prostě spravce-foto :-) a druhou největší slabinou je sprosté, urážlivé a záměrné chování uživatele Blaser... Myslím si, že tyto dvě chyby stránky pracují v jakémsi spojení. Ale nevylučuji, že omezením jednoho se ledasco spraví na tom druhém, popř. i ten druhý může svým počínáním omezit příčiny všeho zla pramenícího z chování toho hulváta. ◄ reagovať

off Edu, 16.2.2011 o 15:05

tomulino toto je výpovedná hodnota čoho ??? odkaz fotka má 18 hlasov a budú pribúdať . Neviem o čom vypovedá táto fotografia . Podľa mňa o ničom a tiež nesplňa ani základné kritériá fotografie .Uplne základné myslím . bude však v hodnotení vždy vyššie ako nejaký motýľ ,huba atd. Lebo je tam líška v rigor mortis :-D A to je pre veľa poľovníkov to najkrajšie v prírode vidieť niečo odfláknuté a následne odfláknuté mobilom . Preto neberiem žiaden top či netop. Ako hlasujú členovia tak bude top . A je to vybavené . To ,že má Godi výborné fotky nič neznamená a som si na 100% istý ,že m je to absolútne šuma fuk či je v top alebo nie je podobne ako i mne. Osobne sa rád pozriem na pekné holky v prírode to je však publikovať zakázané a cenzura ich nekompromisne zmaže . Čo mi tiež neva to len na okraj . Mimochodom fotky dievčat v prírode boli tie moje najpozeranejšie a najviacej hodnotené niekedy až stovkami páči :-D prišlo 10 nesprávne orientovaných a rozhodlo ,že to treba zmazať :-D tak ok ja neprotestujem . Len neviem prečo 200 páči zmaže 10 nevhodná označení :-D To si urobím 10 nickov a budem mazať fotky komu sa mi uráči :-D ◄ reagovať

off tome83, 16.2.2011 o 14:18

ako už bolo spomenuté na lovuzdar sa hodnotia fotky podľa toho aký veľký zhod alebo aký veľký diviak je na fotke. Čiže sa nehodnotí kvalita fotky ale výpovedná hodnota ◄ reagovať

off Ondrik, 16.2.2011 o 14:14

Čo so vám nepáči? V tabulke sú ľudia, ktorý dostávajú hlasy. A dostávajú ich asi dosť, ked sú tam. Zbytočne sa tu budete vyjadrovať k tomu kto je ,,top,, a kto nie je ,,top,, fotograf. Tu na stránke sú to tí, ktorý sú v spomínanej tabuľke, tak hlasujú ,,lovuzdaristi,, a hotovo. Či je Godi ,,top,, fotograf o tom sa baviť nemusíme...no tu na lovuzdar.sk zrejme nie je. Hawk čo si dosiahol tým, že si vymazal fotky? Je ich škoda! ◄ reagovať

off m98, 16.2.2011 o 14:10

hawk3 - prosím neblbni. Mám rád tvoje fotky, takto mi Tvoje fotky zmizli z oblúbenych aj odporúčaných. Bude to určite škoda. Skús to premyslieť. ◄ reagovať

off anonym, 16.2.2011 o 13:52

Vyhodil som moje fotky,myslel som že sa tam ten godi objaví,ale nepomohlo.A ja že mu urobím priestor... vtesnal sa tam "tonas"No je to na prd vymyslené,uvidím či vymyslí admin iné riešenie,alebo to tak zostane.Nič v zlom,ale ak má ten tonas lepšie fotky ako godi,tak to je úplne na hovno vymyslené. ◄ reagovať

off Zigi9, 16.2.2011 o 12:18

Ta tabulka už měla být přejmenovaná né, se o tom mluvilo :-) Tady to prostě není o kvalitě fotek, ale o obsahu a troufnu si říct, že i o tom, kdo tu fotku vložil, ale tak to bývá k vidění všude, akorát na těch fotografických servrech se najde více "odborníků", kteří umí zhodnotit fotku. Tady není nikdo takový, protože kdyby to někdo dělal, tak ho ostatní začnou pomlouvat a vlastně se to sem ani nehodí a mě osobně to nevadí. Proto je mi jedno, kdo tam v té tabulce je, a když se chci podívat na lidi, kteří mě zajímají, tak jsem si je přidal do přátel, popř. si otevřu jednu jejich "předplacenou" kategorii, kde je hned najdu. Problém je, že většina zdejších má za přátelé všechny ostatní zdejší :-) a přátelsví je vlastně jen takové oplácení přátelství a nic víc to neznamená. ◄ reagovať

off Felix12, 16.2.2011 o 12:14

Môžem len súhlasiť s Edu. Tá fotografia,ktorá je ozaj kvalitná napr. motýľ dostane len zopár hlasov. Osobne sa mi veľmi páčia kvalitné fotografie.Tam kde je vidieť precízna práca fotografa. ◄ reagovať

off Edu, 16.2.2011 o 12:02

Okrem toho ,že netuším kde tá tabuľka je:-D sa domnievam ,že tu ľudia nie sú schopný posúdiť čo je dobrá fotka a čo je zlá fotka . Hodnotí sa iba obsah .Takže nejakej top neprikadám dôraz. Kto sa chce popasovať vo fotografii môže publikovať na špecializovaných fotoserveroch kde sa aj naučí aj z časti dočká objektívnejšieho uznania či v dobrom alebo zlom k fotografii. Je nelogické keď niekto vyfotí motýla ktorý už vyhral niekolko cien v súťažiach a na lovu zdar dostane 3 x hlas páči v porovnaní s foto diviaka 250 kilového v strede fotky na modrom snehu v potoku krvi na rozmazanej fotke z mobilu ktorý dostane 150 páči ,aby bol fotograf ktorý cvakol mobilom mrtveho diviaka automaticky lepším fotografom :-DDDDDDDDDDDDDDDDD Proste urobil fotku ktorú si polovníci pozreli lebo chcú vidieť oooobrovské diviaky ooooobrovské parohy atd. Nejako mám pocit ,že niektorí poľovíci chcú zabudnúť na poľovnícke umenie , celú flóru a faunu a všetky veci ktoré ku prírode patria .Myslia na kopu vykosteného mäsa parohy a 300 kilového kanca ktorého kly by si chceli priklincovať na chodbu aby každý videl akého kanca zdolali :-D často 4 - 5 ročného :-D Hawk3 Ivan Godál pridal v poslednej dobe vtáky o ktoré poľovníci nejavia záujem . Až budú jelene ,medveď ,vlk od Ivana a ďalšie zase budú otvorené huby :-DDDDD Môj záver je prerobte si tabulku ako chcete nikdy nebude objektívna ani na lovu zdar a ani na jednom špeci foto serveri od Slovenských cez české ,nemecke fotocomunity končiac americkým flickr kde pribúda za sekundu 5000 foto. Všetky servre majú však jednu vec spoločnú ,ktorú pozorujem už 6 rokov . Na všetkých sa ľudia sťažujú ake je to či ono nespravodlivé :-DDDDDDDDDDD ◄ reagovať

off Carpin, 16.2.2011 o 10:55

Mám stejný názor jako hawk3. Spousta vynikajících fotografů se super snímky tam nejsou a být by měli. Asi to chce opravdu nějak přehodnotit způsob toho topování. ◄ reagovať

off anonym, 16.2.2011 o 10:50

Znovu som sa zastavil pri 20fotografoch a štve ma že tam nevidím Godála,admin,bud túto tabulku zruš,alebo prehodnot spôsob toho poradia(alebo ako to nazvat)tento človek je jeden z naj a nie je tam,namiesto toho sú tam autori foto 200 X srnka,nie je to blbé ?! ◄ reagovať

off Karlo, 3.9.2010 o 20:13

pozrite si dnesnu inzerciu, je tam na predaj pekne spravena trofej zo zhodov ◄ reagovať

off MieN, 11.8.2010 o 14:04

Trochu ma štve zobrazovanie inzercie, chodím tam pravidelne každý deň ( aj na iné weby ) a nepáči sa mi, ak kliknem na všetky inzeráty, že sa zobrazia len niekoľké, následne sa musím hrabať v jednotlivých podkategóriach a otravuje ma to, uvítal by som, ak by to bolo možné( a asi nie som sám ), ak by sa zobrazovali aspoň všetky včerajšie a dnešné. Ďakujem. ◄ reagovať

zobrazené 3961-4000 z 5196 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

www.LUK.sk